Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לרכב עד כ70K?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לנו כרגע דייהו סופר רייסר סוף שנת 97 54 אלף קילומטרז יד ראשונה מצב מעולה

יש לנו מחשבה למכור את הרכב בגלל שהרכב מתחיל להתיישן ואנו רוצים להתקדם.

כמה לפי דעתכם אנו יכולים לקבל על הרכב במכירה,המחירון כולל השקלול שלו הוא 24 אלף ש"ח?

איזה רכב אתם ממליצים לקנות בסביבות ה70 אלף ש"ח?אנו מחפשים רכב משפחתי, מנוע בסביבות ה1.6 ועדיפות רבה לידני

אודה מאוד על התגובות

ליאור

פורסם

אם רוצים הנאה מנהיגה - אף אחת מהן. בין הטויטה למאזדה הייתי הולך על הטויטה (קורולה מול לאנטיס) עדיף את הפוקוס.

גיא.

פורסם

אני לא יודע אם יש סיכוי למצוא משנתון גבוה, אבל אימפרזה ידנית תעשה את העבודה מצויין, לדעתי.

אני מאוד מרוצה מזאת שיש לנו.

פורסם
אם רוצים הנאה מנהיגה - אף אחת מהן. בין הטויטה למאזדה הייתי הולך על הטויטה (קורולה מול לאנטיס) עדיף את הפוקוס.

גיא.

הפוקוס מומלצת ביותר.

לגבי הבחירה בין קורולה למאזדה,אני הייתי בוחר במאזדה מפני שהיא יותר מרווחת מ טויוטה,

יצא לי לנהוג בשתי המכוניות והטויוטה ממש צפופה!!

החיסרון במאזדה הוא שאין לה תיבה ידנית(אפשר למצוא ידנית 1800 אבל הן נדירות ביותר).

"If you feel in control,you're not going fast anough"

Mario Anderetti

פורסם
לדעתי אופל אסטרה שנת 01 74K או 2000 בין ה65-70K לא זוכר...

יש לי אחת כזו!

אוטומת ממש טוב ונוח...

האוטו מהנה לנהיג..

גרמני...

שווה כול שקל!

הוא ביקש ידני.

ואני ביקשתי שתקראו לפני שאתם עונים.

מסקנה:

אתה לא יודע לקרוא.

פורסם
כמה לפי דעתכם אנו יכולים לקבל על הרכב במכירה,המחירון כולל השקלול שלו הוא 24 אלף ש"ח?

מחיר משוקלל :roll: תתחיל ממחיר מחירון רגיל ותרדו למטה, אין סיכוי שמישהו יפזול לכיוונכם עם תג מחיר של משוקלל.

הסחירות של הרייסר נמצאת בבור תחתיות ועיתים קרובות עסקאות נסגרות בהפחתה של 20-30% ואפילו יותר מכך.

איזה רכב אתם ממליצים לקנות בסביבות ה70 אלף ש"ח?אנו מחפשים רכב משפחתי, מנוע בסביבות ה1.6 ועדיפות רבה לידני

אודה מאוד על התגובות

ליאור

מבין כל הרכביםשהוצגו(פוקוס, קורולה, לאנטיס,אימפרזה), באם השאיפה היא לגיר ידני, את האימפרזה יהיה הכי קל למצוא.

בכל מקרה צפוי לך חיפוש ארוך ומייגע(בתקוה שלא) עקב נטיותיו של "מר ישראלי" לאוטו'.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

הבחור לא ביקש רכב ספורטיבי אלא משפחתי, לכן דיבורים על "הנאה מנהיגה" לדעתי לא במקום.

לדעת רבים, המאזדה הוא הרכב האמין ביותר בישראל ובצדק.

מנוע אמין ומספיק בהחלט (1.6 סוגרת בערך 170 קמ"ש), תיבת הילוכים אוטומט, מה לעשות, אבל תיבה שעושה את העבודה כראוי.

כמובן שאין להוריד מערכה של הטויוטה, אבל לדעתי המאזדה הוא ה-רכב.

Honda Civic 5D, 2009, Black

VW Bora TDI, 2002, White- נגנבה...

• תוכן חדש...