Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סדרות שונות ושהאלייט סדרה גבוהה יותר? :-)

המידבאס של האילייט יותר חזק, הטויטר יותר מפורט.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

שכחתי לציין שאני מדבר על שני מיד וופרים בחלל של דלת

מה יהיה יותר טוב מבחינת איכות ועוצמה?

יש כאלה שאומרים שאלייט יכול לעבוד יפה בחלל של דלת.. אף פעם לא יצא לי לשמוע אלייט בחלל של דלת אבל ככה שמעתי.

:evil:SEAT IBIZA CUPRA-R:evil:

פורסם

עם איטום טוב וכיוון נכון אלייט יכול לעבוד מצויין עם נפח הדלת , למרות שמומלץ יותר לבנות לו תיבה.

פורסם

חבל שלא שמעת את האילייט בפולו של עופר, זה היה שובר את המיתוס על "חייב תיבה".

הוופר של האילייט שונה מההייבריד, בעיקר במשקל המגנט, VOICE COIL של 3", DUST CUP, ולדעתי גם חומר הממברנה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

זה שהוא שונה מההיבריד אני יודע רק רציתי לדעת עם יש בניהם הבדל כי הבנתי שבדלת פתוח ההיבריד עובד יפה יותר..

פורסם

זה גם מה שאני חשבתי בזמנו ולכן רכשתי את הוופרים של ההייבריד ולא אילייט. בדיעבד אני ממש לא בטוח שזאת הייתה בחירה נכונה, עם התקנה טובה ובידוד מסיבי אני בטוח שהאילייט היו נשמעים לא פחות טוב אם לא יותר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

היום ישראל היה אצלי וחיברנו שני וופרים של אלייט לדלת אחת..

התוצאה הייתה מאכזבת הבאסים היו ריקים מידיי לא הייתה תוצאה טובה אני בטוח שהוופרים של היבריד יעבדו יפה יותר בחלל של דלת..

פורסם

התרשמות חובבנית ביותר.

קודם כל, אף פעם לא שופטים ביצועים רק בדלת אחת, גם קלארוס או לגטייה ישמעו כמו קליפורניה בום אם יותקנו רק בדלת אחת.

דבר שני, אני מנחש שלא התקנתם אותם בצורה ייסודית אלא רק "כדי לשמוע". זה לא עובד ככה.

דבר שלישי, כדי למצוא את הנקודה בה אפשר לסחוט את המיץ מהרמקול צריך כמה ימים.

מצטער, הקביעה שלך מוטעית ומטעה.

איתמר.

פורסם

יש לי וופרים של בלופוינט וופרים שמגיעים לגג 80 RMS בלחץ

חיברתי אותם בצורה "חובבנית" כמו שאמרת והם נישמעו טוב יותר מהוופרים של האלייט נישמע מוזר.. גם אני לא הבנתי איך זה יכול להיות אבל ככה זה היה..

בשבוע הקרוב אני יעשה את אותו חיבור "חובבני" עם ההיבריד כנירא שהם ידפקו חזק יותר..

פורסם

תגובה חובבנית למדיי הייתי אומר.

עם בדיקה כמו שביצעת אתה לא יכול לקבוע את איכותו של האלמנט.

מניסיון עם ההייבריד והאלייט עם התקנה כמו שצריכה להראות התקנה, האלייט דופק טוב יותר, יורד נמוך יותר, חזר יותר ואיכותי יותר.

זה לא אומר שההייבריד לטעמי לא מצויינים, רק שהאלייט לדעתי ולטעמי טובים יותר.

פורסם

זה שני וופרים שונים, אלייט יותר חזק (סליל עבה יותר ומגנט גדול יותר) ומשקל של ממברנה באלייט יותר קל זה מה שעושה אותו יותר מדויק ויותר חזק. למרות הכול בתאוריה אלייט דורשים תיבה והיבריד לא.

אצלי ברכב סט אלייט מפרק דלתות. חיתוך מ-55-53 עושה את עבודה כמו שצריך.

רק בביצועים מיוחדים יש חוסר קטן שהוא לא ממש מורגש.

בהשווה לוופרים אחרים אלייט יש להם סיגנון באס ממש מיוחד, לא חזק, מלטף ומוזיקלי אך שאני אוהב.

פורסם
היום ישראל היה אצלי וחיברנו שני וופרים של אלייט לדלת אחת..

התוצאה הייתה מאכזבת הבאסים היו ריקים מידיי לא הייתה תוצאה טובה אני בטוח שהוופרים של היבריד יעבדו יפה יותר בחלל של דלת..

אלמוג עם הגברה כמו שצריך ולשבת על כיוונים כמו שצריך {שאת זה לא ביצענו להזכיר לך לא נגענו במגבר ובנוסף שהמגבר שלך יחסית חלש}הם יפרקו לך את הדלת

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

טוב ישראל פעם הבאה נעשה בדיקה במפגש נחבר וניגע במגבר ועם צריך נחבר מגבר אחר {חזק יותר}

אני לא אומר שהאלייט פחות חלשים אני רק אומר שבחלל של דלת הם לא נותנים את המקסימום שלהם אולי בגלל שאין לי גם איטום הם לא עבדו יפה אבל עדין אני חושב שאני ינסה את ההיבריד אולי הם ידפקו חזק יותר בחלל של הדלת שלי

יש לי עוד שאלה.

עם אני יבנה תיבה לשני וופרים של אלייט והם יעבדו ביחד בתיבה בדלת הם ישמעו טוב או שלא?

אני חושב שלא בגלל תזוזת האויר שכל וופר דוחף. מי שחושב אחרת אני ישמח לשמוע

• תוכן חדש...