Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6130 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

התחדשתי בגולף GTI 2001 :evil: לפני חודשיים ואני מועניין לשפר

תקציב 6000

על הרכב מורכב קפיצי הנמכה, פורק לחץ.

אני מעונין בצ'יפ וצנרת

רוצה את המלצתכם על צ'יפ וצנרת שמתאימים ומאיפה לקנות ולהרכיב? ו כמה עולה +-

תודה מראש:-).

Oo oO

Seat ibiza 1.4 5D 14' BMW compact e46

פורסם

ציפUPSOLUTE ,צנרת,דוד אחורי סאברינג{באישור משרד התחבורה ומכון התקנים}ופילטר אויר יביאו אותך לאזור 210כ"ס

המחיר כולל התקנה 5500שח זמן התקנה כ3 שעות

עידכון התוכנה{ציפ}נעשה דרך שקע הדיאגנוזה ללא פירוק המחשב מהרכב

אי.אנד.איי אוטוספורט

ברוך הירש 11 בני ברק

03-5702345

http://www.eanda-autosport.co.il/

פורסם

תוכנה מקורית APR STAGE I תעלה 2600 ש"ח. לא דורש שום חומרה נוספת. הספק מירבי 204 כ"ס ומומנט מירבי של 34 קג"מ.

APR STAGE II יכלול גם צנרת מלאה (דאון פייפ 3", צנרת, דוד מרכזי ודוד אחורי), בשילוב עם פילטר פתוח ותוספת הספק נוספת של 10-15 כ"ס. אבל השיפור המשמעותי יבוא במומנט והספק רב יותר וזמין יותר בסל"ד נמוך ובכך שיפור בצריכת הדלק ובלאי נמוך הרבה יותר.

לשתי מערכות הפליטה שהוצעו לך כאן יש אישור תחבורה אך זה לא אומר שהן עוברות טסט. שתי המערכות כאן לא כוללות ממיר קטליטי ולכן בדיקת גזים לא תוכל לעבור. ממיר ספורטיבי עולה 300-600 ש"ח נוספים...

STAGE I עולה 2600 ש"ח

STAGE II + צנרת + פילטר = 2600+2900+250 = 5750 ש"ח

APR - אחריות ושדרוגים חינם לכל החיים

צנרת ופילטר - שלוש שנים או 100 אלף ק"מ אחריות.

דעות של אחרים זה חשוב לשמוע אבל הכי טוב זה להתנסות בעצמך.

לשפר בלי להתפשר

פורסם

דודי תן לי לתקן אותך לגולף GTI יש מנוע AGU שלא שווק בארצות הברית

באתר של APR ארצות הברית לא מופיעים נתונים לדגם הזה. הוא לא שווק בארצות הברית

לכן ניתן לקבל נתונים באתר האירופאי של APR

APR Stage I ECU Upgrade

APR's EMCS software is available for the 150 and 180 horsepower 1.8T Golf and Bora. This software is available in a 1.0 bar configuration and produces 196bhp and 240ft/lbs of torque. On the later VVT engine that uses different turbocharger specification, the gains are increased to around 210bhp and 245ft/lbs. Our software is designed to operate within the turbochargers' efficiency range whilst producing these impressive gains. Unlike other "chip tuning companies", we do not max out the boost pressure sensor in order to boost spike and give high initial torque readings. Although this maybe good for marketing purposes, it not only creates surge during acceleration at low RPM, but also significantly reduces the life expectancy of the turbocharger.

ההספק עולה ל196כס ! איך העידכון תוכנה מתבצע? דרך שקע דיאגנוזה או על ידי פרוק מחשב?

אי.אנד.איי אוטוספורט

ברוך הירש 11 בני ברק

03-5702345

פורסם

בארה"ב מופיעים נתוני הספק ומומנט בהתאם לסוג הדלק. 91=95 ו 93=98. זה נובע מהשוני בשיטת החישוב של האוקטן.

הנתונים שאני סיפקתי מתייחסים לדלק 98 בדיוק כפי הצגת הנתונים באתר של אפסולוט. שם כל הנתונים המוצגים מתייחסים רק לדלק 98.

