Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

רכשתי מערכת פיוניר DEH-2150UGB לאחר 6 שנים שברשותי מערכת פיוניר DEH-1550.

עלתה לי 600 שקלים, הישנה עלתה בזמנו 1,200 שקלים.

מחשיד אותי שיש X על המערכת החדשה ושאין תאריך יצור:

r0018964.th.jpg

במערכת הישנה אין X ויש תאריך יצור:

r0018966.th.jpg

ה- X די מפחיד אותי וליבי אומר לי כי רכשתי מוצר מחודש, האם ידוע משהו בנושא?

תודה רבה לכם,

אורן.

פורסם

הרדיו דיסק החדש שרכשת נרכש במקום מסודר?

האם נאמר לך שזהו מכשיר חדש או שנאמר לך שזה מכשיר מחודש/משומש/תצוגה בכל אופן שהוא?

עם נאמר לך שהוא חדש ועדין יש לך חשד שהוא לא אז תנסה ליצור קשר עם יבואן פיוניר לארץ שהוא עוזי רדיו ותנסה ליבדוק מולם לפי קוד המוצר שלך,עם לא תצליח למצוא פיתרון אצלם אז תנסה ליצור קשר עם פיוניר העולמית ולבדוק מולם את הנושא.

פורסם

אני הייתי מחפש תמונות כאלה, נניח בEBAY ורואה איך נראות המדבקות שם (בדגם החדש).

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

גם ה 2050 שרכשתי לפני חצי שנה הגיע ללא תאריך יצור או איזשהו פרט אחר שהיה חסר על המדבקה ונראה לי קצת תמוהה, מצד שני עם יבוא פרללי שמקורו אינו ידוע אני לא אתפלא על כלום.

עם זאת המכשיר נראה ותפקד כמו חדש.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

קניתי במקום שמיבא לבד (אפור זה נקרא אני חושב), אך בכל מקום בדף הרכישה צויין כי מדובר במוצר חדש לחלוטין.

לכן, במידה ומדובר במוצר מחודש, זו עבירה פלילית ואדרוש להחזיר את המוצר ולקבל את כספי חזרה.

לא נראה לי שיש טעם ליצור קשר עם עוזי רדיו, יבואן פיוניר הרשמי, משום שמדובר ביבוא אפור ולא דרכו.

אשמח אם למישהו יש מידע בנושא ה- X המחשיד הזה שם.

פורסם

מדובר על מכשיר שיובא לארץ באופן פרללי(לא רשמי).

מה שקורה זה שפשוט הורידו את המספר סיריאלי על מנת שהיבואן הרשמי לא ידע מהיכן המכשירים הללו מגיעים.

כל המכשירים עם סיומת 50 הם אירופאים ואמורים להמכר עפ"י החוזים השונים ע"י עוזי רדיו.

כל מכשיר אחר שיובא לארץ לא ע"י עוזי רדיו שהוא היבואן הרשמי הוא פרללי ולכן לרוב מוסרים ממנו המספרים.

לא מדובר על גנוב או על ריפבריש אלא עם מכשיר אירופאי בייבוא מקביל.

ככה ניתן להנות ממכשירים אירופאים כמו של היבואן הרשמי רק במחירים הרבה יותר זולים בניגוד לתמחור הגבוה של עוזי רדיו.

אתה יכול לישון בשקט, קנית מכשיר מקורי ואמיתי במחיר זול יותר ממה שהייתה אמור לשלם.

under construction..

פורסם

תודה רבה לך!

רציתי גם לעדכן כי בדיוק לפני שעות אחדות הגיע אליי מייל תשובה מפיוניר העולמית, כתוב שם מה שאתה כתבת ובשורה התחתונה - שניתן להתעלם מזה לחלוטין והכל בסדר :)

כל טוב וסופ"ש רגוע,

אורן.

• תוכן חדש...