Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ניר

אל תעשה השוואות.

אני, כאחד שחוץ מלכתוב על ספורט מוטורי גם עוסק בו באופן פעיל, טוען שמי שצריך להיות אחראי על התאחדות הספורט העולמית חייב להיות בעל רקע בספורט מוטורי .

מקס מוזלי, עד כמה שאני יודע התחרה והגיע עד פורמולה-2 , בימים שעוד נחשבה משהו.

ברני אקלסטון היה בעליה של קבוצת ברבהאם לפני שעבר לפוליטיקה .

נראה לי ששני אלו כן עסקו ותרמו לספורט לפני שהפכו לפוליטיקאים, אז מה לא קשור ?

תפסיק לחפש ולהתווכח כל הזמן ותחפש את ההבנה וההיגיון שבדברים .

דובי

לא הבנתי.

למקס יש עבר מוטורי, לברני גם. עד כן נכון. ואתה לוקח אותם כדוגמה?

פורסם

לא ניר, אני לא לוקח אותם כדוגמא, אלא משתמש בעובדה קיימת.

מי הייתה רוצה שיעמוד בראש גוף שכזה ? אחד שאין לו נגיעה לספורט ? שלא התחרה מעולם ? שראה ספורט מוטורי על הכורסא מול הטלויזיה... ?

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

ממש כן דובי מילר

איש עסקים ממולח שלא נגוע באינטרסים קטנים

אני מזכיר לך איך מוסלי היה סגן של בלסטייה הצרפתי ואח"כ הם התחלפו ביניהם, מזכיר לך משהו?

קוראים לזה לעשות לביתי,או במילים אחרות ,שוחד!!!

רוצה דוגמא? קח את הנאס קאר.

מירוצי מכוניות

פורסם

תקשיב דובי,

אני מסכים שמי שמנהל את הספורט הזה צריך להיות בעל נסיון. מה שאני לא מסכים, זה שזה מספיק!

טוד וגם שומאכר נגועים בחטאים שאין להם כפרה. הם לא ראויים.

אלאן פרוסט אולי ראוי, יש רק בעיה שבתור מנהל הוא לא היה הצלחה.

ברני לא מנהל את הספורט. הוא אחראי על הצד המסחרי. הוא זה שסוגר חוזים. הבעיה שיש לו ניגוד אינטרסים. אף אלד לא מינה אותו, הוא הבעלים של זכויות, או שהוא מייצג את CVC, מה שזה לא יהיה. אי אפשר להדיח אותו, כמו שאי אפשר לפטר בעלים של חברה. הוא לא נבחר ציבור.

לגבי מוזלי, צריך להעיף אותו מכל המדרגות כי הוא כן מנהל את הספורט, ובכשלון מוחלט.

אני הייתי נותן לדמויות כמו דיימון היל, מרטין ברנדל, ובטח יש עוד אחרים, יש להם עבר בספורט, כולם יודעים שהם באים מאהבה. להם הייתי נותן להשפיע. לא לשני רמאים ותחמנים כמו שומכר וטוד.

פורסם

אני מבין שמפה לשם הגענו לימינו אנו ומתפלמסים מי ראוי לעמוד בראש , בחו"ל ובארץ.:shock:

אומרים שמשה ארנס היה אחד משרי הביטחון הטובים ביותר אף על פי שהוא לא היה בעברו איש צבא.

גם בן גוריון לא היה איש צבא, אבל הוא החליט כי כאן יהיה צבא אחד ולא שלושה צבאות , גם אם זה עלה בקורבנות על האוניה אלטלנה.

בראש צריך לעמוד פושר , בולדוזר, עם יש לו ניסיון גם בנושא הספציפי , יש הטוענים כי זה יתרון יש שטוענים שזה חיסרון. לידו הוא צריך אנשי מקצוע מהשורה הראשונה שיעזרו לו בצד המקצועי, ויגבו אותו .

רוב השרים הם לא אנשי מקצוע בתחומם, כך גם נבחרי הציבור. לכן הם זקוקים לאנשי מקצוע לצידם, אבל זה גם היתרון ביכולת להשפיע עליהם לכיוון שאתה חפץ בו.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ניר

הגענו למצב טוב ואנחנו מסכימים על משהו.

לגבי דיימון היל, אני חושב שהוא מעורבב חזק בהתאחדות האנגלית כרגע, לפחות שם יודעים את מי לשים בראש הפירמידה.

