Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה במזגן פיז'ו 205

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

לאחי פיז'ו 205 שנת 93 1400.

המזגן עבד עד עכשיו בסדר גמור ללא בעיות כלל.

לפני יומיים המזגן הפסיק לקרר, אז אח שלי הלך למלא גז במוסך (לא מזגניסט).

המוסכניק מילא גז אך ללא הועיל המזגן עדיין לא מקרר.

המוסכניק לא מבין במיזוג שלטענתו אומר הגז לא חוזר.

איזה חלק לא עושה את העבודה שלו כמו שצריך, צינור סתום אולי?

מה יכולה להיות הבעיה שהגז לא חוזר?

תודה רבה לעוזרים.

פורסם

אני לא הצלחתי להבין מה זאת אומרת הגז לא חוזר, לאן?

ב205 יש תקלה ידועה של נזילה מהצינור שהולך מהמדחס לרדיאטור החיצוני וזאת עקב כיפוף חד שקיים שם ו-או מדחס דולף, התשובה שלי היא במידה ואכן הגז לא חוזר הכוונה היא לבריחת הגז.

פורסם

לך למזגניסט רצוי מקצועי שיבדוק האם יש לחץ או שברח הגז.

אם יש גז בדוק מערכת חשמל כולל טרמוסטת , אצלי (גם 205) היתה בעיה דומה , התברר שהיוניט לחץ שיושבת בתא מנוע לא מעבירה מספיק זרם להתחברות הקלאץ של המדחס, עשו לי תגבור זרם כלומר היוניט עדיין שולטת אך שולטת על ממסר שמתחבר למדחס (מי שעשה לי את זה זה חאפר מכיוון שהרעיון היה נכון אך הביצוע היה גרוע ) ורק חשמלאי אחר עשה את זה כמו שצריך.

פורסם
ואם אין דליפה ?

למה התכוון המוסכניק שאמר הגז אינו חוזר ?

עוד חברים.

שוררה תחתונה המכונאי שלך לא מבין במזגנים בכלל כיוון שגם את השפה שלו אנו כאן לא מבינים, לכן מה שעלייך לעשות זה לגשת לאיש מיזוג כיוון שאם הגז בורח תוך יום מדובר בנזילה גדולה שאני בספק אם המערכת תשמור על ואקום בכלל.

בכל אופן יש המון שיטות לאיתור נזילות החל מהסבון ועד לאדפטורים ש"מריחים" את הנזילה

השיטה שאני עובד איתה הכי הרבה היא הכנסת זרחן למערכת שיטה זו יעילה מאוד אם כי לבדיקת נזילות במערכת הפנימית (במאדה) אני משתמש במכשיר שיודע ל"הריח" את הגז באויר

פורסם

דווקא אני עובד איתו דיי הרבה כאשר אני לא רואה את הזרחן (דליפות ממש קטנות) לדעתי אם יודעים לכוון את הווסת שלו נכון הוא מכשיר מעולה דרך אגב אצלי קיים מכשיר שעולה 8000 שקל כך שאולי אתה מכיר מכשירים פשוטים יותר והם עושים בעיות.

• תוכן חדש...