Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוקוס ST יש בארץ הקודש?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה ידוע לכם?

האם בכלל ניתן להזמין?

לפי כתבות באינטרנט אמור להיות Good value for money...

תודה,

--רן.

פורסם

הRS אינה מחליפה של הST אלא גירסא קיצונית יותר עם מנוע מוגדש.

שני הגירסאות נמכרות כרגע באנגליה ומיצרות שם בלבד.

אין יבוא של הרכבים האלה לארץ וזה קשור במיוחד ליבואן ש-90% מהמכוניות של דלק הולכות לליסינג,אין להם טעם להתאמץ ולהביא רכבים מיוחדים כאלה לארץ.

יש EVO או STI אם יש לך כסף לקנות ולהחזיק רכב שכזה.

פורסם
הRS אינה מחליפה של הST אלא גירסא קיצונית יותר עם מנוע מוגדש.

שני הגירסאות נמכרות כרגע באנגליה ומיצרות שם בלבד.

אין יבוא של הרכבים האלה לארץ וזה קשור במיוחד ליבואן ש-90% מהמכוניות של דלק הולכות לליסינג,אין להם טעם להתאמץ ולהביא רכבים מיוחדים כאלה לארץ.

יש EVO או STI אם יש לך כסף לקנות ולהחזיק רכב שכזה.

לפי המחיר והמפרט נראה שהיא ראש בראש מול הגולף GTI, מגאן ספורט וכו' ולאו דווקא הEVO או STI.

פורסם

תעשה טובה ואל תגיד דברים שאין לך מושג בהם.

רק לא מזמן היה מבחן בינה לבין הevo הנינג'ה קצת יותר זריזה במסלול,הפוקוס הרבה יותר פרקטית בחיים היום יום.

תראה את הפרק הראשון בעונה החדשה ואז תדבר

פורסם
קיבלה בראש מהגולף במבחן מסלול של FIFTH GEAR.

אז בטח שאין מקום להשוות אותה ליפניות.

אני מסכים, גם לי קצת קשה להשוות בינה לבין הנינג'ות.

אבל כרגע ראיתי את הסרטון השוואה של Fifth Gear ולהגיד קיבלה בראש זה קצת מוגזם...

בריצת מסלול הגסה שלהם (בנוסך הוא ירד מהמסלול לרגע עם הפוקוס), ההבדל היה שנייה וחצי מאוחר יותר מהגולף.

פורסם

רק לא מזמן היה מבחן בינה לבין הevo הנינג'ה קצת יותר זריזה במסלול,הפוקוס הרבה יותר פרקטית בחיים היום יום.

המבחן היה בין הפוקוס RS לאיבו.

בשביל לשים דברים בפרספקטיבה אנחנו מדברים על הפוקוס ST.

פורסם

לי זה נראה כאילו שהיבואן מחרים את המנוע מתוצרת בני הדודים השוודים (וולוו T5)

לא בפוקוס, לא במונדיאו ולו ב S-MAX

ההפסד כולו שלנו

לגבי ה RS ממבחנים שקראתי היא מגדירה מחדש את יכולות ההנעה הקידמית והדפרנציאל שלה הוא פיתוח חדש ומתקדם שמאפשר לנצל את 300 כ"ס זה נראה כמו מירוץ חימוש :)

ה ST נראית נפלא!! קרבית מאוד ובמיוחד בכתום. גירסה מרוככת עם גיר אוטומטית C30 T5 נמכרת ב 233000

Mazda MX-5 NC RWD

Subaru Forester 2.5 Sport AWD

BMW R1200GS Adv

פורסם

איפה היא נמכרת בסכום כזה?

אין יבוא של הגירסאות האלה לארץ, יכול להיות ביבוא אישי וגם זה בסימן שאלה גדול.

המבחן אכן היה בין הRS לEVO, הST היא גירסא חלשה יותר מהRS אבל עדיין מדובר ברכב חזק ומשופר מהרבה בחינות, חבל שבדלק מוטורס לא ממש מעוניינים להביא את המכוניות האלה לארץ כי מדובר באמת במכוניות מעניינות ולא מאוד יקרות.

פורסם

הST בהחלט רכב נהדר,זכור לי שאמרו בטופ גיר כי על הST,פורד לא הרוויחה דבר וכי החלקים שמורכבים ברכב עולים יותר מהרכב משמעותית, הRS החדשה גם מגניבה ,אם ברצונך לייבא משהו בסגנון יש את המגאן R26 שעושה חיל בקטגוריה וגורפת מחמאות.

פורסם

את אי יבוא הRS אני עוד מסוגל להבין בשל מחיר מכירה גבוה ופוטנציאל מכירות נמוך יחסית.

אבל מדוע לא מייבאים את הST? היא אמורה להתחרות בלאון FR/ קופרה, מגאן ספורט וכו'.

גם תדמית המותג תעלה ויש צפי מכירות יפה לדעתי.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לא צריך להתרגש.

הייתה לי באמת טעות ראיתי את הפרק הזה די מזמן, הGTI ניצחה את הST.

מצטער לא ניסיתי להטעות בכוונה.

מעניין לא ראיתי את המבחן בין הRS לאיבו אני אחפש אותו באמת מעניין אותי לראות מה שאתה אומר.

• תוכן חדש...