Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לידיד שלי מוסטנג gt 2008 יבוא אישי

אכשיו הוא רוצה להזמין פילטר פתוח מיוחד מford raising

בעלות של600 דולר

החברה אומרת ש הוא מוסיף 50 כ"ס הוא מגיע עם מחשב ניעול מנוע ו קוטר שלו 82מ"ל

השאלה יש מצב שזה נכון והאם מישהו ניתקל בפילטר כזה?

עדיין כסף לא קטן עבור פילטר

תודה

פורסם

לא ממש הגיוני, אולי המחשב ניהול גורם לשינויים (ללא ספק) אבל לא בטוח ש-50 כ"ס במתנה יבואו ככה,

פילטר בדרך כלל מוסיף מומנט, ובדרך כלל זה מורש יותר כשמחליפים גם את הפליטה.

בגדול קיט יניקה מקורי זה עדיף אבל אפשר לבנות קיט RAM AIR עם K&N אפולו בפחות כסף (כמובן שמקורי עדיף)

אם יש לך קישור למוצר המדובר אולי זה יחשוף דברים שלא חשבתי עליהם...

ליעד.

פורסם

אין מצב שפילטר פתוח וניהול מנוע במכונית אטמוספירית תוסיף 50 כ''ס אולי יותר בכיוון ה 5 כ''ס .אבל בשביל רכב כזה בשביל מה הפילטר והניהול אני לא מאמין שחסר לו כוח

פורסם

מנסיון הקיטים של ה"COLDER INTAKE" משפרים הרבה את הנשימה של הבים האלה במיוחד בטורים גבוהים בהם הפילטר המקורי חונק את המנוע.

במקום הקיט של FORD RACING הייתי ממליץ לו ללכת על הקיט הזה

http://www.steeda.com/products/steeda_ultimate_induction_pak_s197.php

בהצלחה

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
אין מצב שפילטר פתוח וניהול מנוע במכונית אטמוספירית תוסיף 50 כ''ס אולי יותר בכיוון ה 5 כ''ס .אבל בשביל רכב כזה בשביל מה הפילטר והניהול אני לא מאמין שחסר לו כוח

לא כשזה מגיע למנועים בריאים וביחד עם ניהול תוכנת מנוע. כמובן שהרווח לא מגיע ל50 כ"ס. הרווח לפי ההצהרה באתר של פורד רייסינג מוערך ב20 כ"ס לקיט הנ"ל. אני בעצמי מאד רוצה לייבא קיט יניקה לV6 (יש לי בעצמי קיט אגזוזים שקניתי מפורד רייסינג, מאד מרוצה) שגם הוא של פורד רייסינג אותו הדבר אבל הדבר היחיד שעוצר אותי הוא המחשבה שיעצרו את המחשב שמגיע עם הקיט במכס, והקטע של השינוי אוקטן. האם יש באמת סיכוי גדול שבמכס לא יסכימו להעביר מחשב כזה אם יתקלו בו?

ד"א, הקוטר עומד על 85 ולא 82.

פורסם
לאהמחשבה שיעצרו את המחשב שמגיע עם הקיט במכס, והקטע של השינוי אוקטן. האם יש באמת סיכוי גדול שבמכס לא יסכימו להעביר מחשב כזה אם יתקלו בו?

אין סיבה שלא יעבירו את המחשב.

ניתן לשלוח אותו בתור סורק תקלות או כל דבר דומה.

קו---------------------------------------

פורסם

תזמין פילטר K&N דרך איביי וסגור עניין בשישית מחיר, לא חבל לזרוק 2500 שקל על אשליות?

50 כ"ס תוספת בחלומות.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

שישית מחיר אולי בחלומות שלך. גם באיביי הקיט של K&N (שהוא בלי טיונר ולא ייתן אותו רווח) עולה בסביבות ה300 דולר, אז אני מעדיף "להשחט" ולהוסיף עוד 300 דולר בשביל לקבל קיט הרבה יותר אמין עם טיונר מפורד.

פורסם

הGT מגיעה עם סופרצ'ארג'ר!

פתגם סיני עתיק אומר:

כשאין לך מה להגיד, תגיד פתגם סיני עתיק:wink:

פורסם

לא הGT מגיע אטמספרית.

בכל מיקרה STEEDA

SALEEN

ן RUSH

ב99% מהמקרים עולים על פורד רייסניג במיוחד במה שקשור לטיוניג ופיצפקס שקשורים ל STREET.

הייתי הולך על הקיט של STEEDA בעניים עצומות

יש לי נסיון טוב איתו עם המוסטאנג05 הראשונה בארץ השיפור היה משמעותי

היה קיט של STEEDA כולל טיונר והחלפנו צנרת,הרכב פשוט התעורר לחיים.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

מהנסיון שלי עם המוסטאנג החדשה - הדבר האחרון שהאוטו הזה צריך זה עוד כוח.

הדבר המיידי שהרכב הזה צריך הוא איזה שדרוג דחוף למתלים....

[והנסיון שלי הוא עם הגרסה החלשה ביותר, כלומר עם האף הקל ביותר מבין ההיצע]

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

לא יכול להגיד שאתה טועה, למרות שהGT קשיחה יותר ומתנהגת יותר, זה עדיין רכב לקו ישר. אבל לפותח השרשור - כן הקיט הזה שווה את זה. קח בחשבון רק שתצטרך לעלות לאוקטן 98.

• תוכן חדש...