196 כ"ס זה נכון מאד, בהתייחסות לדלק 95. אין התייחסות דומה אצל החברה שלך ולכן...

כל המוצרים שאנחנו מוכרים הם מוצרי מדף של APR, יש גרסאות APR מוכנות לפי סוג דלק ותוספות שונות. אנחנו לא עושים "התאמות" אצלנו בסדנה.

אני מפנה אותך לציטוט שאתה הבאת:

Unlike other "chip tuning companies", we do not max out the boost pressure sensor in order to boost spike and give high initial torque readings. Although this maybe good for marketing purposes, it not only creates surge during acceleration at low RPM, but also significantly reduces the life expectancy of the turbocharger.

מעולם לא פירקנו מחשב בפיטס (למרות שיש ל APR אופציה כזו), אנחנו לא מאמינים בשיטה הזו. למרות שאין בזה רע לכשעצמו, זה פתח להתקנות תוכנות "ביתיות" שכפולים וכו' ואנחנו מוכרים רק תוכנות מקוריות של APR.

במידה ומגיע אלינו לקוח עם מחשב ישן שלא ניתן לשדרג לו דרך שקע הדיאגנוסטיקה, אנחנו מפנים אותו לפרילינג עם המלצה חמה.

שבת שלום ובתאבון לכולם.

לשפר בלי להתפשר

פורסם

הנתונים שסיפקת לא מתאימים לרכב המדובר גולף GTI שנת 2001

הם מתאימים למנועים החדישים יותר עם מיצערת אלקטרונית ותיזמון שסתומים משתנה VVT

ולפי מה שידוע לי לAPR אין אפשרות ללשנות בדגם הזה את התוכנה דרך שקע הדיאגננוזה אלה רק על ידי החלפה פיזית של הרכיב{ציפ}

אפשר לקבל הסבר מה זה "להתקנות תוכנות "ביתיות"

אי.אנד.איי אוטוספורט

ברוך הירש 11 בני ברק

03-5702345

פורסם
האם הצ'יפ והצנרת מעלים גדישה ? ואם כן כמה אני אגדוש אחרי השיפור ?

אחרי השיפור תיגדוש פיק של 1.3-1.4 באר ויורד ל0.9-0.8 באר ב6000סלד

יש עשרות גולפים ששיפרנו שנוסעות עם הסט אפ הזה חזק חסכוני והכי חשוב באמינות

אי.אנד.איי אוטוספורט

ברוך הירש 11 בני ברק

03-5702345

פורסם

לפני חצי שנה עשיתי שם טיפול קטן של החלפת משאבת דלק, צינורות גדישה מסיליקון

והחלפת כוייל ששבק חיים בדיוק בדרך אליכם.

השירות היה מהיר ומקצועי, אני אישית מאוד ממליץ!

דרך אגב אני עם האיביזה שהייתה של קובי כהן אם אתה זוכר :wink:.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

על תיעלב אני לא זוכר .אבל איביזות צהובות היו אצלי בכמויות ,ואני זוכר רכבים יותר טוב מאנשים

אני שמח לשמוע שאתה מרוצה

שיפור רכב ובעיקר רכב לא חדש,מצריך בדיקה של הרכב לפני על ידי חיבור מחשב וגם פיזית

יש רכיבים שונים שלעיתים מתקלקלים.נקרעים.מתבלים,ולא יאפשרו קבלת תוצאות אופטימליות לאחר השיפור

לכן חשוב דבר ראשון לדאוג שהרכב במצב תקין

מה שמבוצע על ידינו לפני התקנת הציפ

אי.אנד.איי אוטוספורט

ברוך הירש 11 בני ברק

03-5702345

פורסם

על הרכב מורכב פורק בצבע ורוד כזה לא יודע בכלל של איזה חברה והקול שלו חלש אתם ממליצים על פורק מסוים+עלות כמובן

Oo oO

Seat ibiza 1.4 5D 14' BMW compact e46

• תוכן חדש...