Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אוזן זה החלק הימני/ שמאלי קדמי, מה שתחת לפנס, כמו תומך שמחזיק את מערכת התאורה..

כתבתי למי שמבין.

:wink:

תשמע, אני לא יודע, בחיים שלי לא שמעתי את המושג הזה ואני לא יודע מי משתמש בו.

אבל זה נשמע כמו כל רכב עם קצה שלדה. בסדר.

פורסם

שוב רק סובארו אימפרזה לדעתי בטווח מחירים של 10000 עד 20000 או יותר אפילו

אין רכב שמישתווה אליו אתה צריך להיסתכל על ההוצאות שיהיו לך,יישור קו טיפולים שוטפים ועוד....

אים תירצה עזרה בהחלטה צור איתי קשר בפרטי אנסה לעזור לך.

בכל מיקרה בהצלחה.

קצת תמונות של האימפרזה שלי אחרי שידרוג חיצוני קל תהנו....

DSC00178.jpg

DSC00179.jpg

DSC00180.jpg

DSC00222.jpg

DSC00263.jpg

imprza new age

פורסם
שוב רק סובארו אימפרזה לדעתי בטווח מחירים של 10000 עד 20000 או יותר אפילו

אין רכב שמישתווה אליו אתה צריך להיסתכל על ההוצאות שיהיו לך,יישור קו טיפולים שוטפים ועוד....

אים תירצה עזרה בהחלטה צור איתי קשר בפרטי אנסה לעזור לך.

בכל מיקרה בהצלחה.

קצת תמונות של האימפרזה שלי אחרי שידרוג חיצוני קל תהנו....

לפחות תלמד לכתוב את שם הרכב כמו שצריך :roll:

פורסם

רק רצוי שתציין שאתה מוכר אחת כבר זמן רב ללא הצלחה.

שלא יחשבו שאתה אובייקטיבי.

שוב - אין שום סיבה בעולם שרכב בן 16-17 יעלה סכומים של 15 אלף ש"ח. כל הרכבים הנ"ל ראויים להיות מתומחרים בסביבות 5-4K. לא יותר.

זה שמדיניות המס הישראלית מתמחרת רכב חדש במחיר של שני רכבים, זה סיפור אחד. האם כמות המס ששולמה צריכה להיות חלק מהתמחור גם אחרי 16 שנה? אני בספק.

המחירון הוא בדיחה עצובה ומשקף כלום וגורנישט. רק צריך לבדוק ולראות איך טויוטה קמארי נמכרת בפחות ממחירה של קורולה וסובארו לגאסי בפחות ממחירה של אימפרזה - כדי להבין שאין קשר בין איכות הרכב לבין המחירון.

אגב - בחלק מהדגמים של אימפרזה משנת 93 (גרנד ליאונה) אין אפילו הגה כוח וכריות אוויר.

במידה ויש מישהו שמוכן לזרוק 15 אלף ש"ח על רכב מימי הביניים, ללא הגה כוח ובטיחות של עגלה רתומה לסוס, שיבושם לו.

פורסם
השידרוג הוא לא שידרוג מ 91 ל 93-4

תקנה רכב שנה כזו אתה צריך לעשות יישור קו רציני בד"כ. ואין לך מושג מה קנית?

הישאר עם שלך אם הוא במצב טוב עדיף, או שתקדיש קצת יותר מעות ותשדרג לרכב הרבה יותר חדיש

מצתרף למה שנאמר, יש לך ביד אוטו שאולי קצת נמאס לך ממנו אבל אתה מכיר אותו היטב כולל הבעיות המכאניות שלו. במקומו אתה רוצה לקנות רכב ישן מאוד כמעט מאותו השנתון של הרכב שלך, שזה חתול בשק עם המון בעיות קטנות וגדולות בכל מקרה. לדעתי עדיף לך להמשיך אם האוטו שלך עד שתרצה או תגייס תקציב לרכב חדיש יחסית או חדש מהחברה.

