Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מחפש חנות שמוכרת פלאפונים באזור הרצליה פיתוח (רק את המכשיר) לא חנות של סלקום\אורנג'\פלאפון

בסגנון של tikcom שיש בחיפה

מישהו מכיר ?

שששששששששירוקו אדומה

פורסם

חכמולוג יקר,

בזאפ כבר הייתי, מתוך בערך 20 חנויות שהוא נתן בתחום הסתכלתי על כולן ולא ראיתי כאלה שנמצאות באזור המדובר

וגם בגוגל חיפשתי, מה לעשות שחתך גאוגרפי ותחום עיסוק זה לא משהו שטריויאלי לחפש לפיו.

מה נראה לך, שאני מחפש כזאת חנות אז אני קודם כל שואל בפורום ומחכה שמישהו יגיד לי לחפש בגוגל ?

אני לא יודע לחפש בגוגל לבד? אתה בכלל חיפשת את זה בגוגל ומצאת משהו לפני שזרקת את הפנינים לאויר ?

אז אם אין לך משהו חכם להגיד, למה לענות ?

שששששששששירוקו אדומה

פורסם

אמיר ט לפני שאתה צועק על כולם באמת כדאי שתחפש בגוגל למשל:

עשיתי חיפוש פשוט, http://www.google.co.il/search?hl=iw&q=%D7%A1%D7%9C%D7%95%D7%9C%D7%90%D7%A8+%D7%94%D7%A8%D7%A6%D7%9C%D7%99%D7%94&meta=&aq=f&oq=

יש גם את דפי זהב שזה חיפוש בתי עסק באזור ספיציפי

כנס לפה http://www.d.co.il/

תרשום סלולאר , הרצליה וחיפוש.

פורסם

אני לא צועק, זאת תגובה שהלמה את רוח התגובה הקודמת. פשוט לא לעניין ההתנשאות של vovka

בשביל לקבל תשובה של "תחפש בגוגל" אני לא צריך לפנות לפורום, קיוויתי שיש מישהו שעובד\גר\מכיר את האזור וידע לכוון אותי לחנות כזאת.

עשיתי חיפושים כאלה בגוגל, ולא נחלתי הצלחה גדולה.

ד"א - חיפשתי עכשיו גם בדפי זהב (מודה, על זה לא חשבתי) ולצערי מציאות גדולות אין, שם הרבה עסקים שמתעסקים בסלולר במובנים שונים ומשונים באזור. אבל לא מה שאני מחפש.

כנראה שפשוט אין חנויות כאלה באזור הרצליה פיתוח, מוזר כמה שזה יהיה

שששששששששירוקו אדומה

פורסם

וזאת הסיבה למה אתה לא צריך להינעל על הרצליה פיתוח.

אם תמצא שם חנות והשרות שלהם יהיה גרוע, עדיין תקנה מהם רק כי אתה לא רוצה להגיע לת"א?

לפעמים שווה להרחיק מעט

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

שאלתי על הרצליה פיתוח כי פה אני נמצא כרגע, ולא נגיש לאזורים אחרים של הארץ

לגבי השירות, אני רוצה לקנות מכשיר ב200 שקל בתור מכשיר זמני (האייפון שלי בתהליכי גסיסה מתקדמים)

לא באמת מעניין אותי שירות, מעניין אותי מכשיר הכי מינימלי שיעבוד ושלא ידרוש ממני עכשיו זמן של להסתובב בארץ בשביל לקנות אותו.

מסכים שלפעמים שווה להרחיק, אפילו הרבה. אבל לא הפעם

בכל מקרה בסוף ביקשתי ממישהו שיקנה בtikcom (גם שירות סבבה, ואני גם מכיר אותם שהם בסדר)

שששששששששירוקו אדומה

• תוכן חדש...