Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בבוקר נסעתי נסיעה בין עירונית, והפעלתי מזגן המד חום התחיל לטפס לכיוון ה3/4 ונדלקה לי נורת חום מנוע לא הגיע לתחום האדום, אני מיד כיביתי את המזגן והחום מנוע ירד תוך דקות ספורות ל1/2

משהוא שבד"כ בנסיעה מאומצות וחום מגיע גג טיפונת מעל החצי אבל לא מתקרב ל3/4 רציתי לדעת אם מישהו יודע מה הסיבה? ומה הפיתרון..

תודה רבה ויום טוב

peugeot 106 95' 1400

פורסם

הנושא נידון לעייפה,כנראה שברכבך לא נדלק המאוורר כאשר המזגן עובד כלומר המאוורר לא עובד במצב המהירות השני שלו אלא רק בראשון.

יש לאבחן במוסך מדוע המאורר שאמור להידלק בעת הפעלת מזגן אינו דולק.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

כשמדליקים מזגן בדר"כ בדקות הראשונות לפחות, הטמפרטורה אמורה לרדת ולא לעלות.

הסיבה לכך היא שהמאווררים נפתחים אוטומטית לפעולה בעת הפעלת המזגן בעוד שללא מזגן הם עובדים רק

לפי עליה בטמפרטורה.

לדעתי יש סיכוי שהמאווררים לא תקינים, רדיאטור סתום שלא מספיק טוב, תבדוק באופן כללי את מערכת הקרור שלך.

פורסם

כיוון שמתחמם לך בעליות ללא קשר למזגן אז אני הייתי הולך לכיוון תרמוסטט תפוס סתימות ברדיאטור.

אם המאוורר לא היה עובד אז המזגן כמעט ולא היה מקרר וגם הרכב היה מתחמם ללא קשר לסוג הנסיעה.

מה שכן יכול להיות במאווררים זה שהמהירות השניה לא נפתחת ואז צריך לבדוק את הסיבה למה.

פורסם

ידוע שרכבים כמו שלי כשמאמצים אותם הם עוברים בקצת את החצי, בקשר לשתי מהירויות של המאוורר אצלי יש רק אחת .

אני אלך לרדיאטוריסת ואני אמשיך הלאה.. אבל בקשר לחום מנוע הוא תקין לחלוטין! זה בטוח ב100%

peugeot 106 95' 1400

פורסם

עידכון :

היום לקחתי את הרדיאטור למוסך רדיאטורים, התוצאה, לא היה סתום, רק היה קצת שמן מהשאריות של הנזק שהיה לי (ראש מנוע) לאחר מכן עשיתי נסיע עירונית ולא היה משהו מדאיג בקשר לחום, השאלה תהיה בנסיעה בין עירונית .. שאז התחמם לי,

peugeot 106 95' 1400

פורסם

גם מצטרף לאותה בעיה.

בנסיעה רגילה (בלי מזגן) החום טיפה מעל האמצע, נסיעה מאומצת החום עולה טיפה אבל לא ממש נורא.

בנסיעה עם מזגן עם טיפה מאמץ החום ישר עולה והרבה פעמים מגיע לניתוק המזגן.

המאוורר כן פועל של המזגן, תרמוסט אני החלפתי לא מזמן.

אני לא יודע אם זה בגלל שיש לי גיר דיי קצר ואני נוסע על סל"ד יותר גבוה, או בעיה אחרת

• תוכן חדש...