Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ | רכב משפחתי 65-70K ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההורים שלי החליטו שהגיע הזמן להחליף רכב.

הכיוון הוא לאנסר 2007/פוקוס 2006/קורולה RUNX, בעיקר מהמלצות של חברים מהעבודה וכאלה.

אני אשמח לשמוע דעות לגבי הרכבים עצמם ואולי הצעות למשהו אחר, כשהצרכים הם למשפחה בת 3 נפשות, ומחפשים בעיקר אוטו מרווח ונוח, במחירים בבאיזור 65-70 אלף..

תודה

If you are willing to admit faults, you have one less fault to admit

פורסם

המועמדות סה"כ ראויות.

הייתי שוקל סקודה אוקטביה 1.6 מהדגם שעבר שינוי ב-2007 עם קילומטרג' סביר ושהוחזק נכון,ניתן למצוא על הגבול העליון של התקציב

בנויה היטב,נוחה מאד,בטוחה מספיק,חסכונית,מרווחת ובעלת תא מטען ענק,גיר יעיל ואם פוקוס מועמדת ראויה מבחינתך אז האוקטביה למרות גודלה והמנוע הקטן יחסית,מספקת את הסחורה.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

האמת שהאוקטביה עלתה אצלנו לדיון, אבל בגלל הגודל החלטנו לוותר..מעוניינים ברכב לא גדול במיוחד

פורסם

לגבי המאזדה קצת קשה לי להגיד..איכשהו היא פשוט נדחקה הצידה.

לגבי הקורולה 4 דלתות- בדיוק אתמול ראינו אחת 2005, נראית לנו אופציה לא רעה בכלל..

פורסם

במידה ואתם אוהבים את המראה של ה4 דלתות, היא עדיפה לכם מאשר הרנוקס (5 דלתות).

הרנוקס נחשבת ליחסית נדירה בארצנו וקשה למצוא אחת למכירה. שלא נדבר על מישהו שיסכים למכור אותה במחיר הזול יותר ממה שתצליחו למצוא קורולה 4 דלתות מאותה השנה.

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

ניקח בחשבון את ההמלצות..תודה

איך הרכבים הנ"ל(דגש על קורולה, פוקוס ולנסר) מבחינת צריכת דלק? הצפי הוא בעיקר נהיגה בעיר, עם נסיעות יקנעם-חיפה מספר פעמים בשבוע..

• תוכן חדש...