Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאמא שלי יש יונדאי אקסנט מודל 97 אוטומט עם ABW ללא ABS.

היום אחרי שהיא החנתה את הרכב וכיבתה אותו ,היא ראתה שאורות

הברקס נשארו דלוקים .

אני ניסיתי ללחוץ על הדוושות שאולי זה ישתחרר ,אבל זה לא עזר.

האם יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה ?

עופר.י

JOYING 7" ANDROID-> Audison bitOne

TRU S45->HAT Clarus C6+Legatia L3 | Genesis ST60->Morel MT230 | Sundown SAE-1200D->AA 12" Arsenal

פורסם

מעל דוושת הבלם תראה מתג (יוניט ברקס) נסה לנתק את תקע החשמל ממנה אם יכבו אורות הבלם אז קיים כשל ביוניט ויש להחליפה.

שים לב לא לנסוע ברכב כאשר היוניט אינה מחוברת כי אור הבלם לא ידלק כלל וזה פתח לצרות(תאונות).

פורסם

תודה רבה, אני יבדוק .

עופר.י

TRU S45->HAT Clarus C6+Legatia L3 | Genesis ST60->Morel MT230 | Sundown SAE-1200D->AA 12" Arsenal

פורסם

על דוושת הבלם בדיוק בלחיצה על היוניט אור בלם ישנה גומיה קטנה.בדוק טוב ותראה שהגומיה נקרעה ויצאה מהמקום.במקום הגומיה נוצר חור כך שמתג שהיוניט לא מופעל.אני בד"כ מניח במקום הגומיה בורג קטן.

פורסם

תודה לכם על העזרה :-D

מחר בבוקר נראה מה הולך שם.

עופר.י

פורסם

הייתי לי את אותה הבעיה ביונדאי 96 הקודמת שלי. נגשתי לחשמלאי רכב והוא סידר לי את זה תוך כמה דקות (החליף לי איזה חלק, כנראה את הגומיה המודברת). סיפור של כמה עשרות שקלים. :arrow: בהצלחה

• תוכן חדש...