Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש את הפיוניר אין לי מושג מה הדגם ראיתי ביד 2 דרשו עליו 1400 שקל ויש אחד ב800 איך הוא מבחינת אכות שמע ויציאות וכאלה אפילו אם מישהו יודע תדגם (כלומר את הדגם) שלו במדיוק זה יעזור ,

אני מתלבט בינו לבין פיוניר 5900 5950 או 6000 אחד מבין השלושה מה עדיף?

פורסם

יש כל כך הרבה דגמים...

חובה לתת את הדגם שראית.ואם באתר זאפ מדובר-יש בדרך כלל את הדגם.

אין טעם לומר לך את ההבדל על סמך נדמה לי-כי יש דגמים מאד פשוטים .

נסה בכל זאת לרשום ונעזור לך בשמחה.

פורסם
***אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך, קרא את כללי הפורום***

http://images.yad2.co.il/Pic/200906/01/1_7/o/1_7_1_11661_20090601200645.jpg

אני לא מאמין שתצליח להבין תתמונה אבל תנסה , אני מתכוון לעשות השוואה בין הדגם הנל ( מחירו ביד 2 כ600 ש"ח )

לעומת הדגמים כמו ה5900 5950 או 6000 תודה אחי ***אם הוא אחיך, למה שלא תדברו בבית? קרא את כללי הפורום***

פורסם

אני באמת לא מצליח לראות את הדגם.על פניו זה נראה כמו דגם טוב אבל ישן יחסית של פיוניר בעל שני פאנלים.אבל שוב,אי אפשר לדעת ללא ציון הדגם.

פורסם

הדגם היחיד של פיוניר עם שני פאנלים שאני מכיר הוא ה 9650\9600:

DEHP9600MP.jpg

אין לי מושג איזה מכשיר מופיע בתמונה שצירפת.

ה 9650 הוא אבא של ה 880 המצויין עם הרבה אפשרויות כיוון ומשחקי סאונד. המכשיר היה ממוצב בטופ ההיצע של פיוניר לפני רמות ה HI-END כמו ה P9. קח בחשבון שזה מכשיר שיוצר בשנים 2003-2004, ככה שסביר להניח שהוא יתקלקל מתישהו והתיקון עלול להיות יקר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר צודק.מכשיר מצוין אבל ישן כפי שכבר ציינתי.

לי יש את הדגם שמתחתיו ה8600 שאותו קניתי בהזדמנות חדש.למיטב זכרוני יש הבדל אחד לא מהותי.

מדובר במכשיר מצוין עם שליטה כמעט אבסולוטית על הסאונד אבל,מדובר במכשיר ישן יחסית.לך על הדגם כמו שלי,יותר עמיד לתקלות כמו המנוע של הפנל הכפול.

בכמה מציעים לך?

• תוכן חדש...