Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור הנעלם - חוזר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8152 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הגענו לסיבוב שנכנסים לשיטרית מכביש התערוכה. בסיבוב הזה הפער הצטמצם משמעותית. פשוט בצורה מדהימה. כאילו לא היה פער לפני זה. את כל הפער מחקתי שם. ואז שוב פעם הוא לחץ ואני אחריו, הבהבתי לו שיאט כי בכביש הזה יש משטרות לפעמים (אותי לא יתפסו כי אני אחריו, אבל חבל עליו...) הוא לא האט, אבל גם משטרה לא הייתה.

ואז נכנסו לשיכון דן, משכתי טיפה הילוך ראשון והצלחתי לעקוף אותו, ואז נכנסתי לאזור של השכונה של הבתים, ושם זה הופסק.

אתה רק מחסיר קצת פרטים שסיפרתי לך, קודם כל בשום שלב הוא לא לחץ עד הסוף, ראית איתי איזה הבדל זה בלחיצה עד הסוף.

דבר שני הבחור השני משותק ביד ימין והוא ימני... הוא נוהג ביד אחת ולא יכול לקחת סיבובים מהר ולכן הוא היה חייב להאט, בגלל זה נמחק הפער.

אבל בכל זאת, אחר כך כשנפגשנו וכשנסעתי לידך עם הפיג'ו, אתה חייב להודות שהופתעת מהכח של הראלי... לא? היא יותר מ"סתם זריזה", לא?

אני מודה שציפיתי מרכב כזה לפחות, אבל הכל יחסי וגם אם אני מתנסח בעדינות, שניה אחרי הדילאי של הטורבו זאת פשוט הייתה בריחה ענקית (הכי גדולה שהייתה לי כי המעט בדיקות שעשיתי היו מול מכוניות חזקות יותר)... ברחוב ממש לא ארוך כמו שיטרית זה הספיק לאיזה בריחה של 100 מטר קדימה לפחות תוך כמה שניות (הייתי כבר על 220 ואפילו קפצתי כמעט באוויר באיזו מהמורה)... ואני ממש לא מתנסח בהגזמה.

ינון.

• תגובות 105
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ידעתי שיתווכחו איתי על זה, בגלל זה הדגשתי שזאת השערה שלי...

בהתחלה חשבתי גם שהיא עושה 9.5~ ש' למאה....

אבל לפי תחושה, ובעיקר "בדיקות בשטח" אני באמת מאמין שהראלי עושה בערך 8.5 ש' למאה, אולי טיפה טיפה פחות. לא כל ראלי,יש כאלה שיעשו גם 9 ו 9.5 ויש כאלה שיהיו יותר מהירות ממני (הייתכן? LOL, סתם).

"בדיקות בשטח" = GOLF GTI ו 106GTI (ואל תגידו שהנהגים לא ידעו לנהוג או משהו, הן מוכרות פה).

לינון,

כמו שאתה רואה, במקום לכתוב הכל מחדש, פשוט העתקתי את מה ששלחתי לך בה"פ לפני שסיפרת לי שהבחור משותק ביד, והעתקתי לפה כי אל היה לי כח לכתוב מחדש. בגלל זה לא כתוב על זה שהוא משותק ביד, טעות שלי.

ואין ספק שבמהירויות גבוהות אני לא מתקרב אליך ולא במעט. אתה עם 240~ כ"ס ואני עם 100~ כ"ס. הבדל עצום שמשפיע בעיקר על המהירויות מגבוהות. אבל עובדה שהתחלת לברוח לי רק ב 65 קמ"ש, עד אז היינו צמודים (והתחלנו מגלגול עוד).. אני לא יודע מה איתך, אינ ב 130 הפסקתי ללחוץבשטרית יש לי טראומות (יש לי 2 חברים שנהרגו שם, ואחד היה בטראומה קשה לחודשים), בגלל זה הפער הגיע ל 100 מטרים. אבל אני חייב להודות, מ 65 עד 130 האוטו שלך פשוט ברח לי בצורה שלא חשבתי שיברח. פשוט מדהים בכל קנה מידה..

