Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תלונה נגד מוסך.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יודע מה הוא צריך או לא, אבל אם יתברר שהוא יכול (על פי המלצת היבואן), הקייס שלך ייחלש משמעותית.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סתם שאלה- זה מוסך קבוע שאתה מטפל אצלו או מוסך "מזדמן"?

יש לי הרגשה קטנה שאתה יכול ל"שבת" עליו קצת,לקבל הנחה קטנה או גדולה ולהמשיך הלאה.להבא תשווה עם עוד מוסך.

אני מטפל קבוע במוסך כללי קטן בי-ם שיודע להעריך את זה שאני מאוד מרוצה ממנו כבר כמה שנים (וממליץ לחברים שגם הם מרוצים).

ולמרות זאת כל פעם שאני צריך ממנו משהו אני משווה מחירים עם עוד מוסכים.עוד לא קרה לי שהוא היה יותר יקר.

מוסך מזדמן יכול לדפוק אותך פעם אחת ויותר מזה ממש לא מענין אותו ממך העיקר שהוא הרויח ממך כמה גרושים.

חבר,אתה חופר

פורסם

לדעתי האישית המוסך לא פעל כלל בתום לב !!!!

כשאני מכניס את רכבי למוסך לצורך טיפול X כולשהו , המוסכניק מסתכל ונותן לי הצעת מחיר Y כולשהי , אם במהלך טיפול ה X המוסכניק מבחין בעוד תקלה שיש צורך לבצע או חלק כולשהו שעליו להחליף , הוא מתקשר אלי ומודיע לי שבנוסף לטיפול X נדרש לבצע עוד טיפול\החלפה, ולכן להצעת המחיר Y שקיבלתי בתחילה יש להוסיף Q שקלים . רק לאחר שאישרתי הוא ממשיך בעבודה !!!

לענייננו : אם הבחור נכנס למוסך על מנת לבצע טיפול של החלפת טיימיינג והמוסך סגר איתו על 1500 ש''ח ובזמן הטיפול הוא הבחין בעוד תקלות (שלפי מה שקראתי נראה הגיוני מאוד) על המוסך להתקשר ללקוח ולעדכן אותו , במיוחד כאשר מדובר על הפרשים כל כך גדולים !!!!

פורסם

הבנת הנקרא- הוא לא נכנס להחלפת טיימינג, הוא נכנס עם טיימינג קרוע.

ההבדל בין השניים הוא שמיים וארץ.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...