Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

מסופ"ש שעבר שמעתי תקתוקים מאחד הגלגלים בצד ימין, בדקתי את זה רק ביום שני וראיתי בורג תקוע.

בגלל שאני אופטימי החלטתי שאין פאנצ'ר (וכן, אני יודע שאין להסתמך על מראה עיניים) ואני אדחה את הטיפול, עקב לו"ז עמוס ביותר.

היום בצהריים כשהסתיים השבוע נסעתי לתחנת הדלק לבדוק אוויר (בעקרון יש לי מד לחץ אבל הנחתי שאני אצטרך גם למלא) ולחץ האוויר בגלגל הסורר היה 12. התלבטתי אם להחליף לרזרבי והחלטתי לנסוע לאט לפאנצ'ריה היחסית קרובה (אם זה לא הרג אותי שבוע זה יחכה 7 דקות, החלטה עצלנית :p).

בפאנצ'ריה הוא אמר שהבורג נכנס במקום בעייתי - בצד החיצוני של הסוליה, האיזור כבר ללא פלדה, כלומר רק גומי רך, וזה יקשה על אטימת המדבקה ונראה לי שהוא דיבר גם על חוזק הדופן. הוא אמר שהוא ינסה לאטום אך אם זה לא יצליח אין מנוס מצמיג חדש (המשמעות 2 צמיגים כמובן, שזה לפחות 550 ש"ח).

הוא ניסה; אטם, ניפח והכניס את הצמיג לבריכה. אין דליפה. נסעתי הבייתה ובדקתי אוויר - אין דליפה משמעותית (האמת הייתי צריך לבדוק שם עם המד שלי כדי להשוות באמינות). אני אבדוק מחר שוב ואהיה במעקב כל כמה ימים לשבוע הקרוב.

מה אתם אומרים, באמת זה יכול פתאום להפסיק לאטום ? או לפגוע בחוזק של הדופן ?

תודה. (ומצטער שאין לי תמונה, אני אנסה לצלם אולי יראו את המקום שבו היה הבורג)

נ.ב.

איך מגיע בורג לצמיג ??

דמיינתי בראש כמה מצבים ובכולם הצמיג מעיף את הבורג לאלף עזעזל, דורס עליו בנונשלנטיות. התרחיש היחיד שהגיוני (שגם הוא לא כ"כ) זה מעשה זדון.

פורסם

החלף 2 צמיגים על אותו הסרן כי אסור לתקן תקר בדופן הצמיג שאינו חזק ולכן גם יש בו גמישות והתרחבות שעקב זאת תיקון אינו מחזיק מעמד.

אל תזלזל בזאת כי מדובר בבטיחות שלך ושל אחרים.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

איך מגיע בורג לצמיג ??

דמיינתי בראש כמה מצבים ובכולם הצמיג מעיף את הבורג לאלף עזעזל, דורס עליו בנונשלנטיות. התרחיש היחיד שהגיוני (שגם הוא לא כ"כ) זה מעשה זדון.

ברגים לרוע המזל נכנסים לצמיג פעמים רבות, אני במשך השנים נאלצתי לתקן לא מעט תקרים כאלה שכאילו הוברגו לתוך הצמיג עם מברגה.

פורסם

שלום רב, גם אני בשנים האחרונות תיקנתי לא מאט פעמים את הפאנצ'רים בגלל מסמרים,

דווקא לפי דעתי המסמר נכנס דיי בקלות כאשר החלק החד שלו מחליק ונתקע באחד החריצים ( מבין הרבים ) שיש בצמיד ופשוט ננעץ פנימה עקב הלחץ שמופעל עליו.

לגבי התיקון שלך - הייתי ממליץ כמו שאמרו מעלי כן להחליף צמיגים כי ה550 ש"ח האלה יכולים להציל אותך ממצב שהצמיג יתפוצץ באמצע נסיעה ויגרום לאיבוד שליטה במקרה הכי גרוע, קרה לי רק פעם אחת שצמיג התפוצץ לי באמצע נסיעה וזה היה ברכב בן 6 חודשים - הצמיג פשוט התפרק לחתיכות עקב בורג שיצר חתך עמוק כנראה.

בהצלחה, עדי :).

פורסם

עד כמה מגיע חוסר הידיעה של הנהג.

כל הרכב על תכונותיו המזהירות עומד על 4 צמיגים.

זה לפעמים ההבדל בין חיים ומוות. שלך או של אחרים שלידך + שאר משתמשי הדרך.

אז בפריט הזה חוסכים? עושים ניסויים ?

ואיך נכנס הבורג?

הצמיג עולה על הראש של הבורג, הלחץ מרים את גוף הבורג שמפלס דרכו בעד לגומי.

כן לעיתים נדירות עם רבת עם השכן ייתכן וגם זדון, אבל זה צריך לקרות ליד הבית בד"כ

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

בימינו זה לא מקובל ואסור לבצע זאת בשום פנים ואופן.

לפני 20 שנים אכן היו עושים זאת וגם מבצעים חידוש צמיגים.

איזה כייף לי :)

פורסם
עד כמה מגיע חוסר הידיעה של הנהג.

אז בפריט הזה חוסכים? עושים ניסויים ? חס וחלילה. פשוט הייתי רוצה לדעת על בטוח שזה נכון ולא להסתמך על פאנצ'רמעכר עם אינטרס.

הצמיג עולה על הראש של הבורג, הלחץ מרים את גוף הבורג שמפלס דרכו בעד לגומי. יכול להיות, אבל עדיין טיפה יותר הגיוני שפשוט יעיף אותו

כן לעיתים נדירות עם רבת עם השכן ייתכן וגם זדון, אבל זה צריך לקרות ליד הבית בד"כ זה קרה ליד הבית. העניין הוא שאין לי מושג מי יכול לעשות את זה. אני כולה בן 19, לא הספקתי להשיג אויבים ואין לי איזה מעמד חשוב או משהו כזה שיהיה למישהו אינטרס להתנקל לי. ייתכן וזה מעשה קונדס של ילדים בחופש הגדול, אבל מי מסתובב לו עם פטיש ובורג באמצע הלילה ??

מחר אם יהיה במלאי אני מתחדש ב 2 צמיגים חדשים, והכל בגלל בורג מסכן

נו טוב, הכל לטובה :-)

• תוכן חדש...