Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד היום הצלחתי להימנע ממכשירי הדור 3, 3.5, 3.75676 ודומיהם, והסתדרתי עם מכשירים ישנים, ללא חבילות תוכן ושאר ירקות.

כעת אני מעוניין להתחדש, חשבתי על הנוקיה 6500 קלאסיק.

1) הבנתי שהוא נחשב דור 3, האם אפשר להשתמש בו עם כרטיס ה-SIM הישן שלי ?

2) האם יש סכנה בקניית מכשיר משומש ?

3) האם יש המלצות למכשירים נוספים דומים ? (לא סליידרים ומכשירים זוללי סוללות בבקשה), או אזהרות מהמכשיר שאני רוצה ?

ולמי שמבין קצת במכשירי סוני-אריקסון, העלתי שאלה פשוטה כאן, אך איש אינו יודע לענות.

תודה מראש.

Nokia-6500_classic.jpg

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

בדיוק השבוע שידרגתי את ה 3100 שלי. בתכל'ס אני לא יודע למה, היה שווה יותר לתקן אותו מאשר לרכוש מכשיר משוכלל ומעצבן ולהצטרף לחבילת תוכן מיותרת לשנה וחצי. המכשיר החדש הוא 3120, זוועת עולם :?

ביררתי על ה 6500 ונציג המכירות אמר לי שלא כדאי לקחת, מכשיר עם הרבה תקלות. כמו כן הוא הסביר לי שמכשירי דור שלישי לא עובדים עם כרטיס סים מדורות קודמים ויש צורך בכרטיס חדש.

מקווה שעזרתי במשהו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אין שום בעיה למכשיר דור 3 לעבוד עם סים דור 2

במיוחד לא בנוקיה

כבודו המהולל שישתבח (אני) מתנייד בכיסו מימין לשחלות עם נוקיה דור 3.5 וסים דור 2

להוסיף חטא על פשע זה סים שנולד כטוקמן ועבר ניתוח לשינוי מין לקו רגיל (גברי)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בשביל להשתמש באינטרנט מהיר דור 3 ו 3.5 יש צורך להחליף את הסים

בשביל להוציא ולהכניס שיחות אפשר להשתמש בסים דור 2 הישן והטוב

פורסם

איתמר, דווקא לאחי יש פלאפון בדיוק כזה של נוקיה 6500 ולא שמעתי שהוא מתלונן.

פלאפון דק, קצת יותר מידי ארוך ולא נוח לשים בכיס או משהו, אבל חוץ מזה אין תלונות, איכות מצלמה טובה, רמקולים חזקים.

ואצלו הפלאפון שנה בערך ואף פעם לא היו תקלות.

אז אני לא יודע למה אמרו לך ככה, אבל בכל אופן זה מה שאני יודע ורואה.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

ביררתי על ה 6500 ונציג המכירות אמר לי שלא כדאי לקחת, מכשיר עם הרבה תקלות. כמו כן הוא הסביר לי שמכשירי דור שלישי לא עובדים עם כרטיס סים מדורות קודמים ויש צורך בכרטיס חדש.

נציג שקרן.

רוב מכשירי הדור השלישי עושים התאמה אוטומטית ברגע שמכניסים להם סים דור שני, אלו שלא ניתן לעשות זאת בהגדרה ידנית פשוטה בתפריטי המכשיר. יש מעט מאוד מכשירים שבגלל בעית חומרה\תוכנה לא עובדים טוב עם סים דור שני, אבל זה בד"כ נפתר בעדכון תוכנה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

איזה חרא של נציג.

בכוונה לנצל את חוסר הידיעה של הקונה.

מכשיר HTC HD שעובד עם סים דור 2 ו 3.5 ללא שום בעייה בטח ובטח לא מזיק למכשיר.

פורסם

אצלי בנוקיה 5800 יש הגדרה שבאמצעותה אפשר לבחור 2G/3G/DUAL, כך שאם שמים על 2G, אז אין שום בעיה לעבוד עם סים דור שני. אני מאמין שיש הגדרה כזאת בכל נוקיה סימביאנית פחות או יותר חדישה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני כן רוצה להמליץ על מכשירים אחרים, דומים למכשיר שחשבת עליו.

