Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם ה"עדר" משנה דעתו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כאילו שאקסנט זה רכב ממש מלהיב!

זו פחית בדיוק כמו האונו.

האמת היא שלא היפנים עושים טעות שהלא לא מייבאים רכבים עם מנועים קטנים יותר, אלא גם האירופאים.

יש המון רכבים אירופאים עם מנועים ממש קטנים שאנשים היו רצים לקנות אם הם היו מגיעים לארץ.

אם היו מביאים הנה VW LUPO או FOX, אולי הייתי חושב לקנות, במחיר הנכון.

למי שגר במישור החוף אין יותר מדי סיבות לשלול רכב עם מנוע 1.0

אני הייתי עולה את העליות של חיפה כל יום עם הג'אסטי.

לרוב האנשים זה אפילו יותר מדי, לפי שרשורים אידיוטיים שאני רואה כאן.

והיום כבר אי אפשר להחליט בין אירופאיות ויפניות לפי האמינות. כרכב חדש, האמינות די דומה.

אני הייתי מעדיף אירופאיות כי אני לא סובל את התיבות של היפניות באופן כללי, אבל זה עניין של טעם, לא של איכות.

פורסם
מאזדה 3 "החדשה" אותו רכב שהוצג בתחילת העשור רק שעכשיו הוא נראה כמו "פוקימון"

שיא המוטוריקה

Mazda3_f20s.jpg

:lol:

היא באמת מכוערת.

emotion of motion

פורסם
ואין גם כל ספק שאתה צודק בכך שתמיד, אבל תמיד, כל מכונית אירופאית עדיפה על מכונית יפנית.

אחד המשפטים הכי חכמים שקראתי ב 5 שנותיי כאן.

שתיגדל תבין :-)

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

גדלתי והבנתי. :-)

ואם עוד לא הבנת, דברי נאמרו בציניות מסויימת.

לנו כישראלים, בניגוד למדינות אירופאיות שבהם מייצרים מכוניות, אין חובה מוסרית לקנות מכוניות מתוצרת מקומית, כך שזוועות עבר כמו אוסטין אלגרו, מוריס מרינה, אופל אומגה דור ראשון ופורד סקורפיו נחסכו מאיתנו.

אין שום קשר בין מוצא המכונית לטיבה, וכל מכונית אמורה להשפט על פי תכונותיה ולא על פי מוצאה.

קניית מכונית אירופאית לא מעידה על אנינות טעם, כשם שקניית מכונית יפנית אינה מעידה על הליכה "עם העדר".

אופל קורסה היא לא מרצדס E כשם שסוזוקי אלטו היא לא לקסוס GS.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
הבנתי אותך, פרסומת לכל הרכבים האירופאים..

נתוני מכירה בפועל הפכו אצלך לפירסומת.

לא, סתם לא אהבתי את זה שאין שם נתונים, והניתוח חלש.

פורסם

חן , אני אתן לך דוגמא למה אני מתכוון :

יום אחד השאלתי טויוטה חדשה מחבר לנסיעה מתל אביב לאיזור הדרום לנסיעה של שעתיים ,לאחר הנסיעה אשתי וגם אני קיבלנו כאבי גב , למכונית הייתה נוחות של טנק .

בפיאסטה 95 שהייתה לי ולצערי נמכרה לא מזמן הייתה נוחות מדהימה ואפילו את הנסיעה לאילת לא הרגשתי.

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

נראה לי שזו בדיוק השאלה: האם העדר באמת משנה את דעתו?

מאחר והנתונים נראו לי תמוהים, עשיתי חשבון מהיר. יצא לי שבמחצית הראשונה של 2009, 70.8% מהמהסירות היו של מותגי קוריאה ויפן (עכשיו אני רואה ששכחתי את לקסוס, אבל הכמות זניחה ממילא). באותה תקופה ב-2008, מדובר ב-69.1%. כך שהנתח של היפניות-קוריאניות לא קטן, אלא להיפך. אחד מאתנו לא ספר נכון...

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם
אני לא חושב שגולף, C4 ו 308 יותר יפות מסיוויק, מאזדה 3 או קרוז.

מאזדה 2 וסוויפט ממש יפות, יותר מפולו, קליאו ו 207.

קיצר, לא כל היפניות מכוערות וממש לא כל האירופאיות יפות.

הדוגמאות שהבאת הם באמת של היפניות היותר נחמדות, אבל עדיין, אלה שכתבת, לטעמי יש להם עיצוב מצועצע (מאזדה 3/2, סיביק) ופלסטיקי (סוויפט) לעומת מכוניות אירופאיות שנראות פשוט יותר בוגרות (פולו, קליאו ו207)... זה כבר עניין של טעם.

מי שנוהג בפיאט אונו, אין לו שום זכות לקרוא פחית לאיזשהו רכב.

תשווה פיאט אונו לג'אסטי, סוויפט ושרייד ותגיד לי מי יותר פחית. ושאני אומר פחית על לאנסר אז זה בהשוואה למכונית מאותו ה"דור". תראה איך לאנסר נראה ואיך פג'ו 307 נראה לדוגמה.. לאנסר נראה כמו אוטו בן 10 לעומת 307 שאם לא היית מכיר אז היו יוכלים למכור לך אותו בתור חדש בלי שתשים לב.

וסתם דרך אגב האונו לא בטוחה, אבל פחית היא ממש לא. בשביל לעקם אונו צריך מכה הרבה יותר חזקה ממה שג'אסטי צריך. (מנסיון, אח שלי נוסע בג'אסטי)

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

כל מי שיש לו רכב שהוא לא טויוטה או מאזדה או כל יפנית אחרת, מנסה בכל דרך לשכנע את עצמו ואת האחרים שהרכב שלו או יותר נכון שהארופאיות נמכרות יותר.

כלומר שאירופאית עדיפה,אז בבקשה לך תשכנע את כל ציי הרכב וכל ההשכרות ,החברות,הייטק,ליסינג,והאנשים הפרטיים בעלי יפניות(אמינות) לעבור לאירופאיות.

בעברית: כלומר שהמכונית האירופאית עדיפה. אז בבקשה לך תשכנע את כל ציי הרכב וחברות ההשכרה, ההייטק, הליסינג והקונים הפרטיים בעלי המכוניות היפניות (האמינות), לעבור לאירופאיות.

[עוד שורות לא ברורות נמחקו]

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

וסתם דרך אגב האונו לא בטוחה, אבל פחית היא ממש לא. בשביל לעקם אונו צריך מכה הרבה יותר חזקה ממה שג'אסטי צריך. (מנסיון, אח שלי נוסע בג'אסטי)

לעובי או גמישות הפח בפגוש שלך אין קשר לבטיחות הרכב שלך. אל תטעה אחרים.

Insane things comes from insanely people.

פורסם

ציטוט: "האונו לא בטוחה, אבל פחית היא ממש לא".

אז אני לא מבין איפה אתה רואה כאן חיבור בין עובי הפח לבטיחות, או הטעיה כלשהי...

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם
כלומר שאירופאית עדיפה,אז בבקשה לך תשכנע את כל ציי הרכב וכל ההשכרות ,החברות,הייטק,ליסינג,והאנשים הפרטיים בעלי יפניות(אמינות) לעבור לאירופאיות.

אין לי בעיה, שישארו בשלהם.

ואני אקנה סיטרואן כמעט חדשה במצב מושלם במחיר מצחיק.8)

כן, וברור שדייהטסו שרייד קלאסיק עדיפה על סיטרואן קסארה...

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...