Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מזמן הזכירו בחדשות שנפתחה בערך שני מטר ממני מבשלת בירה חדשה בשם JEMS. לא יודע מה מנע ממני ללכת לבדוק אותה עד אתמול, אולם אתמול היתה לנו סיבה למסיבה והחלטתי להזמין שם מקום ולתהות על קנקנו של המקום מקרוב.

לאחר שהגענו לשם די בקלות, הושבנו בשולחן שנשמר לנו והתחלנו לבחון את התפריט.

אומנם אנשים לרוב מגיעים למבשלה כדי לשתות בירה, אך תמיד טוב שיש גם את האפשרות להזמין משהו הגון לאכול בצד. וזה לא שאין שם מה לאכול, פשוט המבחר היה מצומצם למדי לטעמי, והמחירים לא ממש נמצאים בצד האמצעי של הסקאלה וגם לא בצד התחתון, מה שמשאיר להם רק צד אחד.

המקום מייצר כששה סוגי בירות (קשה לי קצת לשחזר עכשיו ובאתר שלהם אין תפריט) - בהחלט נקודת זכות ביחס לשאר המבשלות שיצא לי להיות בהן (מבשלת הגולן בקצרין וברוהאוס בת"א), אבל - וזה אבל גדול מאוד - בניגוד לשאר הפאבים שיצא לי אי פעם לבקר בהם, הם מסרבים בתוקף להוציא סיבוב טעימות, אלא מציעים להזמין מנת טעימות הכוללת שש כוסות בנפח 180CC. מעבר לכך שנהגתי ולכן היה עלי להסתפק במנת בירה אחת בלבד, אני גם לא אוהב להזמין את כל הקומבינציות האלה, אלא מעדיף להתרכז בסוג אחד של בירה. בלית ברירה נשמעתי לעצת המלצר, והזמנתי את הבירה החזקה ביותר שלהם (5%~), שאמורה להיות דומה לגינס שאותה אני מאוד אוהב.

זוגתי הזמינה בירה שתוארה כדומה ללף בראון, ואילו אחד החברים הזמין בירה שנמצאת על סקאלת החוזק היכן שהוא באמצע ביחס לשאר.

הבירות היו, בשתי מילים, מאכזבות ביותר. שום דבר בבירה שלי לא הזכיר לי גינס, למעט אולי הצבע. הטעם היה מר ללא שום תוכן, והקצף המפואר של הגינס נותר... אצל גינס.

גם בגזרה של זוגתי לא נרשמו הצלחות מרשימות. למעשה, בשלב מסוים היא שקלה להחזיר את הבירה שהזמינה ולקחת במקומה בירה אחרת, למרות שבסופו של דבר היא ירדה מהרעיון. אולי אינני אנין טעם, אבל אני בהחלט יודע אילו בירות אני אוהב. לצערי, אף אחת מהבירות הללו לא קלעו לטעם של מי משנינו.

דווקא הבירה של החבר התגלתה כסבירה למדי. לא משהו ברמה של לצאת מהבית במיוחד בשבילו כדי לשתות, אבל אם אני כבר ממילא נמצא באיזור ומרגיש צמא בלתי מוסבר, זאת כנראה הבירה שהייתי מזמין.

מחירי הבירות התגלו כהגיוניים (חצי ליטר ב-24 ש"ח לכל הסוגים), ואפשר להזמין במגוון רחב של נפחים: שליש, חצי, ליטר וקנקן 1.5.

הבירות מוגשות עם חמוצים לא מזוהים וזיתים דפוקים בתיבול גרגירי כוסברה.

המקום עצמו מעוצב באופן מעניין: זהו בפירוש לא פאב אירי כדוגמת הטמפל בר, אבל עדיין העיצוב נעים, ולפחות אני התרשמתי ממנו לטובה. במרכז, מול מיכלי התסיסה, ממוקמת במה לא ממש קטנה - רמז להופעות שעתידות להתקיים שם. בחוץ, כמיטב המסורת האמריקאית, יש מגרש כדורסל קטן עם סל אחד, שבדיוק אירח משחק בין כמה צעירים מקומיים בשעה שהגענו לשם.

מבחינת שירות, למקום יש עוד הרבה לאן להשתפר. באנו בשעה יחסית לא עמוסה ובמקום היו לא מעט מלצרים. משום מה, לקח להם יותר מידי זמן להיענות לכל פניה שלנו, אולם מרגע שהם אכן הגיעו בסופו של דבר לשולחן, לרוב הענין טופל במהירות.

לסיכום:

מבשלת הגולן וברוהאוס יכולים לנשום לרווחה. המתחרה החדש לא מתקרב אפילו ללנשוף בעורפם. אם רוצים ללכת יותר רחוק, אז אני מרשה לעצמי לומר שאפילו מעמדו של הטמפל בר מעולם לא נראה מבוסס יותר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אתה שואל איך כותבים או איך הוגים את זה?

אם איך כותבים - שים לב לכתובת של האתר שלהם.