ולחזור רגע לדבריו של אקלסטון.

במאמר שמתפרסם ב-AUTOSPORT בנושא הזה נכתב שכדאי מאד שברני יסיק מסקנות ויפרוש ואם הוא לא יודע את זה לבד, כדאי שמישהו קרוב אליו ירמוז לו והכי קרוב אליו בתחום הזה הוא...מוזלי.

המעניין הוא שכאשר התקרית של מוזלי היתה הם כתבו אותו הדבר ואמרו שכדאי שברני אקלסטון יגיד לו שהגיע זמנו ללכת הביתה...

תמיד ידעתי שיש משהו בקשר הגרמני-אנגלי, משהו שהוא יותר מסתם ככה (תוכנית מדגסקר, מישהו זוכר? ) .

דובי

פורסם

דובי

מסקנתך ששני החבר'ה האלה צריכים ללכת הביתה .

האחד כי זקנתו מביישת את נעוריו השני בגלל שושלת היחוסין שלו אך לא רק.

איך כל זה קשור לתוכנית שטנית של הגרמנים - תוכנית מדגסקר , שלא בוצעה , לבסוף בעיקר משום שכדי לממשה היו צריכים להפעיל צי אוניות ענק , שלא יכול היה לעבור בתעלת סואץ בשליטה אנגלית?

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אני לא מסיק מסקנות רק מביע דעה.

הקשר ?

תוכנית מדגסקר הייתה מעין שיתוף פעולה גרמני-בריטי כנגד היהודים.

במקרה שלנו כעת - אקלסטון בריטי והיטלר...אני מניח שהבנת את הקשר...

דובי

פורסם

בוא נוסיף אם כן גם את תוכנית אוגנדה שהיזם שלה צ'מברליין האנגלי. שאפילו הרצל תמך בה בשלב כלשהו.

הוצאו רעיונות רבים כיצד לפתור את בעיית היהודים, ביניהם הרעיון של הקמת בית לאומי בישראל. גם שם ההצהרה יוצאת מאנגלי - בלפור שמו.

לכן לומר שהרעיון ליישב יהודים במדגסקר הוא הזוי יותר מהרעיון של יישוב יהודים באוגנדה או בארגנטינה שהוצע על ידי הברון הירש.

חבל שאף אחד לא הגה איזה רעיון ליישב אותנו בשוייץ. :-).

ותודה על המידע בקשר להוגים הראשונים של תוכנית מדגסקר. השכלתי.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

לא, לא הבנת את כוונתי.

הרעיון בתוכנית מדגסקר הוא השילוב הגרמני-בריטי, דבר שלא קיים בתוכניות אחרות.

אבל - נראה לי שהתעסקנו בזה מספיק , לא ?

זה ממש הפך לפורום להיסטוריה.

דובי

פורסם

אין לי בעיה עם שרשור מעט היסטורי כל עוד תכניסו את צמד המילים 'פורמולה 1' מדי פעם...

:wink:

אני צוחק. השרשור מעניין אבל באמת שזה לא לכאן.

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

בוקר טוב

עכשיו ברני אקלסטון כבר מצטער על מה שהוא אמר .

בהודעה שפורסמה מטעמו הבוקר הוא אומר שהוא ממש מצטער על האמירה ה"אידיוטית" שאמר, לטענתו הוא לא תומך בהיטלר ולא חושב שיש מישהו בעולם שתומך בצורר הגרמני .

ברני אמר שהוא התנצל אישית בפני מספר חברים שלו שהינם יהודים והם עצמם אמרו לו שהוא יותר יהודי מהם, על התרומות שהעביר במשך השנים לקהילה היהודית.

אז ?

אומרים מודה ועוזב ירוחם .

מצטער, אני לא סולח לו .

דובי

פורסם

דובי

מותר לך לא להצטער,

כפי שאמרתי לך ברני אקלסטון יהודי בעצמו,האיש מאד ססגוני ומיוחד ,הייתי במספר סמינריונים שהוא הרצה בהם

יש מה ללמוד ממנו.

האמירה שלו גם אם היתה אדיוטית בהחלט לא נבעה מאהדת הנאציזם אלא מרפיונה של הדמוקרטיה במקרים מסויימים

כל מי שעיניו בראשו מבין זאת וחבל שדווקא אתה מפעיל אמוציות לא במקום.

מירוצי מכוניות

• תוכן חדש...