Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הרבה נאחס עם אוטו חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סמל חדש יעלה להערכתי 100-150 ש"ח.

נסה לתקן את הרכב באוטופיקס, יש סיכוי שיצליחו לעשות את זה ללא צבע.

אחרי זה תעשה את הברכות המקובלות נגד עין הרע: שבור ביצים על הגלגלים, שפוך על רכב מלח סוכר וחלב - זה בטח יעזור.

וכמובן ראש של שום בבאגז'...

פורסם
זה בעסה ?

יום חמישי הגענו לתאונה (מד"א) ומישהי בידיוק חזרה מסוכנות טויוטה עם טויוטה קורולה חדשה עוד לא הספיקה להגיע חזרה לבית כבר נכנסה במישהי מאחורה.

זה לא באסה, זה טמטום.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

משתתף בצערכם..

מקרה דומה קרה להורים שלי לפני כמה שנים, פחות מיום אחרי שהוצאנו גולף חדשה מהחברה

אמא שלי בכישרונותיה הרבים הצליחה לשרוט את כל הכנף השמאלית של האוטו שיצאה מהחניה שלנו בבית (ועוד באוטו שחור זה כ"כ בלט ועיצבן)

Toyota Yaris TS

פורסם
סמל חדש יעלה להערכתי 100-150 ש"ח.

נסה לתקן את הרכב באוטופיקס, יש סיכוי שיצליחו לעשות את זה ללא צבע.

אחרי זה תעשה את הברכות המקובלות נגד עין הרע: שבור ביצים על הגלגלים, שפוך על רכב מלח סוכר וחלב - זה בטח יעזור.

וכמובן ראש של שום בבאגז'...

דווקא לא, עניין הסמל יכול להסתכם בפחות מ-40 ש"ח (כולל משלוח).

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/3-25-Toyota-Chrome-Silver-Emblem-Camry-Corolla-Celica_W0QQcmdZViewItemQQ_trkparmsZ65Q3a15Q7c66Q3a2Q7c39Q3a1Q7c240Q3a1318Q7c301Q3a0Q7c293Q3a2Q7c294Q3a50QQ_trksidZp3286Q2ec0Q2em14QQhashZitem19b426abffQQitemZ110396615679QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories

Twincharger Stratified Injection

פורסם

אני לא רוצה לבאס אותך עוד יותר ממה שאתה, אבל זה באסה רצח.

כשקנו לי את הרכב הראשון שלי, שמרתי עליו כמו העיניים שלי ושבוע אחר כך חרטו, לא שרטו חרטו עם מברג על הדלת של הנהג. עזבו את זה שתיקנתי את זה, אבל זה פשוט מרתיח. וכל הקטע עם הסמלים, מה לעשות אנחנו בתקופה של חופש עכשיו והילדים חוגגים עד הבוקר. מזל שיש לי חניה.

ועוד דבר, שלא תעז לקנות סמל חדש...

פורסם

מכיר את הצרי עין המעצבנים האלה.

לא היו חסרות לי חריטות על האוטו בכל מיני מקומות.

למזלי כשהחלטתי לסדר אותם מאז לא היה לי כלום.

טפו טפו טפו.

מה לעשות זה העולם, לא חסר אנשים חסרי בושה וצרי עין.

וכמו שאמרו לך פה באמת נזק ממש קטן.

תסדרו את זה תמשיכו הלאה ותקוו שלא יחזרו על דברים כאלה על עצמם.

פורסם
אני דווקא מאמין שדפיקה קלה על התחלה מביא מזל ורכב לא יהיה מעורב בתאונה.

ככה היה אצלי. כל רכב חדש שהיה לי ולא היו לו שריטות או דפיקות בחצי שנה ראשונה היה מאורב בתאונה מאוחר יותר.

עכשיו אני יורד לרכב עם פטיש :loco:.

פורסם

חכה שתקנה רכב בהזמנה מיוחדת, תחכה 4 חודשים, תוציא אותו מהסוכנות, "תריץ" אותו 1500 ק"מ - ואז הוא יושבת בגלל איזה ילדון מטומטם שלא ראה תמרור וחשב שיש לו זכות קדימה.

זה נאחס...

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...