Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
דובי

כפי שאמרתי לך ברני אקלסטון יהודי בעצמו,האיש מאד ססגוני ומיוחד ,הייתי במספר סמינריונים שהוא הרצה בהם

יש מה ללמוד ממנו.

למה את חושב שאקלסטון יהודי?זו פעם ראושנה שאני שומע את זה.

פורסם

לברני אקלסטון יש חבר דרום אפריקאי בארץ שמו אד קסרזון,יהודי יקר נהג מירוצים לשעבר מדרא"פ,מכירי אושיות ענף המירוצים בישראל,שהוא גם חברי הטוב.

ממנו למדתי שאקלסטון יהודי.

אגב כדאי לכולם לדעת שנהג פורמולה 1 אלוף עולם לשעבר הוא יהודי בשם ג'ודי שכטר.

מירוצי מכוניות

פורסם

כולם יודעים ששכטר יהודי. לגבי אקלסטון - אין לכך שום איזכור אמין ברשת, ואם זה היה נכון- זה היה העיתוי המושלם לברני לנפנף ביהדותו, מה שלא קרה.

מסופקני.

פורסם

ד"א לכל מי שחושב שהיטלר היה מנהיג\גאון, אני ממליץ בחום לקרוא את הספר נוטות החסד.

לאחר הקריאה תגידו לי אתם אם הוא היה גאון, או סתם סתם מטורף חסר מעצורים.

~ COMP-morel maximo 6.5 SUB-helix db 12 AMP-helix db four H.U-alpine bt177

פורסם

לצערי אין ספר שיכול לשנות את ההיסטוריה גם לא אותם סופרים שמנסים להכחיש את השואה.

בוא תצביע לי על מטורפים כמוהו.

בארה"ב רוזוולט קראו לזה ניו דיל

בגרמניה זה היה היטלר ובתנאים הרבה יותר גרועים את מה שהוא עשה אף לא יכול לקחת ממנו כולל גם את השואה.

אם הטירוף לא היה משתלט עליו, והיה נשאר בדלת אמותיה של הדמוקרטיה ולא פותח במלחמה , שואה וכו' תאמין לי שהיו כותבים על מעשיו בצורה אחרת.

זה לא נעים להגיד שלצורר הזה היו גם מעשים טובים. אבל זאת ההיסטוריה.

המאזן הכולל הוא שלילי , אבל על כף המאזניים היו גם החיובי וגם השלילי.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
... לגבי אקלסטון - אין לכך שום איזכור אמין ברשת,...

ניר

בפורום של ATLAS F1 שהיום שייך לאוטוספורט מוזכר עניין היותו של ברני אקלסטון יהודי ולמיטב ידיעתי זהו המקור הכי אמין להיסטוריה של הספורט המוטורי שקיים כיום. כותבים שם היסטוריונים שמאחוריהם רקורד של מספר ספרים ולא "פשוטים" כמונו.

אנסה למצוא את השרשור הרלבנטי.

גם אני זכרתי שהוא יהודי או שיש לו קשר יהודי במשפחה.

ישה

לא הצלחתי להבין את הקשר שעשית בין היטלר לרוזבלט והניו-דיל..

רוזבלט ממש לא היה מטורף אלא הגיע עם רעיון כלכלי-חברתי אחר ממה שהיה נהוג בארה"ב של אותם הימים, הוא עשה זאת באמצעות אנשי אקדמיה דאז וממש לא תכנן לפגוע באף אחד, נהפוך הוא, עד כמה שאני זוכר הוא זה שייסד שאת המערכת הסוציאלית בארה"ב.

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

אני מצאתי 5 איזכוריםברשת לכך שאקלסטון יהודי, נכנסתי לאחד - זה היה אתר של אמריקאין נאו נאציים.

לכל אחד יש בת דודה של סבתא של השכן שהיא יהודיה.

אני לא מצאתי אפילו איזכור אחד אמין לזה שהוא יהודי, וגם העניין עם טוד נשמע לי די קלוש.

אקלסטון התראיין שוב ואמר שהוא לא מבין למה היהודים לא פתרו את המשבר הפיננסי בארה"ב, הרי יש להם כל כך הרבה כח והשפעה.

(קודם כל הוא מדבר על יהודים בגוף שלישי, מה שמחזק מאוד את העובדה שוהא לא רואה את עצמו כיהודי), זו הוכחה אפילו חזקה יותר לכך שהאדם גזען דוחה.

פורסם

ניר

לגבי הדעות שלו, אין ספק שהוא לא רואה עצמו יהודי, אפילו אם הוא כזה והאמת זה כבר ממש לא משנה.

כי הרי גם ההתנצלות שלו לא בדיוק מניחה את הדעת.