אם איך מבטאים - אני מכיר שפות שבהן J נהגית כמו ח', לצד שפות שבהן היא נהגית כמו י'. היות והמייסדים הם אמריקאים, אני מאמין שיש להגות את זה כ"ג'מס".

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

פורסם

תודה על הביקורת, אף פעם לא יצא לי להיות במבשלות בירה בארץ, כי הם יקרות ללא הצדקה.

כנראה אני אשאר עם הויינשטפן :)

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

אם אתה מעוניין במבשלת בירה מצוינת , גש לדנסינג קאמל (הגמל המרקד) ברחוב העבודה.

לא יודע בכלל מה יש לאכול שם אבל הבירה מעולה!

נסה את ה IPA.

מידי פעם יש גם בירת צילי, חוויה מיוחדת מאוד.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

שמעתי על המקום, וזה עשה לי חשק מטורף לבקר שם.

אפילו אבא שלי הציע שנלך לאכול שם.

אבל אחרי הסיפור שלך העסק עומד בסימן שאלה גדול. במיוחד כשמדובר בשעה+- נסיעה מהבית.

איזה אוכל הוגש שם?

האוכל לפחות היה טעים?

מישהו פה אולי כן טעם את כל הבירות? (לפי הסיפור שלך הבנתי שטעמתם רק שלוש, תקן אותי אא"ט).

תודה מראש.

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

האמת היא שטעמתי במצטבר ארבע בירות. גיליתי שבאופן פרדוקסלי, למרות שאני מעדיף בירות כהות וחזקות, דווקא הבהירות והחלשות היו עדיפות. אני לא אזכיר את השמות המדוייקים של הבירות, בעיקר מפני שאני לא זוכר אותם ושאין לי תפריט להסתייע בו, אבל זה הכיוון הכללי.

בגלל שהיינו כולנו אחרי ארוחת ערב, לא הזמנו משהו כבד לאכול, אלא סתם נשנושים. טבעות הבצל בבצק הבירה היו טובות, הירקות בבצק הבירה היו נחמדים והצ'יפס היה סטנדרטי לחלוטין.

תכל'ס, מה שהכי הפריע לי במקום הזה זה השירות המעט לקוי, חוסר הנכונות לתת לטעום את הבירות לפני ההזמנה (זה באמת קומם אותי. מאיפה הם מצפים ממני שאני אדע איזה טעם יש לבירות שלהם?!) והמבחר המצומצם יחסית של המזון בתפריט.

מאידך - המקום יחסית מרווח, מעוצב יפה, יש חניה בשפע וההגעה קלה ומהירה.

פורסם

הבירה הביתית של דני מ-עין עוד מומלצת גם, אחרי הכל הוא היה סאונד מן של הרולינג סטונס:wink:.

בנוסף הוא גם קצת סרוט אז בכלל צחוקים.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

תודה על התגובה העניינית.

נראה לך שאפשר לאכול שם ארוחה טובה? יש מה להזמין?

נחשוב על העניין...

אם ננסה, נעדכן.

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

כשהייתי עם אישתי באמסטרדם ביקרנו בפאב "מקומי". החוויה של המקום היתה שונה מכל "פאב" ישראלי. מזדרון ארוך בלי מקומות ישיבה (חוץ מאיפה שאמחנו התיישבנו, שניראה שהיה ספסל לקשירת נעליים או משהו דומה). על הקיר חביות מזיגה של בירה. כל הקיר.

לנקודה שהעלת לגבי ה"טעימה".

ניגשתי למוזג ושאלתי אותו איזה בירות יש להם, המוזג, בחור בן 40 בערך, עם סינור על החולצה המכופתרת שלו.

הוא התחיל לזרוק שמות שאני לא מכיר (ואני מכיר לא מעט בירות שנימכרות בארץ). אף אחת מהן לא הכרתי.

ביקשתי ממנו אם יש להם משהו שדומה ללף בראון אם אני לא טועה. אחרי כמה שניות הוא פלט שם, והלך להביא שתי כוסות שליש.

לא מפלסטיק. זכוכית. שליש בירה לך... ואחד לגברת...

OK

לא סיימתי את השליש שלי, הוא חייך ומזג עוד שני שלישים מסוג אחר.

הטכס הזה חזר על עצמו עוד פעם או פעמיים.

המוזג לא רצה לקבל תשלום על הבירות "לטעימה". גם טיפים הם לא ממש אוהבים לקבל...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
תודה על התגובה העניינית.

נראה לך שאפשר לאכול שם ארוחה טובה? יש מה להזמין?

בשיא הכנות: אני לא זוכר.

אני זוכר מהתפריט מנה בשם נקניקיות דיאבלו שזה נקניקיות חריפות, איזו מנה עם סלמון וזה בערך כל מה שאני מצליח להעלות בזכרוני העבש. כמובן שאיני יודע לומר לך משהו על גודלן של המנות, פשוט מפני שלא הזמנו אותן.

הכי טוב שתתקשר אליהם ותשאל.

• תוכן חדש...