Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לצערי לפני כמה ימים פרצו לי לבית וגנבו מפתחות של הרכב שהיו בבית.

השאלה היא מה האפשרויות שלי חוץ מהחלפת מנעולים לרכב כי העלות בסביבות 3500 ש"ח.

המפתחות בדגם הזה הם כוללים אמובילייזר מובנה ולכן העלות שלהם גבוהה מאוד.

לפי מה שאמרו לי ניתן לעשות את זה רק בחברה.

האם מישהו יודע על מקום שעושה את זה יותר זול או אולי לשכול אפשרות של לשים קודן או מערכת אחרת להגנה במקום להחליף מנעולים.

פורסם

יש הבדל בעלויות אם יש לך עדיין מפתח שמתפקד או שגנבו לך את כל המפתחות ואין לך בכלל מפתח.

בדקתי העלויות לדוגמא, אצלם www.peerlocks.com והן כלהלן כשיש לך מפתח מתפקד:

טיפול ושינוי בכל צילינדר 150 ש"ח (יש 3) = 450 ש"ח

טיפול ושינוי צילינדר מתג הצתה = 250 ש"ח

כל מפתח חדש 200 ש"ח (2 מפתחות) = 400 ש"ח

סך הכל = 1100 ש"ח

15.5% מע"מ = 171 ש"ח

ל ת ש ל ו ם = 1271 ש"ח

נראה לי שעבור הפרש מחירים כזה, כדאי לך לתאם איתם את בואך ולנסוע אליהם גם מחיפה.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

רפי, מה עם שינוי צ'יפ אימובילייזר?

הרי את הדלת ומתג ההצתה הם עוקפים ב15 שניות בדיוק (הם הרי פרצו לו הביתה,לא מדובר בחובבנים)

בכל מקרה, אתה צודק. גם אם יכללו את הצ'יפ בחשבון, זה יוצא הרבה יותר זול.

ואם אתה מתמצא במחירים- אצלי המצב בהונדה הפוך-יש לי מנעולים תקינים. הבעיה היא שהמפתח מאד שחוק ואף מנעולן עד עכשיו לא הצליח לשכפל מפתח עובד (המפתחות ששוכפלו לי לא עובדים בכלל). המפתח הקיים עובד בסויץ' אבל לא במנעולים האחרים (דלתות ותא מטען). משתמש כבר 10 שנים רק בפתיחה החשמלית.

מריבוי בבמלצות בפורום אני בטוח שבפאר יוכלו לפתור את הבעיה. השאלה היא האם המחיר יצדיק את התוצאה (הרי כבר התרגלתי להשתמש רק בחשמלי)

תודה

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

לפי מה שאמר לי יוסי בפאר המנעולים, כמובן שהם משנים את קוד האימובילייזר.

לגבי המפתח השחוק שלך, אז גש אליהם וראה מה ניתן לבצע בפועל, כי אפילו הם לא מצליחים לבצע עבודה דרך האינטרנט :wink:.

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...