Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאילייט יש פוטנציאל להישמע טוב יותר, זה דורש השקעה בהגרה והשקעה בבניה.

ההייבריד יותר קל לעבודה, זה עדיין לא plug@play אבל אפשר להגיע לתוצאות טובות עם פחות דרישות ממה שהאילייט דורש.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אלמוג,

אתה לא יכול לקחת וופרים של אילייט, לזרוק אותם על דלת, לשים אותם על ערוץ הגברה סטנדרטי ולצפות לקבל מהם תוצאה טובה או תוצאה סבירה אם בכלל...

לא פלא ששמעת טוב יותר מרמקולים פשוטים יותר.

זה כמו שתיקח פרארי ותגביל אותה ל60 קמ"ש - מה עשית בזה?

איך אתה מגיע להשוואה על האילייט לרמקולים אחרים בצורה כזאת אני ממש לא מבין.

קודם כל - אילייט ישמעו נהדר גם על דלת מבודדת היטב, בתנאי שהם יושבים על ערוץ הגברה בריא ושהם חתוכים בתחום תדר שאותו מגבר יכול לספק בו בקלות את העוצמה שלו.

אכן, אילייט ישמעו טוב יותר בתיבה בנפחים של 5 עד 8 ליטר (יש כאלה שגם אומרים 12 ליטר) - מנסיון, אחרי שבניתי לאלייטים ברכב הפרטי שלי תיבות - עולם אחר.

זה לא וופרים זה סאבים קטנים - אבל זה סאבים עם אופי מאוד ייחודי, אל תצפה לבאס פאנצ'י שישבור את הדלת - תצפה לבאס קדמי דומיננטי מאוד מלטף, מדוייק כן - פאנצ'י - פחות.

מי שאוהב את זה יתחבר לזה בקלות ולא ירצה להחליף את הדרייברים האלו - באמת, ייחודיים.

רצוי לספק לאילייט 120 וואט ומעלה (גם 90 וגם 100 יספיקו) וגם 200 למען האמת זה לא בושה עם המידבאסים האלה.

ההבדל בין המידבאסים של האילייט להייבריד הוא מורגש, ההייבריד לטעמי רכים יותר וחלשים יותר, אופי הסאונד נשמר זהה.

אני ממליץ עליהם דרך אגב לשימוש כוופרים ולא כמידבאסים, אבל מבחינתי זה נכון לגבי כל מערכת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

במפגש הבא אני מקווה שאני ישמע את האלייט בפולו של עופר אני מקווה שאני יגיע בכלל כי אני יום רביעי מתגייס

:evil:SEAT IBIZA CUPRA-R:evil:

פורסם

1+ לאדי

טוב ישראל פעם הבאה נעשה בדיקה במפגש נחבר וניגע במגבר ועם צריך נחבר מגבר אחר {חזק יותר}

אני לא אומר שהאלייט פחות חלשים אני רק אומר שבחלל של דלת הם לא נותנים את המקסימום שלהם אולי בגלל שאין לי גם איטום הם לא עבדו יפה אבל עדין אני חושב שאני ינסה את ההיבריד אולי הם ידפקו חזק יותר בחלל של הדלת שלי

יש לי עוד שאלה.

עם אני יבנה תיבה לשני וופרים של אלייט והם יעבדו ביחד בתיבה בדלת הם ישמעו טוב או שלא?

אני חושב שלא בגלל תזוזת האויר שכל וופר דוחף. מי שחושב אחרת אני ישמח לשמוע

דבר ראשון לגבי המקסימום של אלייט. מקסימום של אלייט זה זה לא מקסימום של היבריד, אז גם שוופרים של אלייט הם לא מנוצלים במקסימום (ללא תיבות) זה לא אומר שהיבריד הם טובים יותר.

לגבי תיבות. אני חושב שנמוכים לא ממש יהיה שיפור גדול, אלא בגבול עליון יותר. אבל שיפור יהיה זה אני בטוח. אבל עוד פעם, הגברה זה ממש חשוב לוופרים של אלייט.

פורסם

אילייט לא חייבים תיבה כדי לעבוד טוב.

כל רמקול (ואני מתכוון לכל רמקול) חייב להיות בתוך תיבה כדי לסחוט ממנו את המקסימום. למה? כי תיבה תהיה בדיוק בנפח המתאים, תהיה עשוייה מחומר נטול רזוננס והשפעות סביבתיות אחרות. עם זאת מאחר וברכב עסקינן, אין אפשרות תמיד לבנות תיבות ואז צריך להשקיע בהתקנה איכותית, בידוד מאסיבי והגברה בריאה. בבטחון מלא אני יכול להעיד שכל הרמקולים שהיו לי עד היום נשמעו מועלה רק בגלל שהשקעתי בהתקנה, בידוד והגברה.

אלמוג, לעופר כבר מזמן אין לא פולו ולא אילייט.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אלמוג - לי יש אילייט בתיבות ברכב הפרטי - הבעיה היא שלמפגשים הקרובים אני מתכוון לבוא עם הרכב החדש היות והמערכת החדשה עדיין בתהליכי התהוות וחקירה - נגדיר את זה ככה

(אני כרגע עובד על תיבה פורטד לסאב, בידוד לדלתות ואולי גם מונו חדש בקרוב - סתם כי בא לי לדבר :-P)

אדגר - יש לך רק טעות אחת - לגבי הנמוכים - בוא נאמר שבדקתי גם מה קורה כשאני חותך את האילייט אצלי ב31.5 הרץ... :-D:-D:-D תתפלא.... (חבל רק שהבמה צונחת כשזה קורה :lol:)

ואיתמר - גם לתיבה יש החזרים ורזוננס - תנסה לבדוק מה היתה אחת הסיבות שמורל הוציאו סדרה ביתית לרמקול סטליטים עם תא אחורי (צ'יימבר) בצורה אליפטית... עוד פטנט מבית מורל שזכה לפרסים ותשבוכות אפרופו... גם לפרסים בנוגע לעיצוב וגם לפרסים בנוגע לצליל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי, זה יותר מידי נמוך :-D, אני הורדתי אותם גם ל-20 רק בווליום נמוך :-D, אני אומר שבן תחומים 85-45 לא ממש יהיה שיפור.

אלמוג, לפי חתימה שלי כן יש לי אלייט. אם אתה רוצה לשמוע, אני בכיף אשמיע לך אותם.

פורסם

לכל חומר בעולם יש רזוננס, ההשוואה הייתה לגבי דלת של רכב.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...