Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

לא האמנתי ששלב זה יגיע כל כך מהר (טוב, הוא עוד לא ממש נכנס בדלת, אבל אני כבר רואה אותו מהחלון) אבל עליית מחירי הליסינג גרמה לי לעשות את החישובים המדוייקים והגעתי למסקנה - עדיף פרטי. לכן אני די סגור על לסיים את תקופת הליסינג, ולקנות רכב פרטי.

אם כן, הדרישות:

• ידני - חובה (רק משהו מאוד מאוד מוצלח מהמבחר של האוטומטיות (=רכבי הנכים, מבחינתי) יתקבל בברכה. במקרה כזה טיפטרוניק חובה).
  • אמינות סבירה (כן, אני מודע לסטיגמות ומשתדל לא לחיות לפיהן. אבל מצד שני אני לא רוצה BX)
  • חסכוני יחסית, רצוי אפילו דיזל (סעיך זה אופציונאלי, עקב ההערה בסוף).
  • בטיחותי. לפחות 4 כוכבים ב NCap.
  • גודל הרכב - לא קריטי. מיועד לבחור רווק (אפילו ללא כלב). מבחינת גודל אפילו הפנדה של פיאט הולכת. מצד שני גם ה 156 תתקבל בברכה.
  • רצוי בתצורת הצ'בק או סטיישן, אבל לא קריטי (אם כבר שימושי אז עד הסוף). גם המלצה על מיאטה יכולה להתקבל בברכה, אגב (עם היא מנומקת) :roll:
  • שימוש מתחלק שווה בשווה בעיר ובכביש המהיר (יותר חשוב הכביש מהיר) + ההערה למטה...
  • סה"כ כ 25 אק"מ בשנה.

עד כה, הכל טוב ויפה. למישהו עם הדרישות הנ"ל - אני אישית הייתי ממליץ ללכת על פונטו ולסגור סיפור. אבל יש בעיה.

אני רוצה רכב חמים. לא STI אמנם (אם כי גם על זה חשבתי, אך בינתיים לא בשבילי (כלכלית)). אני יורד ממזדה 3 ספיריט (2 ליטר) ורוצה משהו חמים וכיף לנהיגה לפחות באותה מידה + ידני.:twisted:

תקציב - נתחיל מסכום עגול = 100K. כמובן שרצוי משהו כמה שיותר חדש.

תודה מראש, טל.

נ.ב.

כן, אני יודע שאני שאני די לא סגור על מה בדיוק אני רוצה. אבל "לשמחתינו" המבחר בארץ לא גדול במיוחד. באירופה כנראה הייתי בוחר ב 120d ידנית. אבל אופציה זו לא קיימת בארץ. :cry:

השרשור ננעל.

פותח השרשור מוזמן לפנות להנהלה עם כותרת תקנית, ולאחר אישורה השרשור ישוב ויפתח.

אל תעבור על החוק! עברת - אל תתפס! נתפסת - אל תודה! הודית - אל תחתום! חתמת - אל תתפלא!

זהו! אין יותר מאזדה :cry: (או אוטו בכלל :shock: )

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טוב, לאחר הסדרת נושא הכותרת מול ההנהלה - אנא עזרתכם :roll:

נ.ב.

אני בכוונה לא רושם את 3 הרעיונות שצצו במוחי. כל אחד מכיוון שונה לגמרי (מבולבל, כבר אמרתי?)

תודה, טל.

אל תעבור על החוק! עברת - אל תתפס! נתפסת - אל תודה! הודית - אל תחתום! חתמת - אל תתפלא!

פורסם

אני הייתי הולך על סיטרואן C4 VTS או סיאט לאון טורבו הנעה קדמית.

לא יודע לגבי צריכת הדלק. אתה מקבל עיצוב נחמד כבונוס.

פורסם

ה VTS זה 1.6, לא? מהסקירות שאני זוכר - העיתונאים לא התלהבו מהרכב הזה יותר מדי. במיוחד לא מהמנוע...

לאון - הדור החדש או הקודם? אה, גם, הלאון "יודעת לפנות"?

טל.

פורסם

איביזה קופרה. יש מבחר מכוניות - עם קצת סבלנות תוכל למצוא בכל צבע שתרצה.

תוכל לקנות רכב משנת 2007-2008 ,יד ראשונה עם ק"מ נמוך.

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=29&SubModelID=256&FromYear=2006&UntilYear=&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=&SubSubModelID=0&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=1

סוזוקי סוויפט . אומרים שהיא מהנה לנהיגה ,הוצאות התחזוקה לדעתי יהיו נמוכות יותר מהאיביזה. (יש רק אוטומטית).

