Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוזוקי SX4 מקבלת שדרוג קטן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כשמרגישים שכותב ההודעה מזיל ריר על יפנית משעממת (מאד משעממת) שקיבלה בקרת אקלים דיגיטלית קשה להמנע מההרגשה שהיחצן של היבואן קפץ לביקור.

צר לי אך אני לא מרגיש כמוך, וגם אני מסכים עם מה שחולגי אמר

פורסם

לגבי עניין היחצ"ן, זה פשוט נשמע כמו ציטוט מהודעה לעיתונות ולא כמו משהו שיכתוב משתמש פורום צעיר שהוריו עומדים לרכוש רכב.זה ובשילוב של העובדה כי זו ההודעה הראשונה של gil_k בפורום עלתה בי המחשבה כי זה יחצ"ן.

לגבי הרכב עצמו, לדעתי הוא נראה טוב יחסית לדור הקודם - הליאנה, וגם טוב יותר מדגם ה4 דלתות הנוכחי. רק חבל שבארץ הוא לא משווק בגירסת 4X4. לדעתי זה היה מוסיף עוד כמה לקוחות לסוזוקי.

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

פורסם

הם לא יביאו אותה בגרסת הנעה כפולה כדי לא לחבל במכירות של הגראנד ויטארה.

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם

אני לא שמעתי על שום גרסה חדשה או משודרגת, אבל יכול שזו אחת ממתיחות הפנים שדגם עובר בחייו (ה SX4 חמש דלתות הנוכחית הוגצה כבר בשנת 2006, מאוד יכול להיות שעכשיו מוצגת מתיחת פנים).

בקרוב אני עומד לפרסם חוות דעת מאוד מפורטת על הרכב (רובה מוכנה, שלושה עמודים ב WORD). בגדול אני יכול לספר שלדעתי מדובר ברכישה מאוד מאוד מוצלחת ביחס המחיר-תמורה ואין לי שום חרטה שרכשתי אותו ולא את הפאביה שהתחרתה מולו ראש בראש.

עם זאת חבל לי על חוסר שקיפות מצד היבואן ולחיצה על סגירת עסקה על חשבון אמינות והוגנות ללקוח. כנראה שזה לא ממש מזיז להם כי הבונדד באילת מפוצץ ב SX4 חמש דלתות נכון לאתמול.

מצטער, הרכב הבא שלי לא יהיה סוזוקי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר. אני שוטף להרגשה שלך, אבל אצלי זה כבר לא פעם ראשונה שאני רוכש דגם לפני ריסטיילינג.

מה שכן, לא תמיד דגם הריסטיילינג יותר מוצלח. מניסיון.

פורסם

מתיחת הפנים הזאת לא ממש מעניינת אותי, סה"כ המחיר של ה SX4 זינק מעלה מאז שרכשתי אותה ולא ניתן לומר ששילמתי מחיר כמו היום (אאל"ט הוא עומד על 114K ש"ח), אבל כן ציפתי לקבל בתשובה לשאלה כמו "מתי מגיע דגם עם ESP?" תשובה אמיתית ולא שקרית (בסוכנות אחת נאמר לי "בספטמבר" ובסכונות המרכזית "לא יודעים" שעוד באותו שבוע שהזמנתי (!!!) התחילו למכור את הרכב עם ESP).

אם עכשיו באמת מגיע מדגם מתוח פנים אז בכלל תמוהה לי דרך התנהלותה של מכשירי תנועה. למה מלכתחילה הבאתם רכבים לפני מתיחת הפנים? לא חבל על מלאי חלפים, ספרות וציוד?

בקיצור - חבל לי על דרך ההתנהלות הזאת ואני מצביע ברגלים. על אף שאני סופר מבסוט מה SX4 אני לא מתכוון להיות לקוח חוזר של היבואן הנ"ל.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
הם לא יביאו אותה בגרסת הנעה כפולה כדי לא לחבל במכירות של הגראנד ויטארה.

מעטים האנשים שקונים ויאטרה, או כל ג'יפ אחר, בגלל יכולת העבירות המשופרת שלו. ג'יפ קונים בשל הרושם, נקודה. ומבחינה זו גם אם הSX4 תצויד במנוע רקטי היא נטולת פוזה, לטוב ולרע, כך שאין שום תחרות.

פורסם

שכחת להוסיף את המילה "בארץ" בתחילת התגובה שלך. יש מס' רכבי "כבישטח" שמשווקים היום בארץ במספרים גדולים ואין להם טיפת יכולת שטח וחלקם אף עם הנעה קדמית בלבד, כך שלמעשה מדובר במשפחתית גדולה וגבוהה ותו לא.

מעבר לעניין הפוזה רכבי 4X4 נפוצים בחול גם בגלל הסיבה של קרח, בוץ ושלג על הכבישים, שם לרכבי הנעה כפולה יש יתרון בולט על רכבי הנעה קדמית או אחורית.

איתמר.

פורסם
איתמר. אני שוטף להרגשה שלך, אבל אצלי זה כבר לא פעם ראשונה שאני רוכש דגם לפני ריסטיילינג.

מה שכן, לא תמיד דגם הריסטיילינג יותר מוצלח. מניסיון.

סליחה על התיקון אבל זה מאוד צרם לי - שוטף = לרחוץ עם מים. שותף = מהמילה שותפות (לחלוק משהו עם מישהו).

קצת עברית נכונה לא תזיק :-)

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...