חוץ מזה, ברור שזו תיהיה בריחה מאוד גדולה יחסית למתחרים שהתחרית איתם עד היום... אישית לא בדקתי עם הרבה מכוניות, אבל בחיים לא בדקתי עם אוטו עם יותר 180 כ"ס...ואתה בחיים לא בדקת עם אוטו פחות מ 170 כ"ס (קליאו ספורט). ככה שברור שאתה תברח לי ול 100 סוסים קטנטנים שיש לי יותר מאשר 170 של קליאו או משהו כזה.

Back to the original - NC again.

פורסם

כמה מדדתי למאה? לא מדדתי, אבל ההשערה שלי היא כ8-8.5.

אל תהיה פסימי.

יותר בכיוון של 7.5-8

אל תצחק חבוב, אל תצחק. כי גם אני צחקתי כמוך וקיבלתי ז*ן.

172

פורסם

אל תהיה פסימי.

יותר בכיוון של 7.5-8

פרשן בבקשה :!:

מה לא ברור?

הוא הפסיד לו עם הברלינגו של אבא. :lol:

פורסם

אל תהיה פסימי.

יותר בכיוון של 7.5-8

עד למאה קמ"ש הוא היה לפני גולף GTI סטנדרטית בת 4.

172

פורסם

אל תהיה פסימי.

יותר בכיוון של 7.5-8

עד למאה קמ"ש הוא היה לפני גולף GTI סטנדרטית בת 4.

306 GTI מאיצה ל100 קמ"ש לפי מס' ירחונים בריטיים ב7.2 שניות אבל לא מצליחה להיות חזקה יותר מגולף GTI ושתיהן מאיצות בלא פחות מ 9 שניות :idea:

ומכאן , במידה וראלי MK2 לקחה במעט גולף עד 100 (והאמצעים היו כשרים) היא בסה"כ עושה בסביבות 9 .(הגיוני בהחלט).

הצרפתיות (והגרמניות) שלנו בארץ ישראל לא מאמתות נתוני יצרן , זה מה יש ועם זה ננצח (או שלא :wink: )

גם ככה Inoni טוחן את כולנו , אז מה זה משנה :twisted::?:

פורסם

תבדוק לפי איזה GTI6 אתה משווה לפני שאתה מביא פה כאלה טענות אביעד... אם כמובן אני צודק בנוגע ל6 שאתה מדבר עליה.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם
תבדוק לפי איזה GTI6 אתה משווה לפני שאתה מביא פה כאלה טענות אביעד... אם כמובן אני צודק בנוגע ל6 שאתה מדבר עליה.

מה אתה מנסה לומר :?:

אז אתה טוען שהראלי שלך עושה 8.5 :?:

סבבה.

הנק' העיקרית בדברי - שמעטות המכוניות שמאמתות את נתון היצרן שלהן.

הGTI-6 שנבדקה היתה במצב טוב מאד.

אותה GTI-6 היתה מהירה בהרבה מגולף GTI מעל מהירות מסויימת (כמו כן , תאוצות הביניים שלה בליגה אחרת משל הגולף) כל שאמרתי שנתון ה-ת-א-ו-צ-ה אינו מיישר קו עם מה שהיצרן מנסה להציג.

פורסם

... ברחוב ממש לא ארוך כמו שיטרית זה הספיק לאיזה בריחה של 100 מטר קדימה לפחות תוך כמה שניות (הייתי כבר על 220 ואפילו קפצתי כמעט באוויר באיזו מהמורה)... ואני ממש לא מתנסח בהגזמה.

ינון.

220 בשטרית?

הגזמת.

אתה יודע שאני לא בדיוק מאלו שנוסעים לאט, אבל לנסוע פי 3.5 מהמהירות המותרת בשטח בנוי, ברחוב עם רמזור בסופו ועם כל מיני הפרעות כמו רוכבי אופניים וכו' - לדעתי מאוד לא בסדר.

