Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכונית יוקרה לאבא

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך להתפקס - קודם כל רכבי הפנאי המגודלים הם די מיותרים, לטעמי. אם מחפשים רכב יוקרה מפנק אז מומלץ מאוד לעשות סיבוב על ה-7 החדשה בנוסף ל-S, וגם על לקסוס LS. לפני זה מומלץ לבדוק מחירים ביבוא אישי - יכולים להיות הבדלים גדולים.

אם מחפשים משהו קצת שונה אז יש הרבה יותר אפשרויות - ממכוניות ספורטיביות יותר ודרך מכוניות סאלון בגרסאות הגבוהות שלהן.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לדעתי האריזה של ה-CLS נראית כמו אוטו שדרכו עליו - אני לא הייתי משלם 400K על אוטו כזה...

(האמת שלא הייתי מוציא 400K על אוטו בכלל, גם אם היה לי...)

באמת שעל טעם וריח אין מה להתווכח..

אני חושב שה-CLS היא אחת המכוניות היפות ביותר שנוצרו.

CLS 350 שימשה אותי ליום אחד כרכב החתונה שלי, ומלבד שדה ראייה מעט מצומצם עקב החלונות המיוחדים ובעיית מרווח מאחור (בוודאי ביחס ל- S קלאס) ענתה על כל הציפיות שלי כחובב מרצדס מושבע.

בכל אופן, ובמידה ותקציבית תוכלו לרכוש את ה-S במחיר הזה לא הייתי חושב פעמיים.

פורסם

סדרה 7 בגרסאת ה3.0 יכול להיות רעיון נחמד, מוזר שלא חשבתי על זה לפני, אני יבדוק את זה.

ולזה ששאל מאיפה אני באילת, אבא שלי גר באילת ואני רק מבקר אותו כל כמה שבועות, הוא גר בדובדבן למעלה ליד המגרש אם זה משנה :p

וכן זה יעלה לנו משהו כמו 450000 להביא את הS350 עם כל התוספות.

פורסם

בעבר במגזין אוטו ערכו מבחן בין מכוניות הפאר (S,A8,7,LS,XJ) בסוף המבחן ציינו לטובה כאופצייה מרשימה ומעניינת את הריינג' רובר המדהים שמספק יכולת שטח מדהימה ופאר ברמת המתחרות.

הA8 גם אופצייה מעניינת אם ניתן להכניסה בתקציב בייבוא האישי.

פורסם

A8 סולידית מידיי ומאוד לא מושכת. אוטו משעמם הייתי אומר אפילו.

אני מחפש עכשיו איזה תוכנית של TOP GEAR בטוח שהם עשו השוואה כזאת מתישהו.

פורסם

העניין הוא שלא ממש נתת רצון למכונית מסויימת.

לא אמרת אם הוא רוצה ג'יפ או פריווט.

אם הוא רוצה משהו ספורטיבי יותר או רק קלאסה ויוקרה.

חברה מועדפת וכדומה.

בכל אופן, שוב הייתי ממליץ לבחון מספר ג'יפים קטנים שונים ( לא חייה מגודלת - X3 Q5 ) או את הלקסוסים למיניהם, BMW סדרה 3 /5 , מרצדס E קלאס החדשה ואודי A6 - A4 הגרסאות החזקות יותר. ( ה-A4 החדשה מהממת ! )

פורסם

אנשים מציעים כאן הצעות בלי קשר למחיר.

400 אלף זה לא הרבה לרכבים האלה.

רוב הסדרות הגבוהות או המנועים הגדולים עוברים את ה400 אלף בלי בעיה.

הS-Class עם המנוע 3.5 שאתה מדבר עליו עולה כמעט 750 אלף.

אז... כדאי שתגיד מה באמת התקציב. כי ב400 אלף אתה לא קונה את רוב הרכבים שהציעו כאן.

גם A8 מתחילה מאיזור ה550 אלף. ריינג' רובר? החל מ900 אלף ;)

אם אכן מדובר על יבוא אישי, תוריד כ20% מהמחירים ואז יותר רכבים נכנסים לתמונה, אבל עדיין לא הסדרות הגבוהות עם המנועים הנורמלים...

אם אתה מחליט לקנות בארץ, אז-

אתה יכול ללכת על A6 עם מנוע מתחת ל3 ליטר. או A4 עם ה3.2 הרציני (אם אתה שואל אותי, עדיף בלי לחשוב פעמיים).

A5 גם אינה רלוונטית, למעט ה2 ליטר תחרוג מהתקציב. אם אתה יכול למשוך עוד 100 אלף, הייתי הולך לסוכנות עכשיו ומזמין S5. רכיב מדהים ושווה הלוואה ;). (באיזור ה500 אלף)

אם מרצדס זה הכיוון שלך. אז הE החדשה בהחלט תענה על הדרישות.

היא יפה וטובה מהקודמת בהרבה בחינות לדעתי והמחיר נשאר דומה. תוכל לקחת את ה3 ליטר באיזור ה400 אלף.

פורסם

נו, בדיוק בגלל המחירים האלה הוא רוצה להביא בייבוא אישי. אגב, אם יש תקציב אז אודי S8 היא דווקא אופציה נהדרת.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
אנשים מציעים כאן הצעות בלי קשר למחיר.

400 אלף זה לא הרבה לרכבים האלה.

רוב הסדרות הגבוהות או המנועים הגדולים עוברים את ה400 אלף בלי בעיה.

הS-Class עם המנוע 3.5 שאתה מדבר עליו עולה כמעט 750 אלף.

