Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוזוקי SX4 מקבלת שדרוג קטן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההורים שלי הלכו לקנות את הסוזוקי SX4 האצ'בק וגילו כמה תוספות נחמדות,

1. מעכשיו האותו יגיע עם מנוע משופר, חסכוני יותר בדלק ומעט יותר ידידותי לסביבה (165co2) עם 119.6 כוחות סוס ב6000 סל"ד ומומנט משופר של 15.91 ב4400סלד, לעומת 107.4/5600 ו 14.79/4000.

2. יגיע עם ESP

3. בלמי דיסק אחוריים

3.גריל קידמי מחודש

4.כמה שיפורים לנוחות הנסיעה כמו: בקרת אקלים אוטומטית דיגיטאלית, מתגי הגה מוארים, ריפוד רך בדלתות הקדמיות ורמקול סנטר נוסף.

ורענון המראה של לוח המחוונים .

ד"א אני רושם את הדברים האלה מדף שהביאו לנו בסוכנות :roll:

והמחיר נשאר אותו הדבר.

עוד לא קיבלנו אותו אבל לדעתכם קניה טובה?

פורסם

ההורים שלי גם הזמינו את הרכב הזה.

אחרי כמה ימים כשבאו לשלם אמרו להם שהרכב שהם מקבלים יגיע עם התוספות האלו, כשהזמנו לא אמרו לנו את זה.

כמובן באותו מחיר.

פורסם
1. מעכשיו האותו יגיע עם מנוע משופר, חסכוני יותר בדלק ומעט יותר ידידותי לסביבה (165co2) עם 119.6 כוחות סוס ב6000 סל"ד ומומנט משופר של 15.91 ב4400סלד, לעומת 107.4/5600 ו 14.79/4000.

119.6, 14.79....אני נפעם. עוד מעט אנשים יתחילו להשוות נתונים בין מכוניות יריבות וידברו על עושרו של המומנט העדיף ב-0.07 קג"מ :lol: אה, והוא מושג ב-15 סל"ד נמוכים יותר :wink:. ואו.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

חח מצטער שאני נשמע כמו סוכן מכירות (למרות שעכשיו שאני קורא את זה יש בזה משהו)

פשוט עניין אותי לשמוע קצת דעה על הרכב בנתים עד שנקבל אותו,

אמא שלי נדלקה על המראה שלו והיא החליטה שהיא רוצה אותו "גבוהה" , אבל לא ג'יפ שאוכל דלק.

אני לא ממש מבין במונעים , ושחכתי לשאול את זה בהודעה הראשונה, מה ההבדל בין המומנטל לסלד?

(והאם המומנט נקודה 12 הנוספים האלה באים לידי ביטוי?)

פורסם

תמיד שלושה חודשים אחרי שאני קונה רכב מגיע ריסטיילינג.

אני חייב לציין שזה די מבאס. אבל אין מה לעשות.

פורסם

בוודאי שמוכרים עדיין מכוניות חדשות ללא בלמי דיסק מאחור (נראה תמוה גם לי).

סוזוקי סוויפט החדשה,וסובארו B3 הן רק שתי דוגמאות...

renault megane 5dr 2010 1.6

mazda mx5 nb 2004 1.8 mt

נציג מכירות רנו-אולם תצוגה ת"א-קרסו מוטורס.

פורסם

פוקוס, נכון, למעט פוקוס סטיישן, שמגיעה עם 4 בלמי דיסק (ומגיעה גם מגרמניה!).

(הערה קטנה - כמעט לכל גולש בפורום, שמספר על חוויית קניה, ניתן לומר שהוא יחצ"ן של הרכב אותו קנה. ההערה

המקורית לכן אינה במקום לדעתי. אסור לספר כבר בשבחי הרכב/הסוכנות???).

alfa 156 2.5.

פורסם

כשמרגישים שכותב ההודעה מזיל ריר על יפנית משעממת (מאד משעממת) שקיבלה בקרת אקלים דיגיטלית קשה להמנע מההרגשה שהיחצן של היבואן קפץ לביקור.

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

• תוכן חדש...