Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נוסטרדאמוס ניבא את סוף העולם ל2012

היום האחרון בלוח השנה של המאיה הוא ה21 לדצמבר 2012

את שני הדברים האלה כבר ידעתי. היום קרה משהו מוזר שחיבר בינהם וגרם לי לחשוב.

השמש שלנו הופכת את השדה המגנטי שלה כל 11 שנים. תקופה קצרה לפני ואחרי מתרחש תהליך שנקרא "מקסימום סולארי". תקופה שבה הפעילות על פני השטח של השמש גוברת והיא מתחילה לשגר פולסים ואנרגיה אלקטרו-מגנטית לכל עבר. כן, בדיוק כמו הדברים האלה שמטגנים מחשבים בסרטים.

מה שמוזר בכל הסיפור הזה הוא התאריך שאסטרונומים חוזים שבו זה יקרה.

ההיפוך האחרון קרה ב2001. מה שאומר שניחשתם נכון. ההיפוך הבא, ב2012.

אז תגידו כבר קרה והנה, שרדנו יופי, לא קרה שום דבר מעניין ואף אחד לא מת. רק מה שאותם אסטרונומים לא יודעים לחזות, זה העוצמה של אותו היפוך, שכן יש היפוכים ויש היפוכים. עד היום הסערות הסולאריות הכי חזקות שתועדו היו ב1853.

מה יקרה ב2012? לזמן פיתרונים. בינתיים הנה כמה לינקים שיודעים יותר טוב ממני.

נוסטרדאמוס

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A0%D7%95%D7%A1%D7%98%D7%A8%D7%93%D7%9E%D7%95%D7%A1

http://www.hayadan.org.il/wp/mario-cohen-on-nosterdamus/

בני המאיה

http://www.falunnews.org.il/articles_p/2003/04/c_06/1085_24.htm

http://www.metaplim.co.il/a.asp?p=18363

היפוכים סולאריים

http://www.hayadan.org.il/wp/%D7%9E%D7%A7%D7%A1%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%9D-%D7%A1%D7%95%D7%9C%D7%A8%D7%99/

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94%D7%A9%D7%9E%D7%A9#.D7.9B.D7.AA.D7.9E.D7.99_.D7.A9.D7.9E.D7.A9_.D7.9E.D7.97.D7.96.D7.95.D7.A8_.D7.A1.D7.95.D7.9C.D7.A8.D7.99

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

מה כבר יכול לקרות? תקנה אקסטרא מקדם הגנה, זה לא שתהיה דרך להתגונן מזה, יש האומרים פולסים, יש האומרים שכדוה"א יתהפך על צירו, יש האומרים שאנחנו תפוז גדול.

אני אומר מה שפן וטלר (זוג הקוסמים) אומרים - בולשיט.

עכשיו ברצינות, נניח ובאמת השמש תתעצבן עלינו, זה לא שיש לנו סיכוי:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

ביום שבו תראה לי הוכחה מוצקה שנוסטרדמוס חזה את סוף העולם ב-2012,

אאמין מיד בכל מה שכתב.

תכל'ס, אף אחד לא יודע מה הוא כתב,

אפילו מומחים לצרפתית מימי הביניים קבעו שזה ג'יבריש,

אבל כל שטות שנפלטת באינטרנט הופכת מיד לאמת, משום-מה.

אני באמת מאתגר אותך לחפור מתחת לערימת הזבל ולנסות למצוא

באמת את מה שהוא כתב, בלי פרשנויות ובלי תרגומים הזויים של אנשים שלא מבינים צרפתית.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

הזכות לניבוי ומימוש סוף העולם שייכת לבוראו.

ומן הראוי, שנבואה זו תכתב בספרו.

איני בקיא בספר הספרים, אך טרם שמעתי נבואה שכזו הכתובה בו.

לכן מבחינתי הכל הבל הבלים.

172

פורסם

די כבר עם סוף העולם הזה !

איזה בולשיט, כל עוד צ'אק נוריס בחיים אף אחד לא נוגע בכדור.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

מצחיק שאתה כותב דבר אחד ובלינקים שאתה נותן כתוב היפוכו: דיברת על נבואות נוסטרדמוס - ונתת לינק שמדבר על כך שאלו פרשנויות מודרניות שלהן ; דיברת על סוף העולם לפי בני המאיה - ונתת לינק שמדבר על כך שזה לא באמת סוף העולם אלא התחלה של מציאות שונה.

ברשותך, אני אמשיך להאמין שתדרים ואנרגיות הן לא המצאה של בני המאיה, אלא של פרופסורים באוניברסיטה שכל מטרתם היא להכשיל אותי בלימודי הנדסה.

בינתיים, נמשיך לחכות עד 2012 - איזה מזל שזה כל כך קרוב :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

[quote=benjah;2201730‏[‏‏ !

איזה בולשיט, כל עוד צ'אק נוריס בחיים אף אחד לא נוגע בכדור.

וכל עוד ג'ק באואר בחיים אף אחד לא ייגע בצ'אק! (למרות שסופו של ג'ק קרב!)‏

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

ברשותך, אני אמשיך להאמין שתדרים ואנרגיות הן לא המצאה של בני המאיה, אלא של פרופסורים באוניברסיטה שכל מטרתם היא להכשיל אותי בלימודי הנדסה.

:lol:

:?

