Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הזמנתי, הוולנטין 1 בדרך (:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6181 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם זיכרוני אינו בוגד בי אני סבור שעל מנת שמדידת לייזר תהיה קבילה על השוטר למדוד פעמיים, אז אם המכשיר יצפצף בפעם הראשונה שהשוטר מודד עד המדידה השניה הנהג יוכל להאט.

לוקח פחות משניה לתת את הלחיצה השניה. אין מצב להאט

פורסם

בנוגע לכול מי ששאל

הגלאי וולנטין הוא הטוב ביותר שקיים כרגע נכון כנגד ליייזר הוא כמעט לא עובד

אבל שמעתי על מקרים.

שווה מאוד.

כידוע קניתי את המכשיר לבוס שלי שלפני שהוא נסע לאנגליה תכננן לקנות את המכשיר.

נקווה שאישתו לא תעשה בעיות (הוא לאחר תאונה די קשה)

הוא נסע לאנגליה לטיול "מוטרי" ובאחד ימי המסלול הוא לקח פנייה לא נכון ו.. הסוף 4 ימים

בבית חולים וניתוח קטן, וחודש ללא עבודה:cry:

נ.ב

יש מלא סירטונים של המכשיר ב youtube

פורסם
ולנטיין הוא המכשיר הכי מתקדם ואפקטיבי נגד דבורה, מצלמות מהירות ומולטינובות.

נגד מצלמות רמזור (אור אדום) ונגד לייזר (כשהשוטר מכוון עליך ישירות ולא על רכב לידך) המכשיר לא עוזר כלל מכיוון שכשהוא מצפצף זה אומר שנתפסת.

איך המכשיר "יודע" על מצלמות מהירות? הן משדרות משהו?

emotion of motion

פורסם

מצלמות מהירות משדרות בתדר Ka (אאל"ט), ועל פי השינוי בתדר הגלים שמוחזרים מהרכב מחשבות את המהירות.

הגלים הללו ניתנים לקליטה עוד בטרם נכנסת לטווח מדידה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
הואסקאר הוצא משירות המשטרה ונכון להיום אין אף ניידת שמותקן עליה VASCAR.

האם היה תקדים כלשהו שהמכשיר לא אמין?

אני אחד מהברי מזל...

פורסם

המכשיר היה אמין.

הבעיה היתה שהניידת היתה צריכה לעקוב אחרי הרכב הממהר ולהישאר בנתיבו ופעמים רבות זה גרם לניידת לסטות מהנתיב ע"מ להישאר מאחורי הרכב, דבר שגרם לטלפונים זועמים של אזרחים על ניידת משתוללת בכביש...

הואסקאר פעל על עיקרון של חישוב מהירות ממוצע לאורך קטע כביש מסויים.

הדבורה החליפה את הואסקאר ובה אין צורך לעקוב במשך זמן כלשהו אחרי הרכב, היא פשוט ננעלת על הרכב והניידת אף לא חייבת להיות בתנועה.

פורסם

הואסקר פעל ע"פ לחיצת כפתור של השוטר, דבר לא מדוייק בעליל. לא מבין איך בכלל השתמשו בזה.

הדבורה זה עולם אחר כמובן.

פורסם

פותח התארד, תצפה לקידום או לפחות להעלאה בשכר :-D

מצלמות מהירות משדרות בתדר Ka (אאל"ט), ועל פי השינוי בתדר הגלים שמוחזרים מהרכב מחשבות את המהירות.

הגלים הללו ניתנים לקליטה עוד בטרם נכנסת לטווח מדידה.

כל המלצמות מהירות עובדות ככה?

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

• תוכן חדש...