Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הרבה נאחס עם אוטו חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבי קנה לעצמו לא מזמן טויוטה אוונסיס החדשה(אחרי התלבטות אדם שמחפש אוטו אמין נוח ומפנק).

ורק בעסה נראה מהאוטו הזה ביום השלישי אחרי שקיבלנו את האוטו גנבו את הסמל מאחורה וחמישה ימים אחרי נדפקה הכנף הקדמית...כמה נאחס יכול להיות באוטו אחד...

לעוד מישהו קרה דבר כזה?

תמונה000.jpg

תמונה001.jpg

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אם האוטו היה מתקלקל/ נתקע זה נאחס של האוטו, כמו שאתה מתאר את העניינים, זה נאחס של הבעלים.:twisted:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לפחות הגנב שתלש לכם את הסמל עשה זו במקצועיות ולא שרט לרכב את תא הבגאז' בדרך.

במקרה שלי הטינופת לא התחשב כ"כ :(

Twincharger Stratified Injection

פורסם

מרגיז, אבל באמת בקטנה.

אני דווקא מאמין שדפיקה קלה על התחלה מביא מזל ורכב לא יהיה מעורב בתאונה.

ככה היה אצלי. כל רכב חדש שהיה לי ולא היו לו שריטות או דפיקות בחצי שנה ראשונה היה מאורב בתאונה מאוחר יותר.

פורסם

אני דוקא מוכן להשבע לך ששום רכב שלך, או סתם רכב בעולם, לא היה מאורב בתאונה. אולי מעורב.

ברוח טובה כמובן.

ולפותח השרשור: הלוואי שבזה יתסכם הנזק שלכם לאורך ימים ושנים.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

זה בעסה ?

יום חמישי הגענו לתאונה (מד"א) ומישהי בידיוק חזרה מסוכנות טויוטה עם טויוטה קורולה חדשה עוד לא הספיקה להגיע חזרה לבית כבר נכנסה במישהי מאחורה.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

בני ז#$ות הגנבים האלו!!! מה יש להם לעשות עם הסמל שלי?! צריך לחזור לשריעה ולכרות ידיים של גנבים!:evil::evil::twisted::twisted:

לגבי המכה - מי שדופק אוטו של מישהו וממשיך ליסוע הוא חלאת האנושות, במיוחד אם זה רכב חדש!

תראה זה די מבאס, אבל בתור בעלים של אוטו רחב אני יכול להמליץ לך לא להעמיד את הרכב בכל מקום, לחשוב פעמיים לפני שאתה חונה ואם אפשר ולא מפריע לסביבה להחנות 2 גלגלים על המדרכה.

יש לך ביטוח שמכסה את הנזק לכנף ד"א?

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם

אפשר להתנחם בזה שאיפה שהוא בארץ כרגע איזה ילד בן 13 מלטף באהבה את סמל הטויוטה החדש והיוקרתי שלו וחולם שמא יום אחד גם לו תהיה קורולה... :wink:

וברצינות - משתתף בצערכם.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אבי קנה לעצמו לא מזמן טויוטה אוונסיס החדשה(אחרי התלבטות אדם שמחפש אוטו אמין נוח ומפנק).

ורק בעסה נראה מהאוטו הזה ביום השלישי אחרי שקיבלנו את האוטו גנבו את הסמל מאחורה וחמישה ימים אחרי נדפקה הכנף הקדמית...כמה נאחס יכול להיות באוטו אחד...

לעוד מישהו קרה דבר כזה?

הרכב גם אחרי שתי מכות מצרים שנחתו עליו מספק עדיין את הדרישות שאביך הציב לגבי הרכב.

שאלה תהיינה הצרות שלכם. קצת פרופורציה. לא שאני בא לגמד את מעשה גניבת הסמל, או את מי שפגע בכם ( האם זה שפגע נמלט או שהיה זה בחניה ולא השאיר פרטים )

העיקר שתהנו מהרכב

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
החדש והיוקרתי שלו וחולם שמא יום אחד גם לו תהיה קורולה... :wink:

זאת לא קורולה, זאת אוונסיס.

אחח כתבי הרכב של היום...:lol:. הכל בחברות!

פגעו לכם בכנף וברחו או מה?! איזה אנשים פשוט מרתיח מכעס.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

בזמנו ההורים של החבר שלי קנו יונדאי אקסנט החדשה,הלכו לאסוף את האוטו מסוכנות בחיפה,בדרך חזרה הביתה בצומת לב המפרץ נכנסו להם מאחורה ככך שהיה צורך בהחלפת כל החלק האחורי של האוטו! וזה אוטו עם כמעט 0 ק"מ!!! זה נאחס.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

ברכב החדש שקנינו, אשתי, לאחר פחות משבועיים עם הרכב, שפשפה בנדיבות אוטובוס. הרבה כאב לב - הרבה צבע כחול +

כיפוף בדלת קדמית ימנית (עד היום אני שואל את עצמי אייך?!)

מזל שיש את "אוטופיקס"... העלימו הכל.

alfa 156 2.5.

פורסם

וואי באמת באסה.

מילא הסמל המחורבן שעם זה אפשר להשלים , אבל המכה בכנף ממש אבל ממש מעצבנת.

פשוט גם לי קרה יום אחד שהלכתי לאוטו ופתאום אני רואה מכה בכנף הימנית.

איזה כלב אחד נכנס ולא השאיר פרטים ולא כלום. פשוט כואב . 700 שקל זה עלה על שטויות .

ואל תתרגש מהסמל , אם תשים עוד אחד יגנבו גם אותו וזה סתם יקר. סמל כזה מקורי עולה לפחות 150- 200 שקל.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

• תוכן חדש...