גם פה , יש מבחר רכבים מיד ראשונה עם ק"מ נמוך ועם קצת סבלנות תוכל למצוא כל צבע שתרצה.

או ללכת על חדש .( 103K ש"ח לדגם המאובזר.)

פיאסטה החדשה - גם אופציה טובה ,למרות שמדובר ברכב חדש לאט לאט מתחילים להתפרסם ביד 2 אנשים שקנו והתחרטו מכל מיני סיבות

ואפשר להוריד אותם במחיר.

פורסם

האיביזה היתה אחד הרעיונות שעלו במוחי.

אם כי בגרסה קצת אחרת. אני חשבתי על גרסת הדיזל 130כ"ס ששווקה מ 2003 עד 2005. (אבל היא נדירה להחריד...)

הקופרה נראית לי overkill במקצת. חוץ מזה, ששוב, ממה שזכור לי האיביזה מעולם לא אהבה סיבובים (ואני מכור להם...:roll:)

טל.

פורסם

אני דווקא אמשוך אותך לכיוון אחר.

מכיוןו שההחלטה היא הרי כלכלית אני הייתי מנסה למקסם את פוטנציאל החסכון (נ"ב גם אני עברתי מספיריט בליסינג לדובלו פרטי מאותם שיקולים בין היתר)

מגאן II DCI 1.5 מודל 2008 משאירה אותך עם עודף גדול. חדשה מהיצרן עולה 123K.

היא ידנית, האמינות סבירה בהחלט, בטיחותית - חמימה לא, אבל זו הפשרה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

ההחלטה אינה כלכלית ב 100%.

אחת הסיבות היא שבליסינג אין ידני. בליסינג (גם אם אתה לוקח רכב "טוב") עם הביקור הראשון במוסך הוא הולך ודואך...

ומעצבן מאוד להוסיף עוד כסף מהכיס (כמו שעשיתי עבור הצמיגים) בשביל לנסוע על משהו סביר - בנוסף להוצאה הרגילה (והגבוהה).

לעניין המגאן - יש לי שתי בעיות איתה. א) אני לא מתחבר לעיצוב הפנים של רנו (החיצוני דווקא סבבא ) ב) היא יותר מדי קרירה. ידני ידני, אבל 80 כ"ס:roll:? גרסאות ה 1.9/2.0 כנראה טובות בהרבה, איך אינן אופציה בארץ.

גם הירידת ערך שלה גבוהה כנראה. אם כבר לבחור באופציה זו - אז בת כמה שנים על הכביש, ולקנות ב 40-50 אלף...

טל.

פורסם

המחיר של טויוטה יאריס החדשה מיבואן עכשיו בסביבות 100K לדגם ידני , אוטו שדי נחמד לנהוג בו ואם שוק טוב.

אני היתי קונה סובארו עם מנוע 2000 ידנית(לא טורבו) משנת2006-7 בערך, אבל די קשה למצוא אותן.

If there is a car in front of you, you are going too slow... :-D:drinking:

פורסם

לחפש ידני משומש מאלה שנזכרו לעיל יהיה מאד קשה.

אני חושב שהייתי קונה סקודה פביה 1.6 ידנית חדשה, זה אפילו ישאיר לא מעט עודף...המחיר שלה ירד בכמה אלפי שקלים טובים עקב המיסוי הירוק.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

צביקה, הקדמת אותי, בדיוק באתי להמליץ לו על הפאביה, רק קטן ונמרץ, ממש נהנתי בו.

אני הייתי הולך על סיטרואן C4 VTS

הגה מת לגמרי

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

הלוואי... :roll:

אחת האפשרויות (הטאורתיות) היא לקנות את ה 3 שלי ולהסב אותה לידני. אמור לצאת בסביבות ה 100K. אבל כמות הכאב ראש ברעיון לא גורמת לי לתמוך בו. מה גם, שהיא לא חסכונית במיוחד (וגם לא הצ'בק).

טל.

פורסם

ממנה תהנה באחריות (הייתה כזאת בבעלות המשפחה שלי רק מאובזרת עור)

http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicCartrade.php?CatID=1&SubCatID=1&CarID=341892&Code=6973b1107985ccfba2169ded6e0c4681

היא לא חסכונית מדי ,אך אמינה ומאובזרת,תוציא ממנה הרבה כיף והיא גם פונה היטב שלא נדבר על הרעש שהיא מפיקה כאשר עוברים את ה5000 סל''ד,בקיצר ממכרת ועוד יישאר לך כסף עודף מתקציבך.

פורסם

יש לי חבר טוב שיש לו 156 ידנית - לצערי, עד כה היא מוכיחה בעיקביות את נכונותו של המוניטין המפופק של המותג.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...