Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לאנשי האודיו :wave2:

בהיותי תל-אביבי נכון להיום, אני משתמש ברכב 3 דלתות ישן, שנשאר במהלך היום כשהחלונות האחוריים שלו פתוחים (הם מהסוג שאינו נגלל כלפי מטה, אלא נפתח על ציר לחרך שקטן מדי מכדי שאפשר יהיה לכניס דרכו את היד). אני מעוניין להתקין מערכת, באופן שלא ימשוך פורצים, במחיר המינימלי הנדרש עבור איכות שמע סבירה בווליום ממוצע ואמינות טובה.

אני שוקל לדלג על HU (מפאת גנבים) ולהתקין מגבר (מוחבא עם מפסק הפעלה\כיבוי פשוט בקונסולה או שיותקן בצורה מוסתרת אך נגישה לתפעול בתוך\תחת הקונסולה - זה אפשרי ברכב שלי) ולחבר אליו נגן MP3 (שלא ישאר ברכב). יש שני חורים עגולים בקוטר 5.25 אינץ' במכסה תא המטען. אוסיף טוויטרים מקדימה אם לא יהיה מדובר בתוספת של מעל 100 ש"ח, ואין לי בעייה שיחזיקו לי שנה-שנתיים במחיר הזה. אני מסוגל לבצע התקנה בעצמי, אבל אשלם על התקנה מקצועית אם יגבו ממני עד 50 ש"ח עבור כל שעת עבודה שאחסוך. יש כבר חיווט ישן אבל של כבלים עבים יחסית מהקונסולה לתא המטען, ובכל מקרה האסתטיקה לא משנה לי, אני אפילו רוצה שהרמקולים יראו זולים ככל האפשר.

משיטוט קצר בזאפ, נראים לי מתאימים המגבר והרמקולים הללו:

Rockford FG2300.

Pioneer TSG1612R + טוויטרים (זולים, כאמור).

אשמח לשמוע דעתכם ועצתכם.

פורסם

הרעיון של נגן mp3 נחמד כדי למנוע פריצה.

רצוי להתקין את המגבר עם remote לאחר סוויץ' (של הרכב) ולא עם מפסק יעודי. כך לא תהיה סכנה שתשכח לכבות את המגבר.

האם יש לך אפשרות להתקין רמקולים בדלתות הקדמיות?

במידה וכן הייתי הולך על סט קומפוננט זול (חפש על כך בפורום ובכלל רצוי לקרוא את ה-FAQ הדביק בראש הפורום). בקצרה ממש (אבל ממש :wink:) - אתה קונה סט שמגיע כבר עם טוויטרים נפרדים.

בצורה כזו הרמקולים יהיו חבויים לחלוטין, ויהיה לך קל מאד לחווט את כל העניין בקדמת הרכב (עם כל הכבוד, לא הייתי סומך על הכבלים הקיימים). שלא לדבר על כך שתהנה יותר מהמוזיקה (חפש בפורום על 'במה קדמית').

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם

התקנת רמקולים בדלתות הקדמיות נראית לי בעייתית מפאת מקום - אין להן הרבה עומק, ואני מפחד שאם הרמקולים יבלטו הם ייפגעו או ימשכו את העין. אני יודע שיש רמקולים דקים, אבל הנחתי שהם יותר יקרים - תקנו אותי אם אני טועה. חוץ מזה אצטרך לחתוך את הדפנות - משהו שאעשה בכיף... :evil: האם זה משמעותי בהתחשב בציוד ובאפשרות להתקין רק טוויטרים מלפנים (להם דווקא יש אחלה מחבוא)? אין לי בעייה גם להתקין קומפוננט, אם זה עונה על שאר הדרישות (תקציב ואמינות).

קראתי את ה-FAQ, עכשיו אבצע קצת חיפושים על מה שכתבת.

תודה

פורסם

חיפשתי וקראתי - השכלתי, תודה.

הקומפוננטים מגרדים את מגבלת התקציב שאני מרשה לעצמי - אני מניח שמי שמתמחר אותם יודע מה הוא עושה...

מה דעתך על אלה: Magnat PowerPlus 216? הם די זולים - הם יחזיקו 3 שנים?

אתקין אותם מאחורה, אם אין התנגדות מיוחדת - הדלתות פשוט דקות ואני לא מוצא את המידות של הדגם הזה.

• תוכן חדש...