Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

120K לסופרמיני.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פיאט 500, הרכב מספק את הכל פוזה, שונות ויופי במחיר שהוא בהחלט סביר.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

היא מכונית מיני ולא סופר-מיני, אבל זה לא משנה - פותחת השרשור צריכה רכב קטן ולא מסיעה בו משפחה, כך שבאמת שאין צורך במשהו יותר גדול מה-500 (ותקני אותי אם אני טועה).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לדעתי היא כן צריכה משהוא יותר גדול כי רוב הנסיעות שלה בין עירוניות. שם כל היתרון של רכב קטן ועוד קטן כמו ה500 לא רלונטיים.

לדעתי היא צריכה סופר-מיני או משפחתית קומפקטית בעלת נפח מנוע של 1500 לפחות או 1.4 מוגדש

פורסם

פיאט 500 - רכב פוזה מעוצב למהדרין, אבל כפי שגם נאמר בכתבה - מחירו מנופח ללא כל פרופורציה. אם ניקח יחס המחירים בין אירופה לישראל אצל היבואנים היותר משתלמים, הגירסה הבכירה של פיאט 500 צריכה לעלות בסביבות 90 K ש"ח. אגב, למראות כל ההוזלות, התימחור של סמל"ת על כל דגמיה (פיאט, אלפא) עדיין גבוה מאוד.

פורסם

נודניקים, :)

לא שאלתי מה אני צריכה, שאלתי מה אתם הייתם קונים.

תודה.

ולא, לא רוב הנסיעות שלי הן בינעירוניות, זה חצי חצי, לערך.

בכל מקרה, בכל השירשור הקודם אף פעם לא הועלתה האופציה של הפיאט, היא אמינה מספיק?

פורסם

אני מציע שתרשמי 10 דגמים של רכבים על פתקים,שימי בקערה ותוציאי אחד,מה שיעלה בגורל אותו תרכשי,מה אומרת??

פורסם

אני קניתי סוזוקי SX4. גם היום הייתי קונה אותה. במיוחד אחרי ריסטיילינג.

אם לא סוזוקי - זה בטח הייתה פביה או סוויפט.

פורסם
אני מציע שתרשמי 10 דגמים של רכבים על פתקים,שימי בקערה ותוציאי אחד,מה שיעלה בגורל אותו תרכשי,מה אומרת??

:) משעשע, אה?

פורסם
אני קניתי סוזוקי SX4. גם היום הייתי קונה אותה. במיוחד אחרי ריסטיילינג.

אם לא סוזוקי - זה בטח הייתה פביה או סוויפט.

לא מכירה סוזוקי, וזה מתחבר לי כפי שכבר אמרתי עם דו גלגלי, משום מה.

בכל מקרה, ראיתי כמה כאלה על הכביש, נראות טוב :)

פורסם
היא מכונית מיני ולא סופר-מיני, אבל זה לא משנה - פותחת השרשור צריכה רכב קטן ולא מסיעה בו משפחה, כך שבאמת שאין צורך במשהו יותר גדול מה-500 (ותקני אותי אם אני טועה).

אתה לא טועה לעולם :)

ספרו לי בבקשה על הפיאט הזו. לא נתקלתי בה.

פורסם

כפי שכבר נאמר בשרשור הקודם, לא ניתן להגיד בוודאות מי יהיה אמין ומי לא - הכל עניין של מזל. אבל בכל זאת יש מדיניות של היצרנים השונים. בלי לנקוב בשמות הדגמים, ע"מ שלא לערער שערה בפורום, אגיד שישנם היצרנים אשר יותר מכוונים ליצוא, ויש לשוק הפנימי. אצל הראשונים איכות היצור ואמינות תופסת מקום גבוה בסדר העדיפות מפני שהם צריכים להתחרות במדינות זרות עם הדגמים המקומיים כאשר מצבם נחות מבחינת המס. את אלה שעובדים יותר עבור השוק הפנימי, בעשורים האחרונים היו פחות מודאגים מאיכות היצור והאמינות, וזאת מפני שמימלא היו קונים אות מרקולתם בגלל הפטריטיזם ובגלל המס. יתרה מכך, כאשר האיכות ואמינות הייתה יותר מדי גבוה (שוב בלי לנקוב בשמות) - הדבר הגדיל את הנסוע ופגע במחזור המחירות של אותם היצרנים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...