Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Helix esprit e136

Zaki
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מוראל דוטק טובים יותר ואפילו זולים יותר.

סהכ הכל סט סבבה , אבל לא משהו יוצא דופן

לא יודע למה אתה אומר את זה.

שמעתי את הסט, שמעתי אותו אצל סאונד סטורם וזה ללא ספק אחד מסטים שני החלקים היותר מעניינים שיצא לי לשמוע.

סט טוב, מאוד מאוזן, יש לו סאונד נעים לאוזן, לא חסר לו כוח ויש שילוב נהדר בין המיד לטוויטר.

הסט הזה בהחלט נותן פייט טוב לדוטק ולדעתי עדיף עליו בתג מחיר שהוא נמכר באתר הזה.

ואני מורליסט כמו שאתם יודעים, אני חזק בפנים במתחם של המחנה של מוראל - אבל לפעמים כבשה גם צריכה לעזוב את העדר...

סתם בשביל לחדד קצת את הרקע על סטים של בראקס והליקס - מי שעומד מאחורי הקלעים ברמקולים של החברות האלו הם לא פחות מאשר "דגו" - דגו מאסטר...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

למורל יש את הכבוד הראוי - מורל עושים מה שהם יודעים לעשות - סאונד חם, אנושי ונעים לאוזן ונאמן למקור.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הסט הנל השגתי אותו ממש בזול מהסוכן , הוא מותקן אצלי ברכב והוא נשמע מעולה הרבה יותר טוב מהדוטק לטעמי

ואני רוצה לציין שהדלתות מבודדות עם DAYNAMT הכל לפי הכללים

תודה על התגובות

פורסם

לי יש את הדארק בלו של הליקס. סה"כ סט מאוזן מאד, נעים לאוזן, מאד טונאלי, הבמה נרחבת מאד אבל נמוכה מידי לטעמי.

חסר קצת למידבאס בנמוכים, והבנתי שזה לא ספציפית בסט הזה אלא כל ההליקסים.

גם אני שמעתי את הסט של הליקס בתצוגה אצל סמיון. שם הוא מוגבר ע"י מגבר הליקס A4 אם אני לא טועה.

לא השתגעתי ממנו.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

אני לעולם לא אבין את התופעה הזו שחברי פורום צעירים קונים ציוד או מערכת שלמה ורק אחרי זה מבקשים חוות דעת.

מה אתה צריך את חוות הדעת שלנו אם כבר קנית ושמעת ואהבת?

לא ברור... אתה סובל מחוסר בטחון כלשהוא? :-D

תתחדש, תהנה - לא נשאר מה לעשות עם הת'רד הזה בעצם.

Pioneer TS-X150

פורסם

קודם כל אני לא חבר פורום צעיר , אתה לא מכיר אותי אז אל תדבר סתם

אני הזמנתי את הסט RS6.3 Competition של Helix ,בגלל שאין הרבה הזמנות של הסדרות הגבוהות, אז היבואן מחכה להזמנה מרוכזת וזה עלול לקחת כמה חודשים לקחתי את הסט esprit הזמין בארץ לבינתים, והסט לא נקנה מסמיון (סאונדסטורם)

אלא ישירות מהיבואן , אני עובד בתחום.

ושאלתי לגבי הסט לא בגלל שאני לא בטוח אלא בגלל שבארץ אין ביטוי כל כך להליקס, חוץ מהמגברים ,רציתי לדעת מה אנשים חושבים.

פורסם

א. אני לא מכיר אותך - נכון.

ב. אני לא יודע אם אתה צעיר בפורום אבל אתה משתמש צעיר - נקודה. (זה לא אומר כלום על הידע שלך חס וחלילה ואני לא מזלזל)

ג. קנית מערכת ואחרי שקנית אתה מבקש חוות דעת.

למה שלא תיתן לנו את שלך? קנית, התקנת כיוונת? או שקנית על עיוור?

תופעה זו תופעה - ואתה לוקח בה חלק.

אני לא מדבר סתם...

לא אמרתי שאתה צריך לקנות את הסט מסמיון ולא אמרתי שיש לזה משמעות מסויימת - אמרתי איפה שמעתי את הסט.

תוריד את המגננה כי לא תקפתי אותך אישית.

Pioneer TS-X150

פורסם

זה בדיוק "הבעיה" בהיליקס התמחור שלהם הוא גבוהה ,וישנם אופציות לא פחות טובות ביחס למחיר

בעלות של RS6.3 Competition Helix ניתן לרכוש :

סט 3 חלקים של סינפוני +מגבר אמפליטוד 45.2

או סט L641PRO של HAT+מגבר TRU S44

עכשיו נישאלת השאלה מה שווה יותר מבחינת עלות תועלת ?

http://www.cheaper.co.il/Product.asp?ProID=1287

פורסם
זה בדיוק "הבעיה" בהיליקס התמחור שלהם הוא גבוהה ,וישנם אופציות לא פחות טובות ביחס למחיר

בעלות של RS6.3 Competition Helix ניתן לרכוש :

סט 3 חלקים של סינפוני +מגבר אמפליטוד 45.2

או סט L641PRO של HAT+מגבר TRU S44

עכשיו נישאלת השאלה מה שווה יותר מבחינת עלות תועלת ?

http://www.cheaper.co.il/Product.asp?ProID=1287

הHELIX COMPETITION 3 חלקים עולה בגרמניה 900אורו+-

וCHEAPER זה לא נתון להשוואת מחירים (לפי דעתי) ומיבואן בטוח שיעלה פחות.

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

• תוכן חדש...