Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לרכב פיג'ו 307 שנת 2007 מערכת שתיהיה טובה,עם ווליום גבוהה ואיכות טובה.באסים טובים.

תמורה הכי טובה למחיר,תקציב 1500-2000 שקל.

תודה.

פורסם

פירוט?אני לא ממש מבין בזה,תגיד לי עם ב2000 אני יכול להשיג מערכת טובה עם סאונד גבוהה ובאסים טובים,יש לי רדיו דיסק רגיל של האוטו, להשאיר אותו?

פורסם

אין כל הרבה אפשרויות עם 2000 שקל.

אפשר להתקין משהו מאוד בסיסי אבל אתה ממש תתאכזב ותגלה שסתם בזבזת 2000 שקל.

אם אין באפשרותך להשקיע יותר אז תוותר.

זאת דעתי

פורסם

התקציב נמוך , תנסה לחסוך עוד אלפייה ותוכל להרכיב משהו נחמד מאוד.

רדיו דיסק 800 ש"ח- פיוניר P5050

קומפוננט - מורל פולס - 400 ש"ח

מגבר 4 ערוצים - מק אודיו 4200 - 880 ש"ח

סאבוופר 450 ש"ח - JBL GTO1202D \ KICKER CVR 12

חיווט + התקנה 300 - 500 ש"ח

כל המחירים לציוד חדש , ציוד יד שנייה יעלה לך חצי , אם אתה לא יכול למתוח את התקציב אני ממליץ לך לחפש מגבר ורדיו דיסק יד שנייה.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

תן לי לנחש , אתה לא רוצה לוותר על השליטה ממהגה?

ברדיו דיסק המקורי אין יציאות למגברים , אתה תצטרך לרכוש מנחת שהעלות שלו היא בסביבות 700- 800 ש"ח והאיכות שתקבל תהיה ירודה מאשר רדיו דיסק.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

אתה יכול, אבל בכדי לעשות את זה תצטרך מנחת. והוא עולה כמה מאות. ועדיין בגלל האיכות הלא גבוה של הרדיו דיסק עצמו לא ישמע איכותי במיוחד.

בהפרש מחיר קטן יחסית ממחיר מנחת טוב אתה יכול לרכוש את הHU שהומלץ לך פה ולהינות מסאונד יותר טוב.

אם המגבלה היא תקציב, תחליף קודם כל HU וקומפ' קדמיים. ואז בהמשך תוסיף מגבר, סאב, איטום וכל מה שתרצה או שתרגיש שחסר לך.

HU: clarion 786Amp1: jbl 1004 Amp2: sundown audio sae1000d comp': polk audio 5251 db SUB:polk audio sr 12dvc

פורסם

יש איזה מקום שמתעסקים עם רכיבים יד 2?כי קצת יקר לי להוציא 3 4 K על מערכת מבינים?וב1500-2000 אני יכול להביא אחלה מערכת יד 2.

אני רק צריך מקודם שמתמחה בזה.

פורסם

מעט מאוד חנויות מתמחות באודיו, אפילו כשכולם יודעים להתקין (גם זה לא תמיד בטוח)

יש לך את המשתמש ALPINE (יוסי) שהוא מתקין מומחה גם להתקנות וגם לאודיו.

• תוכן חדש...