Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיית מזגן לנטיס 2002

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי לאנטיס 2002 כאשר הטמפרטוה בחוץ גבוהה בעוצמת מזגן 2 ו3 המדחס נכנס לפעולה לסירוגין (נורת AC מהבהבת) יש לציין שבמצב שהבורר על 1 ו4 המזגן עובד בצורה תקינה.

החלפתי נגד שנמצא על תיבת המאורר הפנימי ואת בורר העוצמות של המזגן.יש לציין שהחלקים שהוחלפו מקוריים והרכב נבדק במוסך מורשה(שם לא עלו על התקלה).התקלה

פורסם
ברשותי לאנטיס 2002 כאשר הטמפרטוה בחוץ גבוהה בעוצמת מזגן 2 ו3 המדחס נכנס לפעולה לסירוגין (נורת AC מהבהבת) יש לציין שבמצב שהבורר על 1 ו4 המזגן עובד בצורה תקינה.

החלפתי נגד שנמצא על תיבת המאורר הפנימי ואת בורר העוצמות של המזגן.יש לציין שהחלקים שהוחלפו מקוריים והרכב נבדק במוסך מורשה(שם לא עלו על התקלה).אבקש לציין כי התקלה מתרחשת רק כאשר מזג האוויר בחוץ חם(30 מעלות ומעלה).אודה על עזרתכם במהרה.

פורסם

לא ברורים לי כמה דברים.

על-סמך מה החלפת את הנגד+הבורר ? מדברייך אני מבין שגם אחרי החלפת החלקים התקלה עדיין קיימת.

האם הרכב מצוייד במערכת בקרת אקלים או מזגן רגיל ?

מה נאמר לך במוסך ?

איזה כייף לי :)

פורסם

תודה על ההתעניינות.הרכב מצוייד במזגן רגיל(ללא בקרת אקלים).את הבורר החליפו במוסך מורשה של מזדה כי חשבו שהבורר הוא הבעיה ולאחר שהבעיה לא נפתרה החליפו גם את הנגד.הבעיה לא נפתרה ובמוסך לא מצליחים לעלות בינתיים על התקלה.

פורסם

אני מציע לך שיבדקו לחצים במזגן כי אילו החליפו לך את החלקים הנל לא רואה סיבה אחרת לתופעה, עכשיו שאלה אלייך כשהייתה במוסך המורשה הם ראו את התופעה ולא מצליחים לתקן או שהם לא ראו את התופעה והחליפו את החלקים כיוון שהם מכירים.

כיוון שאם לא ראו את התופעה אני וגם לא אתה יכולים לבוא אליהם בטענות כיוון שקשה למצוא (לנחש) מה גורם לבעיה שלא רואים פיזית.

פורסם

האמת היא שכשאני מגיע למוסך והם מפעיליעם תמזגן לאחר זמן מה שהוא עובג התקלה נפתרת(עד שהטמ"פ מתחממת שוב ואז הבעיה חוזרת על עצמה.

פורסם

תודה על הנסיון לעזור(מאבחן פורד מזדה).אכן כן כבר כיווצו לי את הקונקטורים ועדיין המזגן לא תקין...................................וחם לי.

פורסם

תשמע הסתכלתי על שרטוט החשמל של רכבך היום ובעיקרון מרגע סיבוב הכפתור ממצב 0 מועבר מתח ליחידת המיזוג וממנה הלאה למחשב ניהול המנוע ולריליי של המדחס (כל זה בכלליות)

האם כאשר בעל מקצוע מגיע לרכב בכל זמן נתון הוא יראה את הבעיה?

אם כן זה לא בעיה פשוט לעבוד במקביל עם שרטוטי החשמל ולראות מהאין בא הנתק.

פורסם

יש חוט בצבע כחול צהוב שיוצא מהקונקטור של הבורר המהירויות הוא הולך מלבד למאוורר הפנימי גם לפיקוד ליחידה, החוט הנ"ל מתחבר בד"כ על ידי רכיב מתחתי לחוט המקורי שהולך לנגד המהירויות לדעתי זה המקור לבעיה.

קשה מאוד לנחש מכאן מה הבעיה אצלך תיגש עם הבעיה למוסך מורשה שיעבדו במקביל לסרטוטי החשמל יראו היכן נפסק האות וימצאו את הנתק.

• תוכן חדש...