Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי איביזה 2001 ויש לה פנסים שונים אחד מהשני.

אחד מהם נראה חדש והשני לעומתו נראה שרוף במקצת.

יש פיתרון? זה לא נראה חיצוני זה נראה פלסטיק שהצהיב :shock:

453a.jpg

Seat Ibiza MK3 :twisted:

פורסם

פה בצפון ברדיו יזיד משייפים את זה עם איזה חומר זה עולה 50 שקלים לפנס.

Pajero, Clio

And my spectacular Megane:king:

פורסם

פוליש גס ולאחר מכן וקס רגיל עושים לרוב עבודה טובה. אם הפלסטיק עצמו הצהיב חוץ מאבנית חיצונית, לדעתי ניתן לפנות למישהו שמתעסק בדברים האלו.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אולי שכחתי לציין אבל הפנס השמאלי שרואים בתמונה הוא הצהיב טיפונת ומציק לי בעיניים כי יש הבדל בינו לבין השני.

הפנס מבחוץ חלק רק שהוא עכור טיפה, אין קילופים או יובש על הפלסטיק כמו בפונטו ספייס למשל.

יכול להיות הפנס הצהיב מבפנים?

מה הטיפול שאפשר לעשות לגבי הפס הנ"ל :?

תודה ושבת שלום שיבוא עלינו לטובה

פורסם

כבר כתבתי בשירשור אחר לפני מספר דקות-

בקשר לפנס העכור- אתמול עשיתי את הפוליש בעזרת משחת שיניים.

דבר ראשון הפנס חייב להיות נקי לגמרי ויבש (אני עשיתי אחרי ששטפתי את האוטו),אחר כך אתה מורח משחת שיניים בעזרת צמר גפן בתנועות סיבוביות לאורך כל הפנס כמה פעמים ,אחר כך אתה לוקח צמר גפן חדש ומתחיל לעבור בתנועות סיבוביות עד שכל המשחה יורדת, אחר כך נקה עם מים או עם סמרטוט את הפנס ייבש אותו ותעשה עליו ווקס כדי שתיהיה שכבת הגנה.(אני עשיתי ווקס ביחד על כל האוטו כולל הפנסים)

אני לא רואה בזה סיכון כלשהו ,זאת הפעם השלישית שאני עושה את הפוליש הזה לפנסים וזאת שיטה מצויינת!

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

כבר כתבתי בשירשור אחר לפני מספר דקות-

~shay~ כתב:

בקשר לפנס העכור- אתמול עשיתי את הפוליש בעזרת משחת שיניים.

דבר ראשון הפנס חייב להיות נקי לגמרי ויבש (אני עשיתי אחרי ששטפתי את האוטו),אחר כך אתה מורח משחת שיניים בעזרת צמר גפן בתנועות סיבוביות לאורך כל הפנס כמה פעמים ,אחר כך אתה לוקח צמר גפן חדש ומתחיל לעבור בתנועות סיבוביות עד שכל המשחה יורדת, אחר כך נקה עם מים או עם סמרטוט את הפנס ייבש אותו ותעשה עליו ווקס כדי שתיהיה שכבת הגנה.(אני עשיתי ווקס ביחד על כל האוטו כולל הפנסים)

אני לא רואה בזה סיכון כלשהו ,זאת הפעם השלישית שאני עושה את הפוליש הזה לפנסים וזאת שיטה מצויינת!

עשיתי את מה שאמרת וזה לא שינה הרבה מה שכן שמתי לב עכשיו שהרפלקטור טיפה מקולף...

• תוכן חדש...