Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6181 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ביד 2 כמה גולף TDI עם 140 כ"ס ו-DSG שיכולות לענות לדרישותיך

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לzvit

גם לי,כמו לחבר שלך,יש 156 ידנית,ויש לי שתיים כאלו.

אני מכיר את השם שהיה בעבר לתוצרת אלפא מבחינת אמינות.

ה156 הוא רכב מודרני,ואם טופל כיאות,אין לו בעיות יותר מרכב אחר בעל וותק דומה על הכביש.

שלא לדבר על חווית הנהיגה הדומה לרכבים יקרים בהרבה.

אני מקווה שאני לא פותח פה לשטן כאן,אבל נראה לי שמספיק עם הסטיגמות הישנות.

רכב מטופל ייתן תמורה טובה יותר מרכב מוזנח,ולא משנה שם הרכב.

בברכה

סלע

פורסם
ה VTS זה 1.6, לא? מהסקירות שאני זוכר - העיתונאים לא התלהבו מהרכב הזה יותר מדי. במיוחד לא מהמנוע...

לאון - הדור החדש או הקודם? אה, גם, הלאון "יודעת לפנות"?

טל.

מנוע 2000.

עזוב עיתונאים, תעשה סיבוב אתה. (ולא שחלילה אני מזלזל בעיתונות, פשוט ידוע שגם בקרב חובבי הרכב לכל אחד יש טעם שונה).

פורסם

האלפא (156) זה עוד אחד משלושת הרעיונות שהיו לי.

אך היא קצת מפחידה אותי. אני יודע שזו כבר לא אלפא מתחילת שנות ה 90, אך עם זאת זו גם לו מזדה. והטיפולים פה לא זולים במיחד. מה גם - לך תמצא מוסך מתמחה לדבר הזה.

זאת ספציפית שהוצגה כאן - ראיתי אותה (בלוח) כבר לפני כמה חודשים. אני רואה שלא מצליחים למכור אותה. נשאלת השאלה - מדוע?

חוץ מזה שבארץ אין אותה בסטיישן. אם היה את גרסת הספורטוואגון - לא הייתי חחושב פעמיים בכלל.

לגבי ה C4 - מה ההבדל בין VTS ל VTR? אני יודע בוודאות שאחת מהן 1.6 ומאוד פושרת, והשניה 2.0 וכבר יותר מוצלחת...

פאביה 1.6 - נסעתי על הדגם האוטומטי. אני לא יכול להגיד שהתחברתי אליה יותר מדי...

טל.

אל תעבור על החוק! עברת - אל תתפס! נתפסת - אל תודה! הודית - אל תחתום! חתמת - אל תתפלא!

זהו! אין יותר מאזדה :cry: (או אוטו בכלל :shock: )

פורסם

אכן ה 156 הינה פייבוריטית ברשימה שלי. לא בגלל השכל - בגלל הרגש :shock:

אך עדיין זו נראיץ לי הרפתקאה רצינית ביותר. אלפא בת 5 עולה היום (לפי המחירון) 70K. יותר זקנה מזה - כבר מפחיד מדי.

הסתייגות: אם הייתי שם ידי על 156 סטיישן ידנית - לא הייתי חושב פעמיים.

אם נשאיר את ה 156 בצד בינתיים - יש עוד המלצות?

טל.

אל תעבור על החוק! עברת - אל תתפס! נתפסת - אל תודה! הודית - אל תחתום! חתמת - אל תתפלא!

פורסם

ל-C4 VTS יש 180 כ"ס אם אני לא טועה. חמימה מאוד יש לציין :-)

עריכה: במבחן שנערך ב-YNET (ממזמן יש לציין), היא נמצאה גם דיי חסכונית ובנסיעה אגרסיבית מאוד יצא 8.4 ק"מ לליטר. נחמד מאוד.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

נמכרו כאלה בכלל? :shock:

פורסם

מעטים מאוד (vtr יש הרבה יותר).