הוא הרי אמר שכמה מחבריו הטובים ביותר הם יהודים...זה כבר נשמע לא טוב.

ז'אן טוד, האיש והסוודר, גם את האיזכורים לגביו ראיתי ושוב, גם הוא לא מזכיר זאת או מתייחס לכך בשום מקום .

אגב - דיברנו על נשיא ראוי ל-FIA במקום מוזלי - ארי ואטנן מציע את עצמו לתפקיד לאחרונה והוא, חוץ מהעשייה הקטנה שיש לו בספורט המוטורי, גם פוליטיקאי לא קטן. חבר בפרלמנט האירופי ואולי מהבודדים שם ש"נלחמים" נגד הירוקים בכל הקשור לספורט מוטורי . נשיא ראוי מבחינתך ?

דובי

פורסם

אני מכיר כמה יהודים כשרים מאד שיושבים בעולם ומחרפים מגדפים את יהדותם

טענתך אינה חזקה ואינך מסתמך על עובדות.

זה גם לא רלוונטי

יש לאקלסטון אתר למה לא תשאל אותו ישירות?

מירוצי מכוניות

פורסם

דובי

הגיע הזמן שנהיה ריאלים

אקלסטון קובע נקודה,הוא בעל הממון ,הוא בעל הדבר,לא וואטאנן ולא סלונן.

יש הרבה מועמדים אז מה?

מירוצי מכוניות

פורסם

דני

יש הבדל בין התפקיד שואטנן מועמד אליו, נשיא ה-FIA במקום מוזלי , לבין תפקידו של אקלסטון - המוח והכסף שמאחורי הפורמולה-1 .

ואטנן לא צריך להיות בעל הממון.

ה-FIA צריכים כיום בראש מישהו שנראה ונשמע אמין ומקובל על כולם, לאחר כל השערוריות האחרונות ואי הסדרים בסדרות המרוצים השונות, חוסר הוודאות לעתיד וכו'.

דובי

פורסם

דובי בוקר טוב

ההשוואה שלי לרוזוולט הייתה ששני מנהיגים היו צריכים להרים שתי מדינות ממשבר כלכלי חריף ביותר שהמשבר כיום הוא כאין ואפס לעומתו.

רוזוולט עשה זאת בארה"ב בדמוקרטיה בת 150 שנה + שהייתה אז חלשה ורק חיפשה מנהיג שידע להנהיג אותה קדימה, והדבר נעשה , לא תמיד באמצעים הכי פופולריים.

היטלר עשה זאת במדינה עם תנאי פתיחה גרועים יותר במסגרת דמוקרטית בת מספר שנים בלבד , רעועה הרבה יותר ולכן הוא הצליח ביתר קלות להפוך אותה "באמצעים חוקיים" לדיקטטורה בפועל.

אילו לא היה מטורף , ואילו הטירוף שלו ושכרון הכוח לא היו משתלטים עליו, העולם היה יכול להיראות אחרת.

מעשיו מדברים בעד עצמם המאזן הכולל כפי שאמרתי שלילי. אך בתוך המאזן יש גם דברים חיוביים שעשה , ואילו היה מסתפק בזה , היה טוב לכולם.

רק תראה איזה אינפלציה השתוללה שם , רעב אבטלה כדי להבין את מה שהוא עשה.

לגבי ברני - מה לזכותו לזכותו מה לחובתו לחובתו. יש לנו מספיק יהודים טובים . לא צריכים עוד אחד.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אוקיי, עכשיו הבנתי, השוואה מעניינת הייתי אומר .

אבל חייבים לזכור שלכל אחד מהם היה מניע אחר מאחוריו או לפחות רקע שונה ומסורת אכן שיחקה תפקיד בארה"ב, המסורת הדמוקרטית שהרי הובר היה אחד מהמתנגדים הגדולים של רוזבלט ואמר שהמדיניות של רוזבלט פוגעת במסורת הישנה ובדמוקרטיה הקלאסית (קפיטליזם טהור) של ארה"ב - אסור לשכוח שבמקרה של רוזבלט, למעט הבקשה מהקונגרס לאישור חקיקות חירום, הוא היה כפוף לביקורת כל הזמן ואילו היטלר הדבר הראשון שביצע לאחר הבחירות היה ביטול האפשרות לפיקוח עליו בכך שאיחד את כל המשרות בגרמניה וגם ביטל את סמכויות הרייכסטאג .

אז ההשוואה, לדעתי, נגמרת למעשה כבר בשלב הראשוני, מה גם שהמטרה של שניהם הייתה שונה לחלוטין ואת זה אסור לשכוח.

היטלר בעל חלום מגלומאני של שליטה עולמית ואילו רוזבלט בסך הכול רצה להוציא את ארה"ב מהמשבר הכלכלי.

דובי

• תוכן חדש...