Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריבה על DUAL LAYER , זה אפשרי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מכיר את אופן הפעולה ואם זה כבר קיים

אבל אני יודע שיש דיסקים בעלי שכבה כפולה , ככה שניתן לצרוב עליהם 8 ג'יגה , השאלה שלי היא

א. אם יש לי צורב DVD כבר כ2-3 שנים , האם אני צריך צורב שיכול לצרוב DUAL או שגם הצורב שלי יכול?

ב. איך הכונן יקרא דבר כזה? איך כונן שקורא דיסקים יכול לקרוא את הצד שלמעלה ולמטה?

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

אני איתך בדילמה הזו ומעולם לא צרבתי דיסק מעל 4.5גיגה.

הצורב שלך אמור לצרוב בלי בעיה,מכיוון שפורמט ה DUAL LAYER לא חדש וקיים שנים.

אם אתה משתמש בNERO,כאשר אתה צורב ISO יש תיבה קטנה למטה מצד ימין,שכתוב בה DVD5,ואם תלחץ אפשר לבחור גם בDVD9

ע"מ לצרוב את ה8גיגה המדוברים,יש לבחור ב DVD9,להעביר חומר לצד השני,להכניס דיסק מתאים,ויאללה לעבודה :)

נסה ועדכן :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אפשר לצרוב דיסקים כאלו עם צורב יעודי לכך.

אם הצורב שלך בן 2-3 יכול להיות שהוא מסוגל לצרוב שכבה כפולה תחפש את הכתב על הצורב DVD + R DL

המשמעות של ה DL זה DUAL LAYER.

הדיסקים האלו יקרים אבל תלוי מה הצורך שלך בהם למשל ב אקסבוקס צריכים לקנות את הדיסקים האיכותיים ביותר אבל לאחסן מידע לא צריך דיסקים יקרים במיוחד, למשל TEAC במחיר של 80 ש"ח לחבילה של 10 דיסקים.

והכוונה שכבה כפולה לא מתכוונת לצד למעלה וצד למטה, זה נראה כמו דיסק רגיל עם צד אחד בצבע כסוף וצד שני עם ההדפס של החברה.

פשוט במקום שכבה אחת יש שתי שכבות.

הצרפתיות לא מסתדרות עם הקוריאנית, לכן אני מחנה אותן רחוק אחת מהשניה:-D

לעבוד עם כובע, בגד ים וכפכפים, נראה לי שאני בגן עדן.8)

פורסם

ממש לא הבנתם את הטכנולוגיה.

הדיסק כתוב ב2 שכבות מאותו צד.

לא "מוסיפים לצד שני" ולא קוראים "מלמעלה".

בקיצר - מכניסים דיסק מתאים - בוחרים DVD9 , ובוחרים 8 ומשהו גיגה של קבצים ולוחצים על כפתור הצריבה.

אין פה שום התחכמות , הפיכת דיסקים , חלוקה ל2 חלקים ושום דבר כזה.

רוב הסיכויים שאם השכרתם סרט DVD לאחרונה או קניתם משחק מחשב - כבר השתמשתם עשרות פעמים בדיסקים DUAL LAYER.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אגב המחירים כבר בכלל לא יקרים. 40 שקל לחבילה של 10 fortis ו90 לחבילה של 10 verbatim שחייבים בשביל לצרוב לאקסבוקס (משום מה גם עם תוכנה מסוימת ובמהירות מסוימת)

• תוכן חדש...