Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

PS3 או XBOX360 - למשרד?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שהיה כאן שרשור בנושא, אבל כאן מדובר על מכשיר למשרד (כלומר, הוצאה מוכרת, לפחות בחלקה, לעניין מס; ומשחקים צרובים הם לא אופציה, רק מקוריים).

בנוסף, יש להתחשב בתנאים הבאים:

א. יחובר ל- LCD שהיא HD Ready ולא Full.

ב. אני מניח שישחקו בו מספר שעות בשבוע בלבד.

עצות?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם משחקים צרובים הם לא אופצייה,הייתי הולך על הPS3 (מכיוון שלXBOX כבר ניתן להוריד משחקים כמה שנים והPS3 כנראה לעולם לא ייפרץ,ולדעתי לפחות המשחקים של הPS3 איכותיים ומהנים יותר).

פורסם

מבחינת מכשיר, ה PS3 מפלצת בטכנולוגיה, ומכווין שצרובים הם לא אופציה אז האופציה היחידיה היא PS3

הצרפתיות לא מסתדרות עם הקוריאנית, לכן אני מחנה אותן רחוק אחת מהשניה:-D

לעבוד עם כובע, בגד ים וכפכפים, נראה לי שאני בגן עדן.8)

פורסם
אם משחקים צרובים הם לא אופצייה,הייתי הולך על הPS3 (מכיוון שלXBOX כבר ניתן להוריד משחקים כמה שנים והPS3 כנראה לעולם לא ייפרץ,ולדעתי לפחות המשחקים של הPS3 איכותיים ומהנים יותר).

הכל נפרץ בסוף,גם אם זה לוקח המון זמן (וזה לוקח)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

הPS3 יצא לפני כמה זמן,3 שנים? אני כל 3 חודשים בערך נכנס לאתרים המרכזיים שמדווחים מה קורה עם הפרצה,וכל 3 חודשים פשוט אין שום התקדמות,אפילו לא הקטנה ביותר :| לא יודע,אני כבר התייאשתי,למרות שלי זה לא ממש משנה - במכשיר שלי זכיתי מהמבצע של הקוקומן,ככה שאם יש משחק שווה קניה פעם ב(GTA,PES 2010) אין לי בעיה לקנות :-D

פורסם

איפה אתה עובד לעזאזל?!?! גם אני רוצה!

אצלנו אם אתה משחק עם הכוס מים אתה בבעייה...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

Blaz00r, לא הבנתי מה אתה רוצה.

אז מה שה-360 נפרץ? לי יש 360 וכל המשחקים שלי מקוריים. זה שהוא נפרץ לא אומר שחייבים לפרוץ אותו.

ובכלל, את ה-PS3 לא שווה לפרוץ מבחינה כלכלית. צורבי וכונני BR עולים הון תועפות, שלא נדבר על מדיות. ושלא נדבר על נפח שכל דיסק כזה תופס (כ-30-40 ג'יגה בייט) והתעבורה שתתבזבז בשביל להעלות אותו/להוריד אותו. עד שהטכנולוגיה הזאת לא תרד למחירים של DVD, אין שום סיבה גם לנסות לפרוץ אותו.

בנוגע ל-Wii שהזכירו פה, לא הייתי קונה אותו גם בתור עונש למישהו.

לפותח השרשור - פרט את המשחקים והז'אנרים שאתה מעדיף לשחק בהם.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

תראה,בעקרון אתה צודק - אבל לפחות קצה חוט,משהו,אפילו זה אין להם :? והקטע הבעייתי היחיד הוא ההורדה של המשחקים,אם תהיה פריצה היא ככל הנראה תהיה פרצה שתאפשר הפעלת משחקים מהHD,וזה ממש לא בעיה לקנות HD של חצי טרה ולהרכיב בPS.

אבל גלשנו כבר מנושא השרשור,בקיצור - לך על PS3 :-D

פורסם

אם יש תקציב למשחקים מקוריים וממילא צרובים לא באים בחשבון אז PS3 הוא ה- מכשיר בשבילך.

לא תתאכזבו שם במגדל השן.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

תודה על התשובות.

WII לא בא בחשבון כי יגרום לנו להזיע - ואנו באמצע העבודה... וגם הגרפיקה די TURN OFF.

זה משרד שלי (ושל שותף שלי...). לו יש פסנתר - לי תהיה קונסולה ;-)

מי שמחפש התמחות - אפשר לשלוח ק"ח בה"פ ;-)

אם PS3 - אני אהיה חייב לשחק ב- MGS האחרון, בכולם כבר שיחקתי... ונהניתי.

שאר המשחקים יהיו כאלה ש: (א) אפשר להעביר איתם חצי שעה של ניקוי ראש (נניח FPS או SOCCER); או (ב) אפשר לשחק עימם שני שותפים נ' שני מתמחים (מכות? מה עוד כבר יש?)

ממתין לשמוע על המלצות גם למשחקים לכל קונסולה שאתם ממליצים עליה.

אגב, מי עדיפה מבחינה גרפית?

נ.ב.

אפשר לסדר טיול מאורגן: TSI 160 + PS3; החיוב יהיה לפי שעה, בתעריף הנהוג במשרדנו ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...