נוקיה E51:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=677053

או, אם אתה רוצה לשמוע מוזיקה דרך אוזניות רגילות (עם כניסה של 3.5),

נוקיה 5310:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=596141

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

יש לציין שאני לא מחליף כרטיס SIM ולא מעוניין בשרותי דור 3. נגן מוזיקה זה בונוס נחמד אבל בגדול הכי חשוב:

1) גודל ומראה (קלאסי, פשוט, נקי וקומפקטי)

2) זמן סוללה

3) שיחות ו-SMS, זה למעשה כל השימוש שלי במכשיר.

4) מצלמה באיכות סבירה - nice to have

אני כן רוצה להמליץ על מכשירים אחרים, דומים למכשיר שחשבת עליו.

נוקיה E51:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=677053

או, אם אתה רוצה לשמוע מוזיקה דרך אוזניות רגילות (עם כניסה של 3.5),

נוקיה 5310:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=596141

תודה לך,

אני לא רואה במה ה-E51 יותר טוב מה-6500. הוא יותר גדול ויותר יקר. במה הוא מתעלה עליו ?

ה-5310 XpressMusic אכן נראה מכשיר חמוד מאוד. האם הדגם מוצלח ?

שוב תודה לכל המגיבים :mm_yeah:

פורסם

ה-5310 XpressMusic אכן נראה מכשיר חמוד מאוד. האם הדגם מוצלח ?

בזמנך הפנוי אתה יכול לקרוא את הביקורות על המכשיר כזה או אחר.

דוגמא

עוד דוגמא

ויש עוד מלא אתרים בעולם, לא כולם מסכימים אחד עם השני.

אבל בבחירה בין 6500 ל 5310, אני הייתי בוחר ב 5310 בגלל החיבור לאוזניות קודם כל.

אתה לא רוצה דור 3 , לכן E51 לא מחוייב במציאות, למרות שהמכשיר מוצלח למדי.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ראשית- אין שום מניעה מלהשתמש בסים דור 2 במכשיר דור 3.

אני אישית נתקלתי בבעיית חיבור לGPRS ושליחת הודעות תמונה בעת שימוש בכרטיס סים דור 2 במכשירי נוקיה דור 3 (רשת אורנג'), משהו שלא הצלחתי לפתור ע"י הגדרות וגם נציגי אורנג' לא רצו לעזור לי לפתור.

בסופו של דבר ביצעתי החלפה של הSIM לUSIM של דור 3 ,בלי להתחייב או לעבור לדור ה3. זה בחינם.

בעניין המכשיר 6500C: המכשיר מצויין , מנסיון, מלבד בעיה אחת : הוא מתחמם מאוד מהר בזמן דיבור של מספר דקות (בודדות).

זה נהיה מציק לאחר זמן מסויים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אוקיי החלטתי ללכת על ה-Nokia 5310 XpressMusic ולהשאר עם כרטיס ה-SIM הישן והטוב.

עכשיו יש את עניין קניית המכשיר. בכל החנויות שעולות בזאפ יש משהו מאוד מסריח, הם טוענים שהטלפון סיני, ואם אני רוצה תוצרת אירופה זה בתוספת תשלום. כמו כן אין עברית וגם זה בתוספת תשלום. WTF ?!?

האם עדיף לקנות משומש ממישהו שקנה את המכשיר עם קו מאורנג' ?

מה עושים ?

פורסם

אין שום דבר מסריח.

ישנם שני סוגי מכשירים.

אחד - תוצרת הונגריה, ועליו כולם דורשים תוספת תשלום.

השני - רשום עליו MADE BY NOKIA, והוא מיוצר בסין = ללא תוספת תשלום.

כולם גם דורשים כמה עשרות שקלים על המקשים בעברית - עברית כשפה כבר קיימת במכשיר.

אתה יכול להחליט, שהמיקום של האותיות בעברית ידוע לך ללא הסימון במקלדת (יש בזה גם יתרון - אתה מקבל מקלדת מקורית), ולוותר.

וגם זכותך להחליט ש MADE BY NOKIA זה מספיק טוב בשבילך.

• תוכן חדש...