:cry:

לדעתי סוף העולם יתרחש בסוף החודש, כאשר יעלו את מחיר הדלק ל 10 ש"ח.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

אל תבינו אותי לא נכון, לא באתי לערער אמונות ולהפוך עולמות.

רק לעורר קצת מחשבה.

האנס, תראה את הסרט נוסטרדמום 2012. היה אותו לא מזמן בערוץ ההיסטוריה. כמובן שכל "מדען" רואה בכתבים של נוסטרדאמוס מה שהוא רוצה. אבל בסופו של דבר יש מכנה משותף כלשהו.

וד"א. סוף העולם ממש לא אומר שכולנו נמות וכדור הארץ יתפוצץ. אלא בדיוק הרעיון של "עולם חדש".

ומי שאמר שם שההחלטה נתונה לבורא עולם, הוא כבר בחר, ואפילו נכתב על על זה. חזון אחרית הימים בתנ"ך. וחזון יוחנן revalation of john בברית החדשה. הוא רק שכח להגד לנו מתי זה הולך להיות.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

כבר היו מס' נושאים על סוף העולם וגם היו תוכניות ב-TV על זה ואני רק רוצה להגיד דבר, אני לא מאמין שיגיע סוף העולם ב 2012.

לפי מדענים קורה שאחת לתקופה קוראת תופעת טבע מוזרה שמשנה את העולם

לדוגמא:

אחת ל-65 מיליון שנים פוגע אסטרואיד בכדור הארץ (מתי בפעם האחרונה פגע אסטרואיד בכדוה"א? נכון לפני 65 מיליון שנה)

יש משהו שנקרא "היפוך קטבים" והוא קורא כל 26K שנה לערך (ואנחנו עכשיו חיים באלף שזה אמור לקרות)

מה שכתבת לגבי גלי אנרגיה מהשמש וכו'...

יש עוד כמה תופעות אבל אני לא זוכר את כולן וגם אין לי כוח לכתוב עוד כאלו שאני זוכר אבל הנקודה שלי היא החשובה.

הנקודה שלי היא שהעובדה שיש כמה תופעות טבע שקורות לא אומרת שיש סוף העולם. אף אחד לא אומר שהן יקרו כולן יחד, למעשה איש לא מבטיח שהן בכלל יקרו. איש למעשה לא יכול להגיד מתי בדיוק (אם בכלל) יקרה משהו כי עם המדע שלנו אי אפשר עדיין לחזות את העתיד.

פורסם

בנוגע להודעה האחרונה של ספיר,

לפי ניוטון, שבדק לעומק את ספרי התנ"ך (לפי ערוץ היסטוריונים), האפוקליפסה תגיע בכלל ב- 2064. יש עוד המון זמן, נחיה ונראה.

פורסם

ערוץ ההיסטוריה, נו באמת.

אוסף של תוכניות מטומטמות לקהל אמריקני מטומטם.

אני אומר את זה באחריות מלאה, בתור אחד שבדק את התרגום

למאות תוכניות בערוץ. אולי אלפי.

לא משנה מהן העובדות, העיקר שערוץ ההיסטוריה אמר.

יש כמה תוכניות מעמיקות יותר ומעמיקות פחות, אבל הרוב שווה לפחת.

לגבי ניוטון, קודם שמישהו יביא לי הוכחה שהוא כתב דבר כזה בכלל (יענו, קישור למקור נורמלי).

בתנ"ך ובברית החדשה לא רשום שום דבר בנוגע לשנים מסוימות,

כן מופיעה חלוקה פנימית של שנים באחרית הימים (7 שנים, פעמים 3.5 שנים, 1000 שנים וכיוצא בזה).

כשאני כותב שום דבר, אני מתכוון לשום דבר, כלום, גורנישט, נאדה,

לא באופן ישיר ומילולי ולא באופן נחבא ולא באופן מרומז.

אה, שכחתי:

בשביל מה להפנות לסרט בערוץ ההיסטוריה? המקור באינטרנט, מזמן.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
האפוקליפסה תגיע בכלל ב- 2064. יש עוד המון זמן, נחיה ונראה.

אני לא בטוח שכולנו נחיה כדי לראות עד 2064...

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

פורסם
בנוגע להודעה האחרונה של ספיר,

לפי ניוטון, שבדק לעומק את ספרי התנ"ך (לפי ערוץ היסטוריונים), האפוקליפסה תגיע בכלל ב- 2064. יש עוד המון זמן, נחיה ונראה.

אני מאמין שיגמר הנפט בשנים האלה אז באמת הגיוני. מזל שעד אז אני אהיה בן 79 וזה יעניין לי את הב****.

פורסם
הזכות לניבוי ומימוש סוף העולם שייכת לבוראו.

ומן הראוי, שנבואה זו תכתב בספרו.

איני בקיא בספר הספרים, אך טרם שמעתי נבואה שכזו הכתובה בו.

לכן מבחינתי הכל הבל הבלים.

יש לך הוכחה שהוא כתב את הספר הזה? אנחנו מדברים על מדע או אמונה ?

:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

ועכשיו ברצינות :

עד שאני לא רואה את מי שטוען שסוף העולם קרב ואין לנו מה לעשות בנידון , מתחיל לעשן, לזיין, לעשות סמים בכמויות מטורפות , מטייל, נוסע, חוזר, שובר חסכונות רק כדי להגשים חלומות קטנים וטיפשיים , אני לא מאמין לו שהוא מאמין לעצמו .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...