Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מאמין שזה בכוונת תחילה,אותם הנשים(סליחה מכל הנשים) הם בד"כ לא אלה שמבצעות את העסקה בעת קניית הרכב ולכן גם לא בעת מכירת הרכב,ולגבי הגברים כמו שהם רצו לקנות את הרכב הם ידעו טוב מאד איזה יד הוא אני מאמין שגם במכירה הם יודעים,לפי דעתי השיטה כאן זה קודם תבוא לראות וככה לגרור את הקונה.

אני לפני חודש חיפשתי קטנוע,לפחות 4 פעמים שאלתי את הבחור הקטונע על שמך הוא עונה "כן" ושוב אני שואל מי רשום ברשיון אתה? "כן" הקטנוע שלך? "כן" אני מגיע אני בודק את הקטנוע ,טוב בוא נלך לדואר. "אי אפשר הקטנוע על שם של חבר שלי ואין לי את ת.ז שלו" ,ביצעתי עוד כמה הצלבות של נתונים ותחקורים ואמרתי שאם הוא נופל באחד מהם אני מתרחק.

אני יכול להבין מאד את פותח השרשור ,התסכול שמישהו עושה ממך צחוק ומבזבז את זמנך.

פורסם
רגע ,בעלים קודמים 01 זה אומר שאני יד שניה?

כן

מרגיש טמבל, או סתם מוודא ?

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

אני מאמין בסגירת כל הפינות לפני רכישה ולכן מס' דברים שצריך לוודא :

1. לפני ההגעה לראות את הרכב בכלל לשאול בצורה הכי ברורה את המוכר, שיסתכל ברשיון הרכב ויאמר כמה רשום בשורה של בעלים קודמים.

2. ללכת למשרד הרישוי לוודא מס בעלים קודמים שרשום אצלהם על מנת שלא יקרה מצב כמו שקרה לבחור עם 2 העברות בעלות באותה שנה.

3.תמיד לעשות זכרון דברים עם חתימה ות.ז של המוכר למקרה של בעיות ורצון לתבוע יותר מאוחר.

באופן כללי הסיכוי שרכב בעל ידיים גבוהות לשנתון,יהיה מטופל באופן ראוי ע"י כל אחד מהבעלים הוא נמוך,תמיד תהיה איזו יד שתזניח את הרכב ולכן רכב בעל יד נמוכה כמעט תמיד יהיה עדיף על רכב בעל ידיים רבות,כמובן שתמיד יש חריגים.

יום טוב לכולם.

פורסם

רכב שעבר עוד יד אחת או שתיים לעומת המקובל בשנתון שלו זה מסוג הדברים שלא צריכים לפוצץ עסקה.

רכב בן שנתיים שעבר 4 ידיים או רכב בכלל שהוא יד 10 צריך להדליק נורה אדומה ולבדוק טוב טוב את הרכב ואת הסיבה לכך.

כל עוד שיטת הערכת מחירי הרכבים מתחשבת במספר הבעלים, תמיד זה יהיה משהו שיקבל תשומת לב בעסקה. נכון שיש כלי רכב בהם נתון מספר הבעלים פחות חשוב, אבל בגדול זה משהו שצריך לתת עליו את הדעת כי לרוב רוכש הרכב לא מתכוון להיות יד אחרונה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

האם עד כדי כך לא מובן לאנשים מה שכתוב ברשיון הרכב או שזו תמימות מטופשת לנסות למכור רכב בהצגתו כיד מסויימת ששוה יותר מאשר השויי האמית בפועל??

מובן גם מובן.

ורק אוסיף על כל מה שנכתב, שיש את הנוכלים שמוכרים את הרכב בבית כדי שלא תראה מגרש רכבים ותגבש חוות דעת שלילית.

חלקם מנסים להיפטר מנבלות סרוחות שיצאו מחברות השכרה עם ק"מ אסטרונומי, ובלי קשר לטיפול בספידומטר, לעניין הידיים, זה הולך ככה: (רכב שבדקתי עבור חבר שלי שלא מבין כלום)

אני : "פירסמת שאתה יד שניה"

הסוחר המתחזה: "כן".

אני : "והרכב היה בעברו חברת השכרה"

הסוחר : "נכון"

אני : "הרכב עבר תאונות או מכות?|

הסוחר : "שום דבר".

בתמימותי נסענו חבר שלי ואני, למרות שהיה לילה , כי חבר שלי הלחוץ חשב שמי יודע איזה מציאה יש לו ביד, ומהר לפני שיחטפו, כי זה מה שהסוחר שידר לו בשיחת טלפון.

בודקים ברישיון , הבן אדם יד שלישית.

אני : "אמרת שאתה יד שניה"

הסוחר : "אמרתי יד שניה מהשכרה.. הייתה חברת ההשכרה + שתי ידיים"

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

ידיים זה משהו שניתן לראות, מה עם אותם דברים שהם משקרים לגביהם שלא רשומים ברישיון?

באתי פעם לבדוק פונטו מאיזה ילדה שאיחרה לי (אחרי שבאתי למקום הפגישה וחיכיתי לה 10 דקות, היא אומרת לי אני עכשיו יוצאת מהבית:x). היא מגיעה, אני שואל אם יש תאונות והיא אמרת שלא. אני מסתכל על הדלתות צד (קדמית ואחורית) ורואה שהן צבועות בצורה גרועה (סימני צבע על הגומיות וחלקי פלסטיק), שואל אותה לגבי זה היא אומרת שוב שהרכב לא נצבע.

מסתכל על הפגוש הקדמי ורואה שכולו בלבן, כאשר לפונטו ספייס יש מן חלק פלסטיק ענק בשחר ופסי הגנה שחורים, אני אומר לה שהפגוש נצבע והיא עונה לי שזה אוט':shock:.

אמרתי תודה רבה והלכתי

• תוכן חדש...