פורסם

דוקטור סובארו אתה עוד אחד שמשחק אותה מבין ''עלק דוקטור סובארו'' אולי אני מנסה למכור ללא הצלחה מיכוון שיש

כמה חכמים שחושבים שאני אמכור את הרכב ב10000 שח אז הם טועים,אני לא ממהר טוב לי אים הרכב הזה ואני לא מיצטער לרגע

שלא מכרתי אותו,אבל שכחתי אתה חכם ולפי השרשורים שפתחתה בעבר הייתי מציע לך לשנות מהר את החתימה שלך

כי אתה עושה שם רע לסובארו....

לפותח השרשור אים תשים לב לחברי פורום כמו עלק ד'ר סובארו לא תגיע רחוק בהחלטה שלך,אתה שוב מוזמן ליצור איתי קשר ואראה לך בדיוק כמה כסף הוצאתי על האימפרזה בשנה שהיא אצלי.

חבל חבל באמת שיש כמוך אנשים בפורום הזה..:twisted: ד'ר סובארו.

imprza new age

פורסם

באמת חבל שיש אנשים כמוני :shock: שיש להם ניסיון רב עם סוגים שונים של מכוניות.

עדיף שיהיו יותר כמוך, עם עברית ברמה נמוכה שפותחים שרשורים על "איזה אחלה אוטו זה סובארו לגאסי".

בכל מקרה - אני אישית מאמין שהאוטו שלך שווה בערך 6-7K, וזה בזכות המגנזיום היפה והפנסים המיוחדים. בלי זה האוטו שווה 5K.

האם זה נראה לך הגיוני, אגב - שמישהו יקנה ממך רכב בן 16 ב-15K?

ואחרי 4 שנים מה יהיה לו ביד? רכב בן 20 עם שני טסטים בשנה? בכמה הוא ימכור אותו אז? 10K? זה סכום הגיוני מבחינתך על רכב בן 20?

פורסם

אתה לא מאכזב אותי בכלל, הרי ידוע שהפראיירים לא מתים, הם רק מתחלפים.

גילוי נאות - אני קניתי בזמנו ליאונה בת 16 ב-10K בשנת 2002. אבל זאת הייתה שנת 2002. שוק אחר, זמנים אחרים.

בתנאי השוק כיום, כשאתה מקבל רכב 2004 כמו אביאו ב-25K, לרדת 11 שנה בשנתון כדי לחסוך 10 אלף ש"ח זה טמטום נטו.

ברכב בן 16 יש בלאי של זמן, בנוסף לבלאי של כביש.

הצבע דהוי, בולמי הזעזועים גמורים, תושבות מנוע וגיר יבשות, רוב החלקים הם כבר מזמן תחליפיים שהוחלפו בטיפולים במשך הזמן, ממסרים נשרפים, בידודים נופלים, 1001 התקנות מקומיות ישנות, הפלסטיקים נשברים (ברכבים פחות שמורים), הדשבורד מתקפל או מפתח סדקים (ברכבים שראו הרבה שמש), המנוע כבר ראה ימים יפים יותר, המושבים שקועים, יש חלודה (בחלק מהרכבים) וכמובן יש פחות סיכוי שתמצא רכב שמור שלא עבר תאונה כלשהיא או סתם עבר מעט קילומטרים (עניין של סטטיסטיקה ומזל).

אני בכלל לא מדבר על אביזרי נוחות כמו חלונות חשמל או הגה כוח, או על מערכות בטיחות כמו כרית אוויר או ABS. את אלה לא תראה ברכבים בני 16, אלא אם כן מדובר ברכב מסגמנט המנהלים (שעולה עדיין פחות מאימפרזה, למרבה האבסורד).

פורסם

רכב בן 20 בישראל זה רכב שלא ניתן למכירה כמעט וגם אם כן במחיר נמוך מאוד.

אף אחד לא מעוניין ברכב עם 2 טסטים.

רכב כזה בן 15 גם אם יבוא פראייר שישלם עליו היום 15 אלף ש"ח בעוד 4 שנים כמעט ולא תהיה אפשרות למכור אותו שלא נדבר על כל התיקונים והבלאי של רכב ישן מאוד ב4 שנים האלו ועל הכאב ראש של אישור בלמים כל שנה אחרי 16 שנה.

בקיצור לשלם 15 אלף על גרוטאה שעברה 200 אלף ק"מ בלי כריות אויר,בלי ABS ולפעמים אפילו בלי הגה כוח ואבזור חשמלי זה לא דבר חכם.

• תוכן חדש...