Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה אני מעוניין להתחיל בפרוייקט של בניית עיגולים שלבסוף יולבשו על הפנסים או בקיצור אנג'ל אייז.

ראיתי כמה סירטונים ביניהם אחד שגרם לי ממש לרצות לעשות את זה לבד ולא לשלם 1200 ש"ח עבור חדשים:

http://video.google.com/videoplay?docid=980547339061120203

אז כמה שאלות לי אליכם:

1.מישהו בעבר התנסה \ ראה בנייה של פרוייקט שכזה במציאות?

2.מאיפה ניתן להשיג את החומרים מהבסיסיים ועד ליותר מורכבים (למשל המקלות פלסטיק שבהם נעשה שימוש)?

3.בסופו של דבר כיצד אני מוציא חשמל אל תוך ה+- של הלד?

תודה8)

ליום יום: Mercedes CLS-500 AMG - לסוף שבוע: Ferrari 599XX ולמכולת: BMW M3

:lol: אשליות

פורסם

צודק הבחור, הלדים יותר יפים גם לדעתי אך על טעם וריח אין מה להתווכח.

פרוייקט בהחלט מעניין, עצות אין לי לתת לך היות והכל מפורט בסרטון, אל תשכח לתעד.

פורסם

אנג'ל אייז אולד סקול אה? למרות זאת יש לי חיבה רבה אליהם.

בניגוד לפנס עם הלדים שהצגת שממש אין לי מושג איך לבצע כזה דבר (באאודי למשל אם אני לא טועה מדובר בכמה עשרות לדים).

ליום יום: Mercedes CLS-500 AMG - לסוף שבוע: Ferrari 599XX ולמכולת: BMW M3

:lol: אשליות

פורסם
אנג'ל אייז אולד סקול אה? למרות זאת יש לי חיבה רבה אליהם.

בניגוד לפנס עם הלדים שהצגת שממש אין לי מושג איך לבצע כזה דבר (באאודי למשל אם אני לא טועה מדובר בכמה עשרות לדים).

בד"כ פס של 24 לדים עם מדבקת M3 ייעודית..

פורסם

שלום רב

מקלות "הפלסטיק" הם של התריסים כמו שיש בדרך כלל במשרדים, המקל מחובר ליחידה של התריסים אשר יושבת מעל לחלון ובסיבוב המקל התריסים נפתחים או נסגרים (מדובר בתריסים דקים אשר מחוברים עם חוט דק ביניהם) מקווה שהבנת למה אני מתכוון.

את המקלות ניתן להשיג אצל מי שמתעסק עם זגגות ותריסים לבית\משרד ואולי גם בהום סנטר או חנויות הספקה טכניות למוצרי הצללה ואלומניום וכו..

ובקשר ל + - שאתה אמור להוציא ללדים אתה יכול להתחבר על הקו של המנורות נסיעה\חניה (המנורות הקטנות שיש בדרך כלל בפנס כאשר אתה מסובב את ידית הדלקת האורות ברכב שלב אחד לפני שזה מדליק את האורות דרך) תלוי בסוג הרכב שלך

או שאפשר לעשות קו חדש כולל מפסק בתא הנוסעים שבו אתה מחבר את ה ( - ) של הלדים לשלדת הרכב ואת ה (+) אתה יכול לקחת מאזור הרדיו דיסק (אם אין לך מערכת עם מגבר וכו.. כי אם כן זה עלול להכניס לך רעשים) את ה (+) אתה מעביר דרך מפסק שתמקם אותו בתא הנוסעים וחשוב מאוד לא לשכוח לשים פיוז של 7.5-10 אמפר באמצע (בית פיוז עולה כ 5 ש'ח)

נ.ב: אם אין לך מעט נסיון אם חשמל רכב מומלץ שתתעזר במישהו שמבין שלא תעשה קצר או נזק ואז לא יהיו לך אורות ברכב

תעלה תמונות בהמשך אם הפרוייקט יצליח!! בהצלחה :)

"בשביל להגיע לתוצאות משמעותיות יש לערוך שינויים משמעותיים"

פורסם

תאמת לא רציתי להביא תמונה של הלדים על האוודי כי אז זה לא חוכמה , רציתי שתראו איך עשו שיפוץ על הסיאט הזו בתמונה בסגנון home made

תכלס על הסיאט הנ"ל זה לא הכי יפה אבל זה הדבר החדש ! ראיתי את זה על סובארו אימפרזה לבנה ואתם לא מבינים אבל לא מבינים איזה יפה זה

• תוכן חדש...