אז... כדאי שתגיד מה באמת התקציב. כי ב400 אלף אתה לא קונה את רוב הרכבים שהציעו כאן.

גם A8 מתחילה מאיזור ה550 אלף. ריינג' רובר? החל מ900 אלף ;)

אם אכן מדובר על יבוא אישי, תוריד כ20% מהמחירים ואז יותר רכבים נכנסים לתמונה, אבל עדיין לא הסדרות הגבוהות עם המנועים הנורמלים...

אם אתה מחליט לקנות בארץ, אז-

אתה יכול ללכת על A6 עם מנוע מתחת ל3 ליטר. או A4 עם ה3.2 הרציני (אם אתה שואל אותי, עדיף בלי לחשוב פעמיים).

A5 גם אינה רלוונטית, למעט ה2 ליטר תחרוג מהתקציב. אם אתה יכול למשוך עוד 100 אלף, הייתי הולך לסוכנות עכשיו ומזמין S5. רכיב מדהים ושווה הלוואה ;). (באיזור ה500 אלף)

אם מרצדס זה הכיוון שלך. אז הE החדשה בהחלט תענה על הדרישות.

היא יפה וטובה מהקודמת בהרבה בחינות לדעתי והמחיר נשאר דומה. תוכל לקחת את ה3 ליטר באיזור ה400 אלף.

אני לא יודע איך הגעתה ל20%. אני רק יודע שאבא שלי יכול מחר לשים 450 אלף ולקבל את הS350 על כביש תוך כמה שבועות. לא יודע לאיפה נעלמו 50 אלף בדרך :)

S5 4.2 קוואטרו גם לי נראה רכב מדהים, צריך לעניין את אבא שלי.

ומה זה ה E החדשה שאתה מדברים עליה? אפשר קצת פרטים ותמונות?

פורסם

כן, אפשר:

א. אצל ידידך הטוב גוגל,

ב. אצל אתר מרצדס ישראל (לא מוצא את אתר מרצדס ישראל? ראה א.)

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
העניין הוא שלא ממש נתת רצון למכונית מסויימת.

לא אמרת אם הוא רוצה ג'יפ או פריווט.

אם הוא רוצה משהו ספורטיבי יותר או רק קלאסה ויוקרה.

חברה מועדפת וכדומה.

בכל אופן, שוב הייתי ממליץ לבחון מספר ג'יפים קטנים שונים ( לא חייה מגודלת - X3 Q5 ) או את הלקסוסים למיניהם, BMW סדרה 3 /5 , מרצדס E קלאס החדשה ואודי A6 - A4 הגרסאות החזקות יותר. ( ה-A4 החדשה מהממת ! )

פריווט בעיקר אבל ג'יפ שמציג איכויות לא פחות מפרייוט במחיר דומה זה יכול להיות פלוס.

אני מחשב משהו יוקרתי עם נגיעה ספורטיבית, זאת אומרת, יותר ספורטיבי מ A8 אבל אבל לא ספורטיבי מידיי.

חברה מועדפת היא מרצדס כמובן, אין על הפינוק שלהם. אבל בגלל זה פניתי לפה כי אולי בכל זאת יש אופציה יותר טובה.

Q5 מאוד יפה ונראה טוב, אבל אני לא בטוח עד כמה הוא מפנק, צריך לבדוק את זה.

X3 ג'יפ מכוער

פורסם
פריווט בעיקר אבל ג'יפ שמציג איכויות לא פחות מפרייוט במחיר דומה זה יכול להיות פלוס.

אני מחשב משהו יוקרתי עם נגיעה ספורטיבית, זאת אומרת, יותר ספורטיבי מ A8 אבל אבל לא ספורטיבי מידיי.

חברה מועדפת היא מרצדס כמובן, אין על הפינוק שלהם. אבל בגלל זה פניתי לפה כי אולי בכל זאת יש אופציה יותר טובה.

X3 ג'יפ מכוער

עד כמה הוא מפנק? מאוד - ברמת האיבזור הגבוה שמגיעה במחיר של 400K בדיוק.

סאן-כפול ( מאחורה ומקדימה ) , מערכת MMI לשליטה על כל דבר ברכב, חימום , כסאות חשמליים ועוד ועוד.

מה יותר מזה שתגיד לאביך לבדוק? יש אחת בעיר ( אילת ) לבנה ( לא רמת אבזור גבוה ) - אבל הוא יכול לראות את הג'יפון.

נראה כמו A4 - בתור ג'יפ.

פורסם

X3 ג'יפ מכוער

E קלאס קופה שתגיע לארץ בעוד מס' חודשים אם אני לא טועה תתאים לדרישות הכי הרבה לדעתי. גם מפנקת ברמה של מרצדס שכמו שהבנתי אתם כל כך אוהבים + ספורטיבית אבל לא יותר מדי. שווה לחכות לראות תג מחיר ולהחשיב כאופציה.

הS350 אגב ללא שום נגיעות ספורטיביות WHATS OR EVER.

פורסם

בבקשה:http://www.youtube.com/watch?v=erDtZi3nbt4 קלאס S

ב.מ.וו סדרה 7 החדשה:http://www.youtube.com/watch?v=JldTC-4eScw

אודיA8 ומרצדס S הישנה:http://www.youtube.com/watch?v=2p8BtTUwP44

ובנוסף לכול האופציות שהוצעו מקודם,אולי כדאי לבדוק גם את יגואר XJ או XF אבא שלך עלול להתחבר לאחד מהם.

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

• תוכן חדש...