בבקשה תרגיע, על-מנת שנוכל לראות אותך במפגשים גם בעתיד, ולא לספר על "הבחור עם הכריזמה טורבו שקיבל שלילה ל10 שנים" או משהו גרוע הרבה יותר.

(יש לי הסתייגויות גם מאופן הנהיגה שלך באיילון, חיתוך נתיבים מתמיד, אבל זה לא באותה רמת חומרה כמו 220 בשטרית).

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אההההההה, אז זה מה שאתה מנסה להגיד... :idea:

מעניין למה חשבתי שאתה מנסה לומר משהו אחר... אולי בגלל צחנת הציניות שבוקעת מההודעה הבאה:

אל תהיה פסימי.

יותר בכיוון של 7.5-8

אבל עכשיו אני רואה שבכלל התכוונת למשהו אחר, אני סתם חלמתי את זה כנראה. :roll:

:lol:

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

פורסם
אההההההה, אז זה מה שאתה מנסה להגיד... :idea:

מעניין למה חשבתי שאתה מנסה לומר משהו אחר... אולי בגלל צחנת הציניות שבוקעת מההודעה הבאה:

אל תהיה פסימי.

יותר בכיוון של 7.5-8

אבל עכשיו אני רואה שבכלל התכוונת למשהו אחר, אני סתם חלמתי את זה כנראה. :roll:

:lol:

צודק , שכחתי סמיילי ציני.

קבל אותו רטרואקטיבית :roll:

פורסם

תודה. עכשיו אני יכול לישון בשקט בלילה. :silly:

פורסם

... ברחוב ממש לא ארוך כמו שיטרית זה הספיק לאיזה בריחה של 100 מטר קדימה לפחות תוך כמה שניות (הייתי כבר על 220 ואפילו קפצתי כמעט באוויר באיזו מהמורה)... ואני ממש לא מתנסח בהגזמה.

ינון.

220 בשטרית?

הגזמת.

אתה יודע שאני לא בדיוק מאלו שנוסעים לאט, אבל לנסוע פי 3.5 מהמהירות המותרת בשטח בנוי, ברחוב עם רמזור בסופו ועם כל מיני הפרעות כמו רוכבי אופניים וכו' - לדעתי מאוד לא בסדר.

בבקשה תרגיע, על-מנת שנוכל לראות אותך במפגשים גם בעתיד, ולא לספר על "הבחור עם הכריזמה טורבו שקיבל שלילה ל10 שנים" או משהו גרוע הרבה יותר.

(יש לי הסתייגויות גם מאופן הנהיגה שלך באיילון, חיתוך נתיבים מתמיד, אבל זה לא באותה רמת חומרה כמו 220 בשטרית).

שמתי לב למהירות רק כשהמהמורות התחילו... ממש התעופפתי שם וכמובן שמייד האטתי...

רק שתי הסתייגויות, גם איתך וגם עם TB זה היה למטרות הדגמה/בדיקה, ובמקרה שלך השיא מהירות שלך היה איזה 210 אז אמרתי לך "טוב בוא נשבור לך אותו שניה..." ואיילון לא היה ריק זה נכון... אבל ממש לא חתכתי חד או קרוב למכוניות אחרות, פשוט כשעוברים נתיב ב-200+ ולתוך פער גדול יחסית בין מכוניות זה מרגיש כמו זיגזוג בצפיפות גבוהה יותר משזה באמת וגם בלמתי מתי שהיה צריך, במצב רגיל אני נוסע הרבה יותר רגוע ונדיר שמעל 160 אפילו באיילון ריק.

בשטרית גם הגענו מהכיוון השני לפני זה וידענו שאין משטרה או משהו... בכל מקרה אני מסכים ונדמה לי שכתבתי את זה קודם שהכביש לא מתאים למהירות כזאת... במצב רגיל הכי מהר שאני אסע שם יהיה 120 ואולי 140 בקטעים של המהמורות בשביל הכייף.

אגב, ממה שראיתי גם אני חושב שהראלי וה-GTI עומדות לפחות בהתחלה, לדעתי זה הישג יפה בשביל הראלי.

ינון.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8152 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...