Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה לי שאתה טועה בחישובים שלך.

יש עלות לביטוח(חובה+צד ג')-לפחות 2000 ש"ח לשנה, טסט שנתי, תיקונים לא מתוכננים, ולפחות 2 טיפולים מתוכננים,

(אתה מתכנן 80 ק"מ ביום, כ-1600 ק"מ לחודש, 19,200 ק"מ לשנה (לא כולל שישבת)).

הרכב יעלה לך הרבה יותר מ300 ש"ח לחודש (גם אם מישהו אחר ישלם את הדלק).

-

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ממליץ לך על פורד סיירה/פיאסטה.

אומנם הסיירה היא לא כמו סובארו ג'סטי מבחינה של דלק אך זה הוא רכב מאוד אמין ומאוד מרווח. רכבים כאלה נמכרים במחירי זנות ואפילו אפשר למצוא אחד שמור אם לחפש בצורה טובה.

JEP.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אהלן חברה ...

אז אחרי כל הדיבורים, הגיע הזמן לתוצאות לא ?

אז הלכתי ובדקתי כמה וכמה, מהג'אסטי כנראה אני יורד (מקריאת האינסוף שרשורים הבנתי שזה רכב מוצלח יותר מהאונו, ורכב בכלל מוצלח לכשעצמו, חבל שהמחירים שלו היום גבוהים ולא מצדיקים את הרכב - עם כל הכבוד... רק ג'אסטי, והאמת שממש לא התחברתי לרכב - וזה חשוב לי, העיצוב שלו פשוט רע ומחירי החלקים גבוהים, לא נורא).

לנושא עצמו - בדקתי אונו(ים), מצאתי אחד .. המוכר מוכן החלפה ראש בראש על האופנוע שברשותי, הרכב בעל 220K קילומטר, שנת 94, יד שלישית, צבע לבן ... אחרי ראש מנוע, קצת מכות חניה פה ושם, מה אתם אומרים ?

מה לבדוק טוב ?

כמה הרכב עצמו שווה לדעתכם ?

משה

פורסם

איזה אופנוע עומד לרשותך כיום? איזה שנה מה מצב הקילומטרים\טיפולים\צמיגים שיפצורים למינהם.

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

• תוכן חדש...