Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מעוניין להחליף 4 צמיגים ברכב אופל קורסה 2000.

הדרישות.

1. אחיזה.

2. חסכון בדלק (במידה ויש אופציה כזו).

3. עמידים לאורך שנים.

4. נוחות.

אני כרגע מכיר רק צמיגים זבל!

תקציב עד 1000 ש"ח.

מחיפושים באינטרנט התלהבתי מ- Yokohama A .drive מה דעתכם?

על איזה צמיגים אתם ממליצים?

ואיפה אפשר למצוא אותם באיזור עפולה והסביבה?

תודה.

פורסם

מזכיר את הפרסומת אני רוצה "גם" ו-"גם".

ב- 1100-1000 ש"ח תוכל למצוא צמיגים סבירים של "פאלקן" או "קלבר". אל תתפשר על צמיג סיני עלום שם.

עשה חיפוש בפורום המלצות של צפוניים.

פורסם

בוא לא נגזים זה לא שאם אני לא אמצא את כל התכונות אז לא אקנה את הצמיגים אלו רק קווים מנחים ככה שלא ימליצו לי על צמיג ספורט וכו'

בכל מקרה תודה על דעתך, יש עוד המלצות על סוגים, דגמים מסויימים?

פורסם

אתה יכול להיות רגוע, לא ימליצו לך על צמיגי ספורט כי אין כאלו במידה שלך (לא בארץ, לפחות) :wink:

במידות האלו קשה למצוא דברים יותר מדי איכותיים, תתפלא לראות שברוב המקומות יצטרכו להתאמץ כדי למצוא לך צמיג שהוא לא סיני או מותג שקר כלשהוא. לך על מותג מוכר וידוע, למשל יוקוהומה A שכבר ציינת, גודייר דורה-גריפ או מישלין אנרג'י (לא ממש אוחזים, אבל מתאימים לשאר הדרישות שציינת).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

עשיתי סיבוב צמיגים היום (כן בשבת) והציעו לי 4 צמיגים של Yokohamav A .drive ב 850 ש"ח לפני מיקוח אבל, הצמיגים לטענתו הם תוצרת פיליפין או אינדונזיה והתאריך שעליהם הוא 4008.

מה דעתכם?

פורסם

אתה מתכונן למירוץ כל שהוא ?....רכוש לך צמיגים במחיר סביר ורק תוצרת יפן או אירופה (בדוק תקנים המוטבעים בצמיג) לעולם לא סיני !

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

אני מתכונן למרוץ על החיים שלי, להישאר בחיים! כי אני כבר די מפחד על זוג הצמיגים שלי שמאחור.

אני אמשיך לחפש צמיגים חדשים יותר.

פורסם
מזכיר את הפרסומת אני רוצה "גם" ו-"גם".

ב- 1100-1000 ש"ח תוכל למצוא צמיגים סבירים של "פאלקן" או "קלבר". אל תתפשר על צמיג סיני עלום שם.

תקציב של 250 ש"ח לצמיג 13" זה די והותר. לפני קצת יותר מחצי שנה רכשתי חמישיית (!) צמיגי GOODYEAR DURAGRIP טריים וזהים למידה המצויינת מעלה ב 1,200 ש"ח. הצמיגים האלה קצת יותר רועשים מהפירלי P2500 אותם הם החליפו, אבל סה"כ הם היו בסדר גמור ואחזו יפה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לפני כשלוש שנים רכשתי רביעיית גודייר GT למנטה שלי.

אני לא מאמין שיש עוד רכבים יחסית חדשים שמגיעים עם צמיגים ברוחב כזה נמוך.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

טוב ירדתי מעניין היוקהמה כי אין חדשים למידות שלי בדקתי בהמון מקומות באיזור הצפון,

הצמיג השני שהתחלתי לברר עליו הוא של קומו, והבנתי שזו חברה טובה קוראנית אבל לא מצאתי באינטרנט מידע רלוונטי על הצמיד לגבי המידה שלי (165/70/13) נאמר לי שהדגם 758 הוא בסדר ואפילו מומלץ, אבל יש חלק שמיוצרים בסין וחלק שלא!

העניין הזה די דחוף לי כי אם אני לא מרכיב צמיגים מחר אני כבר לא ארכיב צמיגים עד אשר אני אתפנה (סטודנט בתחילת מבחני הסוף) או עד אשר הצמיגים האחוריים יתפוצצו לי :shock::?:-(:cry:.

רציתי המלצות מבעלי נסיון עם הצמיג של קומו במידה שלי (אבל גם אם לא זה בסדר) דעות?

והמלצות לצמיגים טובים אחרים שקיימים למידות שלי?

כמו שכבר רשמתי עד 1000 ש"ח.

תודה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...