Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך ייעוץ/ עזרה בקניית רכב מרשימה שבחרתי ביחד עם אבי.

קודם כל אני נהג חדש קיבלתי רישון לפני יותר מחצי שנה, אני ואבא שלי בחרנו סוגים של רכבים ששנינו מוכנים לההסכים עליהם.

יש לציין שרכבים אחרים לא מעניינים אותי.

הרכב נקנה בישבילי/משפחה , יש לציין שאני מוגבל תקציבית ל 30k-40k:

מאזדה לאנטיס 323 שנתונים 99-02, גולף 4 שנתונים 99-01, פולסווגן בורה 00-01, סוזוקי ליאנה 02-03, ניסאן אלמרה 00-02.

הבורה היא בעדיפות הכי תחתונה.

כנל אני מעוניין לדעת כמה יעלו לי כל 3 הביטוחים לכל רכב לנהג חדש.

תודה לכל מי שיעזור לי.

פורסם

מה השאלה?

מה סדר העדיפויות? מה אתם מחפשים ברכב?

לגבי ביטוחים - אתה יכול לקבל הצעות מחיר ראשוניות באתרי אינטרנט כגון zap או b2bit. בכל מקרה מי שיקבע את מחיר הביטוח זה סוכן הביטוח שלך, ולכן קשה לאמר לך במדויק מה יהיה המחיר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

השאלה היא מי המכוניות שיתר מולצץ לקניה מ5 המכוניות הללו

עם ידוע איזה שהיא תקלה רצינית בדגם ובשנתון הנל

אני מחפש אוטו בטיחותי וטוב

פורסם

את העדיפות הכי תחתונה אצלך הייתי מעביר ל"הכי עליונה". בבורה אתה מקבל גולף צעירה וטובה יותר מהבחינות הבאות :

1. תא מטען ענק.

2. נסיעה נוחה יותר.

3. רמת גימור עדיפה בדגם ה CL.

4. וכמובן, כפי שציינתי למעלה, אותו כסף קונה אוטו יותר צעיר יחסית לגולף.

פורסם

בבורה אתה מקבל בעיות של תכנון לקוי, מה שלא קיים בגולף. כמו מנוע כבד על מכלולים חלשים יחסית של חלק קידמי.

אל תשקח שגולף זהו רכב שבמשך 25 שנה משתכלל מדור לדור.

אלמרה מצוינת, אמינה בטירוף. אני קניתי אחת כזאת אחרי ש 2 חברים שלי קנו כאלה אבל משעממת בנהיגה.

לנטיס אני אישית לא אהבתי (לא 96 לא 99 ולא 03 שבהן נהגתי) כי היא סטמית לחלוטין ויש יותר מדי כאלה.

פורסם

רועי - CL, למיטב זכרוני, היתה רמת גימור של גולף III, בעוד הבורה מבוססת על גולף IV ולכן סעיף 3 שלך שגוי.

מה שכן: ברמת גימור קומפורטליין, הבורה יותר מאובזרת מהגולף.

punz, כדי לא לבייש אותך, אני לא אכתוב מה אני באמת חושב על מה שכתבת. בוא נגיד שההבדל בין גולף לבורה הוא בערך כמו ההבדל בין פיאט בראבו לבראבה או כמו אלפא 145 ל-146.

המכלולים אותם מכלולים, הרצפה אותה רצפה, רק החלק האחורי מעט שונה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

האותיות CL הן ראשי תיבות של Comfort Line. כך היה וכך יהיה לפחות אצל VAG. את הבורה אני מכיר מצוין, לרבות רמות הגימור שלה. קודמך כדבריך כמובן טועה ואני מניח שמחוסר ידיעה וזה קורה.

פורסם

אוקיי תודה על העזרה לכולם

עם אפשר פרטים על הליאנה אומרים שהוא רכב טוב

השאלה עם יש לו בעיות ידועות בשנתונים האלה.

מבחינת הגולף והבורה אני מעוניין לקחת את הדגם שלך ה1.6

אומרים שהגולף יותר חזקה מהבורה, מבחינת דלק מה ההבדלים בין שניהם

ומבחינת ביטוח ותיקונים?

פורסם

אלעד- אתה צודק ב 110%. אכן לגולף ולבורה (וגם לאוקטביה, טולדו, A3,לאון) אותו בסיס, מנועים גירים ועוד מכלולים רבים.

איך גם לא צריך לשכוח מיחסח משקל (קדימה/אחורה) כיול מתלים ועוד. אני בזמנו גם שקלתי אופציה כזאת וחפרתי הרבה בפורומים (vortex לדוגמה) וגם ביקרתי במוסכך צמפיון כדי לשאול חוות דעת על בורה מאלה שמתעסקים איתה. מכלול שתוכנן לעבוד פרק זמן מסויים, שינוי סביבת עבודה גורמת להיתקצרות זמן חיים.(בולמי זעזוים,ציריות תפוחים...).

דבר נוסף שלא אהבתי הוא זה שמחירון בורה נמוך ב 10K ממחירון גולף מקביל.

כמוון מכיוון שאני לא מהנדס מכונות/מכונאי מוסמך vw ,אני מתנצל מראש במידע ואחד הדברים שרשמתי הוא לא נכון (או הכל).:roll:

פורסם

עכשיו אני באמת איבדתי אותך: אתה מתכוון לרכוש רכב, יש לך שני דגמים שאתה מתלבט בינהם ואשר בבסיסם הם זהים, ואתה לא מרוצה מהעובדה שמחירו של אחד נמוך ממחירו של אחר ב-10%?

אין בעיה, אתה מוזמן לשלם לי את ההפרש. ככה לפחות לא תצא בתחושה ששילמת פחות מידי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

ערב טוב

גם אני חופר קצת בפורום ללא תוצאות אימיתיות

הבנתי שיש לבורה חולשה בגיר בדגמי הדיזל - לא מצתי מישהו שיאשר או ישלול לגבי דגמי הבנזנין

יש לי טולדו 1.6 קצת חלשה לטעמי ( אותו מנוע /גיר/משקל רכב כמו הבורה) לכן אני חושב בכיוון של מנוע 2.0

• תוכן חדש...