Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אתמול הייתי מעורה בתאונה שלא באשמתי. מישהו לא שמר מרחק ונכנס בי בעוצמה.

עד עכשיו אני עם כאבים, כדורים וזריקות הרגעה.

הרנו קלאו שלי שנת 98 עם 112500 קילומטר הלכה לפח.

אני מבקש את עזרתכם בקניית רכב עד 20000 שח אוטומט.

אני אוותר על צרפתיות בשלב זה ממניעים אישיים.

על הפרק יש יונדאי אקסנט, קאיה פרייד,אולי גם פיגו, פורד פיאסטה..ועם שכחתי משהו אתם מוזמנים לעזור.

אני לחייב לקנות רכב השבוע.

תודה מראש.

פורסם

קודם כל תרגיש טוב ותהיה בריא!

דבר שני איך אתה ישר יודע שהלך האוטו?אם נכנסו בך מאחורה הביטוח של הנכנס צריך לכסות לך את הכל.בלי שום קשר לזה שגם החובה בכל מה שנוגע אליך.בנוסף לזה למהר לקנות אוטו באותו השבוע זה המתכון הכי בטוח ליפול עם קנייה.

לגבי לייעץ לך על הרכב לא פירטת שום דבר מהדרישות שלך?משפחתית?סופר מיני?צריכת דלק?תחזוקה?מה אתה מחפש?

פורסם

אתה רוצה אוטו נחמד ובזול? קאיה ריו שנת 2002-2003.

אל תשכח דבר אחד - אתה הולך לקבל כסף נכבד מהביטוח. אם עדיין כואב לך, גם יכאב בעתיד.

כל תעודה רפואית שווה 1000 ש"ח בפיצוי הסופי.

קח את זה בחשבון כשאתה בא לקנות רכב.

אם יש לך אפשרות לקחת רכב מטרייד אין כלשהוא בתשלומים, אתה יכול לקחת רכב בסביבות 25-30 אלף ש"ח בקלות, כי הביטוח יעזור לך לכסות את הסכום לאחר מספר חודשים.

בכל מקרה אני ממליץ על הריו בתור הרכב הכי טוב שאפשר לקנות אם מעניין אותך רק נקודה א' לנקודה ב'.

הוא אמין מאוד, וזול מאוד לרכישה. הרבה יותר זול מאחותו הנחשבת יותר, היונדאי אקסנט.

תבדוק את הלוחות, אתה תראה שהרכב הזה מככב בעיקר במגרשי רכב עקב היותו רכב ליסינג מאוד פופולרי בזמנו.

שיהיה בהצלחה ותרגיש טוב.

פורסם

הסיבה שאני צריך רכב השבוע היא בגלל שגם התחלתי ללמוד גם עברתי דירה וגם התחלתי עבודה חדשה הכל באותו שבוע ואז הנאחס הזה הגיע.

בכל מקרה אני לוקח הלוואה ומה שאני אקבל מהביטוח אני אחזיר.

כרגע מה שחשוב לי זה להגיע מנקודה א לנקודה ב.

שיהיה רכב אוטומט

צריכת דלק 1:11 1:12 זה כרגע סביר.

מצאתי קיה פריד שנת 99 עם 66000 ק"מ לפי שיחה עם הבחור נשמע השרכב בסדר אבל זאת נדע רק מחר.

פורסם

לא ברור לי איך יכול להיות מצב שבו אדם שנפגע בתאונת דרכים לא מייחס בכלל חשיבות לבטיחות של הרכב המשומש אותו הוא עומד לרכוש.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

האמת היא שאם "Tzvika-Pick " הזכיר כבר את עניין הבטיחות אז רנו קליאו 99-00 1600 אוטומט נכנסת לך בתקציב.מה שכן זה אומר צרפתייה.

פורסם

צביקה הביטחות גם כן חשובה אני לא מזלזל בכלל. אבל אני יודע שבתקציב שאני יכול להרשות לעצמי אין הרבה כוכבי בטיחות.

רנו קלאו שנת 00 נכנסת לתקציב אבל יש לי כמה חברים עם רכבים כאלה וישהם המון בעיות, כמו כן אני יודע כמה קרסו יקרים.

• תוכן חדש...