Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תלונה נגד מוסך.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אומנם לא מעט כסף

אבל לא מחיר בלתי סביר לקריעת הרצועה.

אבל זו רק דעתי האישית.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ברוך השם לא,הבוכנות לא ניזוקו,רק מה שציינתי.אני גם חושב שמחיר העבודה מופרז ביותר אבל החברים כאן הרגיעו

אותי שזה עדיין נחשב בנורמה.מה אומר לך - שיהיו לנו רק צרות כאלה...

פורסם

אכן, שאלה יהיו הצרות שלנו!

הערה אחרונה על המעמ, כל עיסקה מחויבת במעמ ולכן גם אם החשבונית שלו כוללת מעמ, גם החשבונית שלך צריכה לכלול מעמ.

הרי היו כאן 2 עיסקאות נפרדות עם 2 חשבוניות, לא?

זה לא שאתה נתת לו כסף בכדי שישלם לספק שלו.

וסתם שאלת סקרנות, הוא לא הרוויח שקל על החלקים? :shock:

מאוד לא אופייני למוסך. הם לא מתפרנסים רק מהעבודה אלא גם מהרווח על החלקים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אגב, אני הייתי כועס מהצד ההפוך דווקא-

עשיתם טיימיניג, למה לא החלפתם גם מחזירי שמן ומותחן טיימינג?

אבל זה אני. מעדיף "לקנות במרוכז" ולא להתקע עם האשה והילד בכביש 65 ב12 בלילה (לפחות עד כמה שזה תלוי בי)

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

בקשר לשאלה "הסקרנית" - בודאי שהרויח , החשבונית שהוגשה לי היא לפי חישוב "מחיר ליצרן"

בעוד שבתעודת המשלוח של החלקים

צוינה הנחה למוסך בגובה 25 אחוז מהמחיר.

אף אחד כבר לא עובד "לשם שמיים"...

פורסם

הבנתי.

בקשר למע"מ, אין מה לעשות , זאת לא כפילות זה החוק בארה"ק.

אתה יכול להתנחם בעובדה שאת המע"מ הוא לא משלשל לכיס, הוא בסה"כ צינור שמעביר את המע"מ ממך אל המדינה.

את המע"מ שלו הוא שילם בחשבונית שהוא קיבל מהספק. את המע"מ שלך אתה שילמת בחשבונית שאתה קיבלת ממנו.

פורסם

לפי החישוב שלי זה אמור להיות 5800 בערך, לא מעל 6000. בנוסף, במיוחד בכזו עבודה גדולה נהוג ומומלץ לבקש הנחה. לרוב מקבלים 10% על העבודה ו-5% על החלקים, אם מתעקשים. כל זה היה מוריד את זה ל-5300 בערך, וזה רק 500 שקלים יותר מההצעות האחרות שקיבלת - לא ממש נורא.

לסיום, אני חושב שמוסר ההשכל החשוב ביותר כאן הוא דווקא מה שגרם לקריעת הרצועה - כתבת שנאמר לך שהוחלפה רצועה. האם בדקת את הדבר בקבלות? אם אין ברשותך הוכחה לכך שהוחלפה רצועה - יכול מאוד להיות שלא החליפו. וזו, כמובן, התוצאה המצערת...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
הוא חישב 8 שע' עבודה לראש ו 4 שע' לרצועה.

2400 ש"ח לפני מע"מ , 230 ש"ח לשעה כולל.

פתאום נפל לי האסימון! :shock:

4 שעות לעבודת הטיימינג זה במקרה שעושים אך ורק טיימינג אבל ב8 שעות של פרוק והרכבת ראש כבר כלול הזמן של פרוק והרכבת הטיימינג ולכן אין לחייב כפול, טוב שהוא לא בדק וראה שפרוק והרכבת משאבת מים זה 3 שעות אז הוא הוסיף גם את זה(אלא אם אני טועה ובשעתון היצרן עבודת הראש לא כוללת טיימינג אבל זה מאוד לא מקובל לפצל עבודות בשעתון).

שעתון העבודה בהרבה מיקרים שערורייתי לחלוטין, אעלק יום עבודה שלם לפרק ולהרכיב ראש מנוע מסכן, המוסכניק הראשון שיפרק וירכיב ראש במשך יום עבודה יפוטר באותו יום.:wink:

י

פורסם

בדיוק מה שאמרתי !!! למה חיוב כפול על אותה עבודה ???

אני כבר מותש,רוצה לעזוב ולשכוח את כל הענין,אבל זה כואב והכי - מ ע צ ב ן !

אולי בכל זאת אשקול להגיב כלפיו באיזושהי צורה.נראה.

פורסם

דבר ראשון תתקשר מחר ל UMI ותוודא שאני צודק במקרה הספציפי הזה.

אם אכן כך, פנה אליו בנועם ותאיר את עיניו לטעות בחיוב שהוא ביצע (כמובן בשגגה).

אם הוא יבין ויחזיר כסף, אשריך!

אם לא, תתלונן, זה מקרה חד וחלק ולא צריכה להיות בעיה לקבל את כספך בחזרה.

פורסם

אמרו לך לבדוק את העניין של פיצול העבודה עם UMI, והתשובה שלך לזה היא שאתה ישר הולך אליו בבוקר לדבר איתו בלי לבדוק עם UMI (לפי הבנתי).

ואם לפי UMI אכן יש פיצול בעבודה כמו שהוא עשה, סתם תתחיל לריב איתו ללא ידע מבוסס?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

מצטער לאכזב, אבל במוסכי יבואן לרוב כן קיים פיצול עבודה והתמחור נעשה על פי הוראות היצרן פר עבודה מבלי להתחשב בכפילות, אם קיימת.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
מצטער לאכזב, אבל במוסכי יבואן לרוב כן קיים פיצול עבודה והתמחור נעשה על פי הוראות היצרן פר עבודה מבלי להתחשב בכפילות, אם קיימת.

אבל תגיד,מי אמר שמוסך כללי צריך לנהוג בדיוק קנאי לפי הוראות המוסכים המרכזים???

ובאמת,גם לא לתת הנחה,גם לקחת מחיר מקסימלי,וגם פיצול עבודה??!!

• תוכן חדש...