יש אחת לאח שלי ולפני שבוע/שבועיים גם פורסמה פה אחת למכירה אבל הבחור התחרט/מכר.

המחירון של הרכב צנח בצורה פסיכית (איבד כמעט 50% בשנתיים).

ניר

פורסם

נמכרו. ראיתי אחת בבת ים לפני שנתיים בערך. נראת ממש טוב, באדום :-P

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

טל אני לא רוצה לבאס אותך, אבל אל תתלהב מהסיטרואן, ההגה שלה מת לגמרי, ואם אתה "חולה על פניות" זה לא יאדיאלי, למרות המנוע המפתה.

אתה יכול לחפש סקודה אוקטביה RS, שלדה ומנוע של גולף GTI, רכב חמים בהחלט.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

דיברו פה הרבה על "הגה מת". לדעת בדיוק כמה אחיזה יש לגלגלים הקדמיים עפ"י המשקל של ההגה זה נחמד אבל לחלוטין לא קריטי. יש לך עיניים, יש לך גב, אתה מכיר את האוטו אחרי כמה זמן, ורובם המכריע של רכבים מודרניים ספורטיביים במילא מגיע עם הגה חשמלי מת. זה לא צריך להיות שיקול חזק.

לפותח השרשור, בטווח של 100 אש"ח - קח את האיביזה קופרה יד 2 ברצינות. תהיה בטוח שהיא מסתובבת טוב מאד. בנוסף יש לך שוק אפטרמרקט גדול כך שתוכל להתנסות בכל מיני שיפורים מהמתלים ועד לשיפורי המנוע הבלתי נגמרים.

עם זאת ההמלצה החמה שלי - אם יש לך עוד 50-60 אלף שאתה יכול להשיג מאיפשהו - תשקול את זה. בטווח מחירים של עד 160 אש"ח נפתח בפניך עולם אחר של הזדמנויות של מכוניות חדשות, בטוחות, ספורטיביות למהדרין ועם אחזקה זולה יחסית: הקופרה החדשה, רנו ספורט למיניהם, הגרסאות הספורטיביות של פג'ו 207, מיאטה יד 2 NC ואני בטוח שיש עוד הרבה שפספסתי. לא חושב שתתחרט על קניה כזאת, בייחוד שאתה עכשיו רווק בלי מחוייבויות משפחה.

שיהיה בהצלחה.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

אם כן, הדרישות:

• ידני - חובה.
  • אמינות סבירה.
  • חסכוני יחסית.
  • בטיחותי. לפחות 4 כוכבים ב NCap.
  • גודל הרכב - לא קריטי.
  • רצוי בתצורת הצ'בק או סטיישן.
  • תקציב - נתחיל מסכום עגול = 100K
  • סה"כ כ 25 אק"מ בשנה.

הונדה ג'אז ידנית. כרגע לאחר ההוזלה המחירון 109K ש"ח. אני מאמין כי באוגוסט ניתן לסגור בפחות.
פורסם

ד"ר, כמו שכתבתי בהודעה המקורית - על התנאים האלה פונטו עונה ללא קושי. וגם עולה שליש מהסכום.

הבעיה היא ב"מספר הנוסף", והוא ה"מחימות". :|

טל.

פורסם

ראשית כל פונטו לא עולה שליש מחיר, אלה בהתחשב בהנחה שאתה יתכן ואמור לקבל בהונדה, ההפרש יהיה כי-10000 ש"ח פלוס מינוס. הפרש זה יקוזז די מהר ע"י ירידת הערך, כאשר, כידוע, פיאט מצטיינת בסעיף הנ"ל. ואילו ג'אז ידוע כי שומרת ערך מס' 1 בשוק. ג'אז הרבה יותר שימושית ומיוחדת, יש עליה ביקורת יוצאת דופן, במיוחד על הגירסה החדשה. לדעתי בהשוואה לפונטו - רמה אחרת.

• תוכן חדש...