Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

WTCC @ Valencia

De Angelis
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המירוץ החמישי לעונה מגיע לוולנסיה,ספרד. וכיאה למירוץ ביתי הרביעיה הראשונה על הגריד שייכת לסיאט שירצו לכפר על הכשלון בצרפת.

שידורים ישירים ביורוספורט:

חימום שעה 10:30

מירוץ ראשון השידור יחל מ 13:45

מירוץ שני השידור יחל מ 15:45

1. Gabriele Tarquini SEAT Sport SEAT Leon TDi 1min 44.414secs

2. Yvan Muller SEAT Sport SEAT Leon TDi 1min 44.646secs

3. Jordi Gene SEAT Sport SEAT Leon TDi 1min 44.826secs

4. Tiago Monteiro SEAT Sport SEAT Leon TDi 1min 44.896secs

5. Augusto Farfus BMW Team Germany BMW 320si 1min 45.080secs

6. Alain Menu Chevrolet Chevrolet Cruze 1min 45.314secs

7. Tom Coronel SUNRED Engineering SEAT Leon TFSI 1min 45.423secs I

8. Rob Huff Chevrolet Chevrolet Cruze 1min 45.440secs

9. Rickard Rydell SEAT Sport SEAT Leon TDi 1min 45.538secs

10. Nicola Larini Chevrolet Chevrolet Cruze 1min 45.702secs

פורסם

בוקר טוב

בין שני המרוצים יוצאת לדרך הסדרה החדשה של ה-FIA הפורמולה-2 ואולי כדאי להגיד חדשה-ישנה, הרי זו הייתה סדרה מובילה בעולם ואפילו ביקרה בישראל ב-1970, כן באותו מרוץ מפורסם באשקלון.

שידור של המרוץ - ביורוספורט, בין שני מקצי ה-WTCC, מומלץ.

ולמי שעדיין לא ראה את התאונה המוזרה במרוץ הקודם בפאו -

http://www.youtube.com/watch?v=xfMkYK5ntU0 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

בין שני המרוצים יוצאת לדרך הסדרה החדשה של ה-FIA הפורמולה-2 ואולי כדאי להגיד חדשה-ישנה, הרי זו הייתה סדרה מובילה בעולם ואפילו ביקרה בישראל ב-1970, כן באותו מרוץ מפורסם באשקלון.

דובי

אומנם הנושא ראוי לדיון משל עצמו אבל אי אפשר להשוות את הפורמולה-2 החדשה למה שהיה בעבר.

לא מדובר בליגה שתהיה הרמה הבאה אחרי פורמולה-1 אלא על יוזמה של ה FIA לליגה בעלות זולה והיא למעשה גלגול של הפורמולה פאלמר אודי.

פורסם

דרור

אין ספק שזה ראוי לשרשור בפני עצמו.

אני מאד מקווה שהסדרה החדשה לא תתבזה אל מול הזכרונות ובעיקר מול השמות שהצמיחה הסדרה הקודמת שנקראה כך.

אם אני זוכר נכון - וויליאמס מעורבים בבניית השילדה החדשה...לא ?

ואני לא מבין למה צריך להמציא את הגלגל מחדש בכול פעם , למה לא לקחת מנוע קוזוורט V-8 קשיש וטוב שהוכיח את עצמו ולשים אותו בשילדה טובה וכאלו לא חסר...

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

• תוכן חדש...