Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמי אמיר ואני רוצה לשתף אותכם במקרה שבטח יפתיע אתכם מבחינת רכבי הונדה.

לפני כ4 חודשים רכשתי רכב מסוג הונדה FR-V חדשה מודל 2009 מהחברה.

אני חייב לציין שהרכב מאוד נוח ומעוצב יפה, אבל להפתעתי הרבה גיליתי שבמהירות של 100 קמ"ש ומעלה ההגה רועד ממש כמו רכב ישן. בהחלט דבר שלא מאפיין רכב של הונדה.

ראוי לציין שפניתי למוסך מרכזי בראשל"צ ושן טענו שיש לעשות איזון לרכב ושהכל יהיה בסדר , לאחר האיזון נסעתי בחזרה לביתי ושוב באיזור של 100 קמ"ש ההגה רועד חבל"ז.

למחרת שוב פניתי למוסך והם שוב עשו לי איזון ואמרו שאין כל בעיה ברכב. לאחר התעקשות שלי הם השתכנעו להחליף לי את כל ארבעת הצמיגים לחדשים, גם כאן זה לא עזר.

כל פעם אמרו לי שאין בעיה וככה זה והמשכתי לקחת את הרכב לאיזונים שונים וכלום לא עזר. בחברה לא הסכימו להחליף לי רכב טענו שאין בעיה כלל ברכב וזהו משהו שלא ניתן לתיקון.

נתתי לאנשים נוספים לנסוע על הרכב והם אימתו בדיוק את מה שהתלוננתי עליו=רעידות!!!

ההתנהגות של החברה פשוט בושה וחרפה את מיטב כספי שמתי על רכב חדש ופשוט קיבלתי רכב פגום.

אני כל כך מאוכזב עד כדי כך שמכרתי את הרכב ואני נשבע שכף רגלי לא תדרוך עוד בסוכנויות הונדה למיניהן.

אני כיום נוסע בסובארו B4 ואני מאוד מאוד מרוצה אין מה להשוות בכלל.

אני ממליץ לכל מי שחושב לרכוש הונדה FR-V לרדת מהעניין להתרחק כמה שיותר מהר מהונדה, שירות מאכזב וטיפולים יקרים.

מצטער אם קצת פירטתי יותר מדי אבל הייתי חייב שתדעו שקיים דבר כזה בהונדה רכב דפוק.

בברכה אמיר

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה הזכיר לי משהו ,שכבר היה כאן בעבר (על שירות יבואן הונדה), אבל עם סוף טוב:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=247518&highlight=%D7%94%D7%95%D7%A0%D7%93%D7%94+%D7%A9%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%AA

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני בטוח שאף אחד לא חשב שכל רכב של הונדה חסין בפני בעיות בגלל שהוא הונדה.

לאחורה יש המון סיפורים כאלה על גבי הפורום.

פורסם

יכול להיות תקלה גם ברכב חדש! והיבואן חייב לספק לך פתרון.

וקורה שנופלים על אוטו עם פס יצור תקול.

אין כמו אלפא :)

פורסם
טענו שאין בעיה כלל ברכב וזהו משהו שלא ניתן לתיקון.

רק אני רואה את האוקסימורון הזה?...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לא רק אתה.

אני לא מבין, בגלל רעידות בהגה בחרת ללכת ולבקש רכב חדש ? נו באמת, על ראשי מנוע שנפרצו שבועיים אחרי קבלת הרכב החדש לא החליפו את הרכב :roll:

למה לא הלכת להתייעץ במוסך אחר ? :?

לפחות עכשיו הלגאסי גורמת לך לחייך :-)

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

הוא לא ביקש להחליף את הרכב בפעם הראשונה אלא אחרי שהוא ביקר במוסך מספר פעמים והבעיה לא רק שלא נפתרה, אלא גם נאמר לו שהיא לא ניתנת לפיתרון. האמת שאני יכול להבין אותו לגמרי. זה מתסכל אחרי שאדם משלם המון כסף על רכב חדש, ועוד צריך לבזבז זמן וכסף על ביקורים במוסך. זה נשמע כאילו ניסו לנפנף אותו כמה שיותר מהר.

פורסם
זה לא משנה בכלל,הונדה לא הסכימו לפתור לו את הבעיה ושלחו אותו לחפש...

חרא של שירות.

אז אתם לא יודעים מה זה שירות גרוע, מצטער.

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

תראו, עברו רק 4 חודשים ובן-אדם כבר מכר את הרכב הפגום (בטוח עם הפסד כספי לא קטן) וקנה רכב אחר.

זה אומר לי שפשוט לא היה לו הרבה סבלנות כדי ללכת למוסך אחר (או כמה מוסכים), ללחוץ על היבואן, לכתוב ליצרן ועוד, עד שהבעיה תיפתר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בהנחה שמקבלים את כל דבריו של פותח השרשור, לא מן הנמנע שהרכב הגיע תקין לארץ ומסיבות השמורות עם הונדה הרכב החליק/ נפל בהובלה ותוקן בארץ בצורה לא טובה וכבר היו מספר דברים גם פה בפורום.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
תראו, עברו רק 4 חודשים ובן-אדם כבר מכר את הרכב הפגום (בטוח עם הפסד כספי לא קטן) וקנה רכב אחר.

זה אומר לי שפשוט לא היה לו הרבה סבלנות כדי ללכת למוסך אחר (או כמה מוסכים), ללחוץ על היבואן, לכתוב ליצרן ועוד, עד שהבעיה תיפתר.

וזה לא בסדר. אדם כזה יכול גם ללכת ולתבוע מישהו בגלל דבר שקרה לו בלי לנסות ולפתור את זה בדרכי נועם למשל. חבל מאוד שהוא היה צריך למכור את הרכב בלי ללכת להתייעץ עם מוסך אחר, אולי התקלה הייתה פשוטה מאוד לתיקון.

פורסם
חבל מאוד שהוא היה צריך למכור את הרכב בלי ללכת להתייעץ עם מוסך אחר, אולי התקלה הייתה פשוטה מאוד לתיקון.

באמת חבל, לפי דבריו הוא מכר את הרכב אחרי שבדק אותו רק במוסך אחד.

החליט שהרכב פגום ולא ניתן לסדר אותו.:shock:

לפותח השירשור,היו אנשים שקנו רכבים שנפרצו ראשי המנוע שלהם אחרי נסיעה קצרה מאוד ולא הוחלף להם הרכב, אז אתה רוצה שיחליפו לך את הרכב?(לפי הבנתי הייתה צריך לנסות ולפנות למוסך אחר מורשה ומקצועי ואני כמעט בטוח שהבעיה הייתה נפתרת).

ALFA ROMEO MITO 1.4

• תוכן חדש...