Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מד דלק מזייף,רייסר 94

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר ברכב דייהו רייסר מודל 94,אוטומט,בתידלוק המחוג עולה לפול,אך אחרי 2-3 התנעות צונח או לחצי או לקרקעית ונשאר שם,

מה צריך,אפשר,ניתן,לבדוק ללא פירוקים כלשהם? או לחילופין המלצה לבעל מקצוע טוב ואמין באיזור רמלה-מודיעין?

המשך יום טוב,רן.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

בעיה מוכרת וידועה בכל הרכבים הללו.

בשיפוץ הבא של משאבת הדלק, בקש שיחליפו (באותה הזדמנות) למצוף חליפי ואמין יותר.

הדייהו שבחתימה נוסעת 280 ק"מ בין מיכל מלא לבין להגיע לתחנה "על האדים". תחלק לחצי ולארבע ותדע כמה זה חצי מיכל, רבע וכו'.

ואל תשכח לאפס את מונה הדרך אחרי התדלוק.

אני אישית לא מוצא לנכון לפרק משאבת דלק עובדת בשביל בעיה שולית כזו.

רפי לין באדיבותו,הכניס כאן בזמנו קישור למישהו בחולון שמשפץ משאבות דלק. דווקא שמרתי לי לעת הצורך, לא זוכר היכן.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

תודה על התגובות,בעיקרון הרכב נוסע רק מהבית לגן של הילד וחזור,אני דואג לתדלק בימי שישי קבוע,אם ההוצאה לא גדולה אני יתקן,לנסיעות ארוכות יש את הרכב חברה :-P

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

ההסבר שנתן הכותב המלומד natco הוא נכון בעיקרון מלבד פרט קטן - משאבת הדלק בדייהו רייסר 94 לא באה יחד עם יחידת המצוף. יחידת המצוף (היחידה ששולחת את החיווי על כמות הדלק למד הדלק) הינה יחידה נפרדת שנמצאת על הדופן הקדמית של מיכל הדלק.

פורסם

רגע,רגע אם כך זה משנה אצלי את הזנחת הטיפול בעניין! מה זאת אומרת הדופן הקדמית? מתחת לרגלי הנוסע במושב האחורי?

טוב שמדברים לפעמים. צרת רבים יכולה להביא לנחמה...

האזור הזה הוא אחד היחידים ש(עדיין:-o) לא פרקתי והרכבתי מחדש.

ו-רגע, אם זה בדופן צדדית אז איך לא ישפך הדלק כשאפרק אותה (בשבת הקרבה אלינו לטובה :lol:)

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

כן, ההגדרה סמוך לרגלי הנוסע הינה נכונה ואכן יישפך דלק אלא אם כן תרוקן את המיכל ו/או תדאג לא למלא דלק לפני כן. אם תתכופף מתחת לאוטו, סמוך למקום המצויין, תראה מכסה (דומה מעט במבנהו למכסה משאבת הדלק) וחוטי חשמל המגיעים אליו. בהצלחה בהזנחת הטיפול (פליטת פה פרוידיאנית?). נשמח לקבל דיווח לאחר מעשה.

• תוכן חדש...